Tittel: Bland egg i noe godt!!!! Skrevet av: Ranma Saotome på 03. april 2005, 14:26 Rått egg smaker jævli, og mange ganger spyr jeg og jeg tar det inn i kjeften men klarer bare ikke og svelge det!!
Finnes det noe jeg kan blande rått egg i uten at jeg mister proteiner og at det smaker bra eller smaker ingenting :what: :spise: ::drikke::? sjokomelk? Tittel: SV: Bland egg i noe godt!!!! Skrevet av: Benpressmannen på 03. april 2005, 14:28 (sjoko-) melk, juice, saft funker fint...
Tittel: SV: Bland egg i noe godt!!!! Skrevet av: oyval på 03. april 2005, 14:29 Jeg blander det i havregryns-shaken min om morran. Da smaker det ingenting.
Tittel: SV: Bland egg i noe godt!!!! Skrevet av: Ostreicher på 03. april 2005, 14:29 Du kan vel kanskje prøve stekepanna? :spise:
Tittel: SV: Bland egg i noe godt!!!! Skrevet av: Benpressmannen på 03. april 2005, 14:34 Kok 10-12 egg som du har liggende i kjøleskapet og spis de ved behov..
For litt mer smak kan du ta en dert med kaviar på... Tittel: SV: Bland egg i noe godt!!!! Skrevet av: Bilgal på 04. april 2005, 23:10 Jeg blander det i havregryns-shaken min om morran. "Havregryn-shake"??? hvordan lager man det a? Tittel: SV: Bland egg i noe godt!!!! Skrevet av: Benpressmannen på 04. april 2005, 23:29 Havregryn+melk+egg moses i mikser
Tittel: SV: Bland egg i noe godt!!!! Skrevet av: proteingutn på 05. april 2005, 01:37 Rå eggeprotein tas ikke opp av kroppen så godt som kokt eggeprotein. For noen år siden syntes jeg det ble godt å vispe rå egg (inkludert eggeplomme) sammen med melk og sukker. Blir en mild eggedosissmak. Fra [1]: The true ileal digestibility of cooked and raw egg protein amounted to 90.9 +/- 0.8 and 51.3 +/- 9.8%, respectively. Dvs halvparten så bra opptak av rå eggeprotein som kokt. Referanser [1] http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?cmd=retrieve&db=pubmed&list_uids=9772141&dopt=Abstract Det der er diskutert opp og i mente....... Jeg drekker egga mine uansett, jeg. Tittel: SV: Bland egg i noe godt!!!! Skrevet av: Epic på 24. april 2005, 19:55 Kok 10-12 egg som du har liggende i kjøleskapet og spis de ved behov.. For litt mer smak kan du ta en dert med kaviar på... Noen som vet hvor lenge kokte egg kan ligge i kjøleskapet?? Hadde vært praktisk å kokt på søndag og ha reserver helt til fredag eller søndag... Er det at de ligger lenge som gjør de litt grønne inni? Tittel: SV: Bland egg i noe godt!!!! Skrevet av: Down and coming på 24. april 2005, 20:19 Vel, jeg blander de i en kopp med søk, så sper jeg i med litt søk for f** før jeg rister og tar bittelitt kan du ikke lære deg å søke i...
Edit, var rettet mot trådstarter ;) |