Treningsforum

Kosthold => Oppskrifter => Emne startet av: FlyLow på 02. april 2003, 11:07



Tittel: tips til saus/dressing
Skrevet av: FlyLow02. april 2003, 11:07
Vil gjerne ha tips om saus/dressing til kokt/stekt fisk..
(ting som ketchup ikke er godt på)  :)
kalorifattig og go

Vil også gjerne ha tips om dressing til salat..


Tittel: Re:tips til saus/dressing
Skrevet av: Tessa03. april 2003, 13:53
Kjøp Kesella light i Sverige; rundt 70-90kcal/100g, 0,1g fett og 13g proteiner (ca 3g karbs).
Rør inn feks eplerasp og kanel (spesielt godt til kylling), eller feks sitronpepper (til fisk..).

Er det praktisk umulig for deg å dra over grensen, er jo youghurt naturell et greit alternativ.

Ellers er de oljebaserte dressingene fine i fettsyresammensetning!