Treningsforum

Kosthold => Kosttilskudd => Emne startet av: krugans på 20. april 2003, 17:58



Tittel: hydroxycut?
Skrevet av: krugans20. april 2003, 17:58

Noen som vill dele sine erfaringer om hydroxycut med meg?   de ha rjo kommet med en effedrin fri variant.



Tittel: Re:hydroxycut?
Skrevet av: Nocturne21. april 2003, 11:49
Hmmm... har de det? Har du link? Trodde ikke Hydroxycut var lovlig i Norge - den "gamle" versjonen inneholdt iallefall Phelix Ephedra (eller var det) Ma Huang, som er urteversjonen av Effedrin...

Leste på et amerikansk Forum at Hydroxycut ga mer bi- virkninger enn en ECA-stack, så anbefaler deg å holde deg unna...  ::)

-Noc-


Tittel: Re:hydroxycut?
Skrevet av: krugans21. april 2003, 14:23
du kan gå innpå muscletech sine sider. hvilke bivirkninger, får man?

hva er stack?


Tittel: Re:hydroxycut?
Skrevet av: Nocturne21. april 2003, 18:28
En stack er en sammensetning av forskjellige produkter som fremhever effekten av hverandre. En såkalt ECA- stack (som, etter det jeg har hørt, er den mest vanlige fett forbrennende stack'eren) - Inneholder Effedrin, Coffein & Aspirin (=ECA) - disse stoffene fremhever effekten av hverandre...

Bivirkningene er mange - altfor mange til at jeg (gidder) kan liste dem opp, og altfor farlige til at det er verdt å kjøre på med slike produkter. Anbefaler deg heller et sundt kosthold og rikelig med mosjon (kardio) dersom du skal få vekk fettet...  ;)

-Noc-

P.S - på lommelegen.no kan du lese om bivirkningene av de forskjellige preparatene, gå inn på medisin registeret og søk etter de forskjellige - om du virkelig vil vite det...  ::)