Treningsforum

Generelt => Åpent forum => Emne startet av: hobbit på 21. oktober 2010, 20:29



Tittel: DYRlege
Skrevet av: hobbit21. oktober 2010, 20:29
hei, må operere hundenen min.noen som vet om det er billigere utenfor "stor" byene?
eller noen som kan anbefale noen i hordaland evt sogn ?

på forhand takk ;)
hobbi :(


Tittel: Sv: DYRlege
Skrevet av: H.M21. oktober 2010, 20:39
kan desverre ikkje hjelpe med dyrleger.. Men kan eg spørre hva som feiler det hunden, rase og hvor gammel den er?


Tittel: Sv: DYRlege
Skrevet av: hobbit21. oktober 2010, 20:51
det kan du :P der er en MINI rotweiler. er igrun gardsmix, men den kan vel like vel  nesten kall det for en dverg pincher ( vet eg staver feil ) helt lik en dverg pincher.  hun er 6 år gammel. den har strekt leddbånde som går over kneet, så "legg" beinet har poppet ut av ledd og henger på utsiden av "lår" beinet.  hjelper ikke å poppe det på plass igjen. må operer nytt "hakk" i kneet og stramme leddbånde slik at det forblir på plass. det skjer vist ofte med små hunder ( hun er ca 5 kg )

hobbit..


Tittel: Sv: DYRlege
Skrevet av: H.M21. oktober 2010, 21:39
Hehehe, Dverg pincher har jo et morsomt utseende^^
Er nok verdt den operasjonen.. Hørt om pris på nærliggende plasser enda?


Tittel: Sv: DYRlege
Skrevet av: hobbit23. oktober 2010, 10:48
jes, det rimligeste kom på 12000. blir operasjon uansett hva det koster, er ikke det det står på. hadde bare håpt å finne noen litt billigere
hobbit


Tittel: Sv: DYRlege
Skrevet av: UpAndComming23. oktober 2010, 11:45
Tror jeg må skuffe deg i forhold til pris - dyrlege er dyrt også utenfor de store sentrum. Du kan alltids finne dyrleger som driver mer for seg selv og ikke store kontor, men av og til er det greit å betale litt ekstra i tilfelle det skulle skje noe. Å operere hund på "kjøkkenbordet" er ikke bare moro det heller. Dette kvalifiserer vel uansett under finkirurgi og da er det greit å unngå de som hovedsaklig driver med ku og hest.


Tittel: Sv: DYRlege
Skrevet av: kennyo24. oktober 2010, 20:15
Enig med UAC. Det finnes mange dyktige dyrleger i Bergensområdet, men ingen er spesielt billige. Det jeg vil anbefale for ettertiden, er å tegne forsikring på hunden din. Vi har våre forsikret i Agria, og de forsikringene har vært gull verdt! Husker ikke helt hvor mye vi betaler i året, men dekningen er veldig god, og selskapet er greit å ha med å gjøre når man trenger dem. Det er i alle fall vår erfaring. En slik operasjon vil jeg tro at forsikringen hadde dekket.  :)


Tittel: Sv: DYRlege
Skrevet av: hobbit31. oktober 2010, 21:52
takker for svar. vi har sjekket en del rundt og fått noen navn vi BØR unngå. og noen vi har blitt anbefalt til å gå til. pris er jo ikke noe problem. eg ante bare et håp om å slippe litt billigere unna. men det gjør eg nok ikke. men man gjør det som er best for hunden!

hobbit :)


Tittel: Sv: DYRlege
Skrevet av: kennyo01. november 2010, 12:13
Ja, dette er vel et av områdene det kan være "dyrt å kjøpe billig" ;) Lykke til!  :)