Treningsforum

Generelt => Antidoping => Emne startet av: Zhenja på 27. august 2006, 22:14



Tittel: Doping skandale under EM i vektløfting?
Skrevet av: Zhenja27. august 2006, 22:14

http://polska-sztanga.opalenica.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1058

Nå er ikke polsken min så veldig god, men det ser ut til at det ligger an til en dopingskandale innen Europeisk Vektløfting. Etter det jeg forstår så er det hele 12 utøvere som har testet positivt under EM i Wladislawowo (Polen).

Må si at det kommer til å bli virkelig flaut å være vektløfter fremover siden dette sikkert er noe som vil bli skrevet mye om i avisene. Men en fordel er det jo med dette. Siden Russland nå har tre positive tester på WADA sin liste så vil de bli utestengt i 1 år og da misse kvalifiserinsstevnene til OL. Og da er det jo mulighet for andre nasjoner å hevde seg, som f.eks Ruth Kasirye fra Tønsberg ::)


Tittel: SV: Doping skandale under EM i vektløfting?
Skrevet av: weightlifter28. august 2006, 06:37
Er bare tragisk.


Tittel: SV: Doping skandale under EM i vektløfting?
Skrevet av: Soje28. august 2006, 07:59
All doping er jo tragisk, men det er fortsatt like overaskende som at syklister og friidrettsutøvere blir tatt for doping dah!!

At det er utøvere fra Russland kommer jo uansett ikke som noe sjokk. Sikkert flere saker som kommer til å bli lagt frem etterhvert. Håper bare det blir flere tester innen fitness også.... :)

Soje


Tittel: SV: Doping skandale under EM i vektløfting?
Skrevet av: Mr Benkpress28. august 2006, 08:55
At Russere og liknende blir tatt kan ikkje kalles tragisk, det som er tragisk er at dei tidligare har klart å lure testene.
For kvar utøver som blir tatt, så er vegen fram mot ein rein idrett litt kortare :smile-thumb: :smile-thumb: