Treningsforum

Generelt => Loggbok Online => Emne startet av: FrøkenHP på 23. oktober 2010, 02:52



Tittel: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP23. oktober 2010, 02:52
I noen år har tyngdekraften hatt et skikkelig strupetak på meg.
Som aleinemor med langvarige bekkenproblemer etter fødsel, ble eg rundere enn rund, og etter noen år med jojovekt, så stoppa vekta opp på 122 kilo. Dette var i Juli 2009 
Konklusjon: Eg var en fange i min egen kropp. Ingen god følelse, altså! :ohmy:

Med diagnoser som PCO og diabetes, så har det vært tungt å komme i gang med trening. Energien går inn, men etter matinntak, så føler man seg ikkje ernergisk, men trøtt. Sånt får fett til å balle på seg.
Men etter å ha søkt hjelp hos en institusjon som spesialiserer seg på diabetes og overvekt, så er situasjonen mye bedre. Eg har fått opp stoffskiftet gjennom riktig diett og trening, og er for tiden en dundre på under hundre. ;)

Eg sluker artikler om trening for å holde motivasjonen oppe. Siden eg er fan av treningsforum på facebook, så popper det stadig opp interessanne artikler i newsfeeden.  Og forleden dag, så kom meldingen: "Har du spørsmål om trening og kosthold og ikke tør å spørre han store byggern på gymmet? Bruk vårt diskusjonsforum." Min første tanke var: -Nix, men eg venter på at noen av de skal spørre MEG. Det er nemlig flere som ser ut som et levende spørsmålstegn når de ser meg på trening. Eg ser kanskje litt malplassert ut med alle kiloene eg har til overs... :P Men etter å ha tenkt på dette i noen dager, Så har eg faktisk noe eg lurer på:

Kordan får eg heist opp puppene?  :woot:

Etter vektnedgang får man som kjent, rikelig med hud. Kan jo være praktisk med noen håndtak her og der, men det får nå være måte på kor praktisk det skal være å ta tak i meg... :/ Håper dette bedrer seg med tiden. Eg har faktisk klart å fylle ut noe av huden med muskler, men ikkje nok, synes eg.

Hvis eg for eksempel strammer brystmusklene, så henger puppene faktisk litt finere, men eg kan liksom ikkje gå rundt å spenne ut puppene hele tiden heller... Vil det bli bedre om eg får enda større muskler? Vet egentlig ikkje kordan eg skal klare det, for eg har lessa treningsapparatet med 40 kilo, og eg klarer ikkje øke i repetisjonene.  Eg har prøvd å øke protein-inntaket for å styrke musklene, men då går eg opp i vekt uten å tape fett.

Nå vet eg ikkje om det finnes noen her med samme overhengende problem, men fint om noen kan dele sine kunnskaper hvis de eksisterer.  ;)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP24. oktober 2010, 00:38
Eg registrerer at mange har lest denne, og forstår at mitt problem er enten svært sjeldent eller for kontroversiellt til av noen har svar... Hehe  ;)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: satell24. oktober 2010, 00:47
For det første; kjempebra jobbet foreløbig! :D og over til spørsmålet ditt, så tror jeg ikke du vil få nok muskler i brystet til å "fylle ut puppen"..
Pupper er jo hovedsakelig laget av fett, og brystkjertler, og når man går ned i vekt forsvinner jo noe av dette fettet.. musklene vil vokse når du trener, men mest sannsynlig ikke der du vil det skal fylles ut..
En ting du kan er jo å ta en brystreduksjon/løft for å få ønsket resultat - ellers så må du vel bare fortsette å trene som du hittil har gjort og tenke at en pupp er en pupp  ;)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP24. oktober 2010, 00:58
Takk BBcatrine. Noe har eg jo klart å fylle, faktisk. Måtte opp i Bh-cup og ned i omkrets, så treningen har funka til en viss grad, men det har ikkje funka nok, dessverre. Hehe...
Hadde eg klart å få like digre brystmuskler som manfolka har, så kunne det blitt bra, vettu... ;)
Sist eg slanka meg, så slanka eg meg på feil måte, altså uten trening. Da så puppene ut som tomme bæreposer. haha. Og det sier litt, når eg i dag bruker 85 HH. Men henger gjør de fortsatt. Hadde nok ikkje gidda brydd meg hvis eg ikkje hadde vært singel. Men nå er det nesten pinlig bare tanken på å kle av seg bittelitt...  ::)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP24. oktober 2010, 22:06
I dag har eg hoppa galant over trening og søndagstur, og gått med bøsse for TV-aksjonen istedet.
Fikk ikkje tid til å planlegge middag i dag, så eg gjorde noe litt dumt. Kjøpte 2 små cheesburgere og et beger med vann på McDonalds. Ble jo mett der og da, men nå er eg sulten igjen... :( Mykje raske karber i brødet og lite proteiner og masse fett, gjør at dette ikkje kan nytes særlig ofte...
Eg får finne meg noe sunnere å spise, og så sette meg på ergometeren og brenne av litt energi der. :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP30. oktober 2010, 02:31
Nå har eg prøvd tabata! Hjelpemeg eg e gangsperr hele meg. Til og med puppene e ømme, så dette må vel kanskje være svaret for meg. Hvis eg klarer å komme meg igjen etter gangsperren då...
Ikkje bare, bare, når en har minst 20 kilo dødvekt på kroppen...  ::biggrin::


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: metteflette01. november 2010, 10:16
Har du startet treningslogg?

Kjempeinnsats på deg så langt ;)


Ble nysgjerrig på hva tabata er jeg, kan du forklare?


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy01. november 2010, 10:42
Hei,

kan bare snakke av egen erfaring her og jeg tror dette er veldig individuelt, selv har jeg aldri vært noe spesielt barmfager :D Er andre steder på kroppen at fettet har lagt seg, men jeg har en stor brystkasse (omkrets) og etter å ha gått ned 40 kg passer fortsatt en gammel BH jeg har tatt vare på. Faktisk fyller jeg den ut bedre nå enn hva jeg gjorde tidligere. Dette tror jeg er takket være mye brysttrening.

Hva slags brysttrening tar du? Varierer du noe og hvor lenge har du trent bryst? Jeg har de siste to årene variert med en del øvelser, benkpress, flys, push-ups og diverse apparater jeg ikke husker navnet på.


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP02. november 2010, 10:30
Takker for svar. :)
Eg tar pushups og bruker et apparat som gir en pushup-lignende bevegelse. Har trent i over et år. Har og tatt litt fly's, men eg kunne evt. gjort mer av dette.


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy02. november 2010, 11:47
Det er mange her som vet så mye mer enn meg når det kommer til styrketrening så jeg føler meg egentlig ikke kvalifisert til å gi noen råd, kun snakke av personlig erfaring. Når du tar pushups så er vekten du "løfter" konstant, eller faktisk blir den mindre siden du går ned i vekt. Men for at musklene skal vokse så må belastningen økes etterhvert. Jeg vet ikke hvor stor belastning du bruker i flyes men personlig er jeg ikke fornøyd med treningen om jeg ikke merker litt stølhet dagen derpå i muskelen jeg har trent ;)

Denne linken er forøvrig veldig god, viser en oversikt over øvelser for de forskjellige brystmusklene: http://www.exrx.net/Lists/ExList/ChestWt.html (http://www.exrx.net/Lists/ExList/ChestWt.html)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP02. november 2010, 17:10
Ja, når eg bruker apparater/vekter så øker eg motstanden, sånn at eg kompanserer med at eg sjøl blir lettere.  :)
Sto litt fast en periode, dder eg ikkje klarte å bygge mer. Eg trodde kanskje eg hadde nådd min grense for kor tungt eg kan ta, for nå er eg oppe i samme motstand som en del menn av normal-trent kroppsbygning har. Men så  merket eg at eg fikk muskelkrampe om natta, og då tenkte eg at eg kanskje er litt fattig på magnesium. Etter en magnesiumkur, så klarer eg faktisk å øke vektene/motstanden noe.

Leste forresten en artikkel om at magnesiummangel og diabetes ofte går hånd i hånd, og at det i tillegg til å være viktig for muskulaturen, så har den en viktig rolle i karbohydratstoffskiftet... Ser ut til at dette kanskje har litt å si for meg. :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP03. november 2010, 08:35
Har du startet treningslogg?

Kjempeinnsats på deg så langt ;)


Ble nysgjerrig på hva tabata er jeg, kan du forklare?
Hei, beklager at eg ikkje har svart deg. Så ikkje posten din før nå.
Takker for ros. :)
Nei eg har ikkje noen treningsblogg ennå. Får se om det blir noe seinere. ;)

Tabata (som eg har forstått det) er en kombinasjon av styrketrening og kondisjonstrening i intervaller på 20 sekunder med 10 sekunders pause.  Det er mange forskjellige øvelser, så eg antar det er intervallene som er hovedpoenget. Legger til en video med 4 minutters tabata. På  Sats varer klassene i ca en time, så da blir det ganske mye hardere.
http://www.youtube.com/watch?v=jkCnNrxHwFE#noexternalembed&feature=fvsr (http://www.youtube.com/watch?v=jkCnNrxHwFE#noexternalembed&feature=fvsr)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP03. november 2010, 10:11
I dag blir det forresten Zumba for meg. :) Det er reine kosetimen, sjøl om eg er en stor kløne enda.
Siden eg fortsatt har en del kilo til overs, så er ikkje koordinasjonen på topp. Men det gjelder rett og slett å drite i kordan det ser ut, og ka andre synes, og fokusere på at det er GØY.  ::biggrin::

I morgen blir det tabata igjen. Blir spennende å se om kroppen reagerer på samme måte som sist, eller om eg får mindre gangsperr denne gangen. Sist hadde eg tross alt sykla 4 mil kvelden før, og det skal eg ikkje gjøre i dag.  ::smile::


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: liberia03. november 2010, 10:49
Ville bare skrive att jeg synes du er kjempeflink!
Jeg har selv 10 kg som skal av, trener styrke og spinning jeg da. Min koordinasjon er nok superelendig.
Ellers har jeg hatt puppeproblem jeg og, etter jeg fikk barn nr 2, så forsvant puppene fullstendig, gikk fra og være litt store til bare tomme. For meg ble løsningen opperasjon, trening hadde ikke klart å løse mitt problem. Men jeg gikk fra en liten D til en liten A, så jeg mista jo temmelig mye pupp.


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy03. november 2010, 11:03
Enig der, du har vært og er veldig flink!! Godt at du velger ting du liker, da blir det så mye lettere å gjennomføre.


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP03. november 2010, 11:16
Takk, dere! :)
Liberia: Ja, eg har vurdert operasjon eg og. Men saken er at etter en mindre operasjon, der eg skulle fjerne en føflekk, så fikk eg et ganske stort arr i forholdt til størrelsen på føflekken, og vevet rundt strakk seg ut. Ser ikkje bra ut, men det er heldigvis på en plass kor sola aldri skinner.  :woot: :woot:
Har sett noen som har tatt slike operasjoner, og det er ikkje alle som er helt heldige med arrene. Då vil eg prøve å fylle de med muskler i første omgang, og så evt. vurdere operasjon på nytt hvis de skulle bli for ille. :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: liberia03. november 2010, 13:23
Ja, det aller beste er jo og ikke opperere seg. Så får håpe resultatet blir bra med mye trening.
Hadde bare brystene mine gått ned til B, hadde nok ikke jeg opperert heller, men var så rart og gå fra D til liksom bare hud. Jeg tok jo bare silikon da, trengte ikke å løfte de da, holdt bare og fylle de ut, så er jo bare to små arr. Og huden mn gror nok ganske fint, tok full bukplastikk for 2 år siden, og det arret er utrolig fint, bare en veldig tynn lys strek.

Har vært mye mer overvektig enn jeg er nå, så føler jeg har litt sånn ekstra hud her og der, men satser på att med hard trening, så vil det se bra ut med tiden.


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP03. november 2010, 13:40
Lykke til! :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: PG03. november 2010, 14:51
Hei. Virker som du fremdeles har mye å hente på trtening og kosthold, så¨ville ikke vurdert operasjon før du har komemt ned på trvselvekt og vært der en del måneder og da ting henger og slneger så pass at det går ut over selvbildet ditt.
Du får suge til deg informasjon om treing og kost her på forumet, så lærer du nok litt hver dag.

Har du feks ett ordenlig treningsprogram? Du burde fått deg det, med skikkelige baseøvelser som bøy, benkpress og markløft.. feks, 5x5 powerbuilding, jim wendler 5-3-1 eller staret med feks RYP


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: liberia03. november 2010, 21:06
Lykke til! :)

Tusen takk! Du må ha masse lykke til du og!


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP04. november 2010, 00:41
Hei. Virker som du fremdeles har mye å hente på trtening og kosthold, så¨ville ikke vurdert operasjon før du har komemt ned på trvselvekt og vært der en del måneder og da ting henger og slneger så pass at det går ut over selvbildet ditt.
Du får suge til deg informasjon om treing og kost her på forumet, så lærer du nok litt hver dag.

Har du feks ett ordenlig treningsprogram? Du burde fått deg det, med skikkelige baseøvelser som bøy, benkpress og markløft.. feks, 5x5 powerbuilding, jim wendler 5-3-1 eller staret med feks RYP
Ja eg regner med at eg bør gå ned 20 kilo til, hvis eg klarer... Med lite muskler så måtte eg nok gått ned 30, men har faktisk lyst å ha litt muskler. Det føles ganske godt å være litt sterk, kjenner eg. :) Eg er dessverre ikkje så god på ka alle øvelser og apparater heter, så det du nevner er ganske gresk for meg. :) Har ikkje annet program enn at eg prøver å trene allsidig styrke 2-3 ganger i veka, og tar i det eg har av krefter 8-10 rep i 3 sett. Til kondisjonstrening bruker eg elipsemaskina ca 3-5 timer i veka. I sommer begynte eg å variere kondisjonstreninga med spinning, og nå nylig zumba og tabata (men da kutter eg jo ned litt på elipsetrening).

Neste uke blir treninga slik:
Mandag: Elipsemaskin 1 time + 30 min spinning.
Tirsdag: 1 time spinning med instruktør + styrketrening
Onsdag: 1 time zumba med instruktør + 30 min elipsemaskin hvis eg ikkje er svett nok.
Torsdag: 1 time tabata (styrke og kondisjon) med instruktør
Fredag: Hvile, evt litt lett ergometersykling hvis eg er stiv etter tabata'n
Lørdag: Elipsemaskin 1 time + styrke
Søndag: Hvile
Hvis dette fungerer greit, så kommer eg til å fortsette. Kanskje bytte litt på timene med instruktør etterhvert, men foreløpig føler eg det blir variert nok.
Muligens utvide horisonten når det gjelder vekter. Eg liker meg ikkje så godt i den delen der en sitter og speiler seg med vektene, men det blir vel en vane etterhvert som eg bryter grenser. :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: PG04. november 2010, 10:00
du går jo helt sikkert bra ned i vekt med den treningen, men du bygger nok ikke så mye muskler.. Da må du til med litt tyngre styrketrneing.


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP04. november 2010, 15:45
du går jo helt sikkert bra ned i vekt med den treningen, men du bygger nok ikke så mye muskler.. Da må du til med litt tyngre styrketrneing.
Nå har eg lest om 5x5 systemet, og det virker enkelt nok til at eg kan klare det. iallefall dersom tabata kan inngå i dette som en av styrkeøktene. :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: PG04. november 2010, 18:33
tabata kan du bare forsette og trene, fin fin kondisjonstrneing det, men ikke forsvent å bygg så mye muskler av det.


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP04. november 2010, 21:08
Ok. Takker for tipsene,iallefall. :) Foreløpig er tabata styrketrening så det holder. Eg trodde eg var ferdig med gangsperr etter over et år med trening, men etter en økt med tabata, så slo det til for fullt, gitt. Men eg merker det kommer seg for hver gang. :)
En venninne som er godt trent kalte tabata for bootcamp i dag. Hadde eg hørt det før eg begynte første gang, så hadde eg kanskje ikkje turd.  Hehe


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP07. november 2010, 00:15
Fikk nettopp en bitteliten aha-opplevelse: http://www.treningsforum.no/php/art.php?id=1448 (http://www.treningsforum.no/php/art.php?id=1448)
Det må jo være derfor det stopper opp for meg.
Kan eg gjøre samme øvelse stående med strikk festet i ribbeveggen? Eg legger meg ikkje frivillig på rygg med et titalls fnisende mannfolk som tilskuere...  ;)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy07. november 2010, 01:17
Hvis du foretar et søk på YouTube etter "serratus anterior exercise" så kommer det opp noen videoer med øvelser hvor du slipper å ligge på rygg ;)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP07. november 2010, 19:24
Hvis du foretar et søk på YouTube etter "serratus anterior exercise" så kommer det opp noen videoer med øvelser hvor du slipper å ligge på rygg ;)
Ok. Det skal eg gjøre. Takk! :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften. To skritt tilbake og ett skritt fram...
Skrevet av: FrøkenHP25. november 2010, 22:28
De siste ukene har vært litt standby, egentlig. Har hatt omgangssjuke som har tært på musklene. Har klart å trene 3 ganger i veka de siste to vekene, så det er ikkje kjempekrise, men føler meg likevel satt litt tilbake.
Svimmel og med magen i ulage, ikkje gøy å trene då. men har iallefall trent spinning, styrke og tabata denne veka. I morgen eller lørdag blir det kondistrening på elipsemaskin, og så får eg se om eg får tatt meg ei styrkeøkt til før veka er omme. Zumba har eg ikkje tatt sjengsen på, siden eg blir enda ørere i hodet av koreografien. :/ Får se om eg tar det opp igjen seinere.
En opptur er at eg nå fullfører tabata-timer uten å få gangsperr etterpå. :) YAY!  :)
Nå håper eg svimmelheten skal forsvinne for godt. :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP10. mars 2011, 22:04
Okei. En liten oppdatering er på sin plass. Eg har variert treningen ganske mye, Har stått standby i vekt, men gått opp i muskelmasse i forhold til det eg kan se, iallefall.
De siste månedene så har eg trent på timer som kalles power/bodypump, core, diverse spinningtimer og flow/bodybalance. Dessverre så er det slutt på tabata, for det var knallharde timer som eg likte godt.
For å kunne holde styr på progresjonen min, så har eg nå hatt min første kroppsanalyse. Eg veit det er litt feilmarginer her, men på sikt vil det vel kunne gi meg en peikepinn?

Høde 163
Fettfri masse er 59 kilo
Muskelmasse overkropp 33,1 kilo
Armer er ca 2.9 kilo hver
Beina 8,6 kilo hver.
Høres dette greit ut, eller? Hva er normalt her, for en dame på 37?
Kor mykkje større muskelmasse kan eg regne med å klare å bygge?

(Fettet glemmer vi, men eg har et mål om å gå ned 15-20kilo fett. )


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: Matsenator12. mars 2011, 00:18
Som nevnt over så får du svært lite muskelmasse ved å trene Elipsemaskin, spinning, zumba og tabata.

Skal du bygge muskler må du drive med skikkelig styrketrening og følge et skikkelig styrketrenings program som feks RYP eller 5x5 som er ypperlige for deg som er nybegynner innen styrketrening.  Link til RYP: https://www.tn.no/ryp/kalkulatorer (https://www.tn.no/ryp/kalkulatorer) og litt mere om 5x5: http://www.treningsforum.no/forum/index.php?board=44.0 (http://www.treningsforum.no/forum/index.php?board=44.0)

hvis du lurer på hvordan de forskjellige øvelsene gjennomføres kan du sjekke ut: http://fitnessbloggen.no/ovelser/ (http://fitnessbloggen.no/ovelser/)

og sist men ikke minst så burde du ligge i kalori overskudd for å bygge muskler.

lykke til!



Tittel: Lavkarbo- Jeg blir mindre og mindre SØT, og jeg blir mindre og mindre... ;)
Skrevet av: FrøkenHP17. april 2011, 22:35
Har trent massemasse etter nyttår. 7-10 timer i veka. Har gått litt inn, men ikkje så mye ned.
Men i forhold til det eg har spist, så synes eg at eg burde ha gått ned mye mer.
Endrer derfor kostholdet til lavkarbo, som i praksis for meg betyr litt mer fett og egg og kutte ut havregryn til frokost og kvelds. +Hjemmelaget lavkarbosnop i helgene. NÅ begynner nålen på vekta å dirre. Regner med vekttapet betyr at eg også mister litt væske, men siden blodsukkermålingene er stabile, så må det bety at leveren min er godt i gang med å produsere glukose. Presset eg har hatt på organene de siste månedene er nesten borte. JIPPI! Eg var faktisk redd lavkarbo skulle rive skikkelig i gallesteinene mine, men BANK i bordet, så har det ikkje skjedd denne gangen.
Eg håper bare vekten fortsetter nedover.

Muskelmessig så har eg fått store overarmer. UPSI!
Ganske store faste lår har eg også nå. Trener mage og rygg iherdig, men der er det jo en del fett, så "sixpacken" synes ikkje ennå. ;) Men under en legekontroll komstanterte legen at organene var umulig å kjenne, for under fettlaget så var magen steinhard. Hihi.  :woot:
Utfordringen tidligere var å få bygget mest mulig muskler generellt, sånn at de er med å øke forbrenninga og fortrenge fett. Nå blir utfordringen å få plass til mer muskler uten å ligne mer og mer på Hulken.
Då tenker eg at eg kan plassere litt ekstra både på mage og brystkasse.  Så sammen med lavkarbodiett håper eg at eg vil få enda mer resultater etterhvert.   :8):


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy19. april 2011, 20:46
Så bra at du fortsatt holder på! :)

Et lite spørsmål, hvordan syns du lavkarbo kombinert med kardio fungerer?


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: frk_sol20. april 2011, 09:08
Du har vært og er KJEMPEFLINK! :gull: Forsett bare i den gode tralten du har kommet inn i, så er resultatene nødt å følge etter! Men selv om du ønsker å gå ned i vekt, så ikke se deg helt blind på de tallene. Husk at muskler fyller/former kroppen på en annen måte enn det fettet du mister, så se heller på kroppsfasong, og bruk gjerne noen klesplagg som referanse så ser du endringene veldig tydelig vil jeg tro!  :D
Men jeg vil også oppmuntre deg til å ta steget fullt ut når det gjelder tyngre styrketrening, -be om hjelp på senteret du går på, og få et skikkelig opplegg tilpasset deg. Og du, som betalende medlem så har du like stor rett til frivektsområdet som alle andre! Okey, det er litt flaut de første gangene (been there...) men vet du hva, de aller fleste at disse muskelgutta er faktisk veldig hyggelige, og de aller fleste bryr seg faktisk mest om egen trening og mindre med hva andre rundt gjør. (En annen ting er at du kan regne med noen blikk når du begynner å løfte like tungt som noen av dem...!(been there too... :P) )
Så, keep it up! U R doing great!

Mvh "pudding på 40"  ;D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP20. april 2011, 09:36
Så bra at du fortsatt holder på! :)

Et lite spørsmål, hvordan syns du lavkarbo kombinert med kardio fungerer?
Foreløpig så er det tyngre å komme opp i høy puls der en har intervaller over 85 %. Men eg vet ikkje om det e midlertidig. Før lavkarbokuren, så kunne eg trene intervaller med puls opp i 100 %.  Har jo bare gått på lavkarbo en kort periode, og det sies at trenin er tyngst i starten av en slik kur?


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP20. april 2011, 09:54
Du har vært og er KJEMPEFLINK! :gull: Forsett bare i den gode tralten du har kommet inn i, så er resultatene nødt å følge etter! Men selv om du ønsker å gå ned i vekt, så ikke se deg helt blind på de tallene. Husk at muskler fyller/former kroppen på en annen måte enn det fettet du mister, så se heller på kroppsfasong, og bruk gjerne noen klesplagg som referanse så ser du endringene veldig tydelig vil jeg tro!  :D
Men jeg vil også oppmuntre deg til å ta steget fullt ut når det gjelder tyngre styrketrening, -be om hjelp på senteret du går på, og få et skikkelig opplegg tilpasset deg. Og du, som betalende medlem så har du like stor rett til frivektsområdet som alle andre! Okey, det er litt flaut de første gangene (been there...) men vet du hva, de aller fleste at disse muskelgutta er faktisk veldig hyggelige, og de aller fleste bryr seg faktisk mest om egen trening og mindre med hva andre rundt gjør. (En annen ting er at du kan regne med noen blikk når du begynner å løfte like tungt som noen av dem...!(been there too... :P) )
Så, keep it up! U R doing great!

Mvh "pudding på 40"  ;D
Takk! Ja eg tar noen kjappe  bicepsøvelser inne på frivektområdet. :) Ellers føler eg at apparattrening er tryggest for ryggen på de største musklene. Er litt redd for å gjøre feil, og rippe opp i en av mine tre prolapser. Tar 60 kilo på et apparat der man sitter og skyver en polstrert stang bakover med skuldrene. Det blir samme bevegelsen som knebøy, men eg hadde aldri turd samme motstand med frivekter. :o I så måte er det greit med bodypump, for der trener man utholdenhet og løfteteknikk med frivektene. Og det kan være nyttig seinere. Til sammenligning så tar eg 20 kilo knebøy på bodypump, og da eg prøvde 25 så klarte eg å få en strekk i ene ryggmuskelen som ikkje var så deilig. ;)
Når det gjelder veiing så er eg klar over at eg må ta hensyn til at eg bygger muskler. Derfor eg prøvde bodyanalyse. Skal prøve analysen igjen om en måneds tid, tenker eg, for å se om eg er på rett spor. :))


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: Tynnogliten20. april 2011, 12:47
Bra fremgang! Men som mange andre har påpekt tidligere, få deg et skikkelig styrketreningsprogram! Det vil nødvendigvis ikke si trening med frivekter, men et program med progresjon og riktig belastning. 20 kg knebøy med 50 reps er ikke styrketrening, uansett hvor mye du svetter... Ja, du blir sikkert støl av bodypump, men det ble jeg også i leggene etter første dagen med mine nye buffalosko...

Vil du gå ned mer i vekt samt bli enda strammere, må du trene skikkelig styrke. Kroppen er utrolig flink til å regulere forbruket av energi, og går du fra feks 2500kcal om dagen til 2000kcal er ikke det sikkert du ligger i underskudd etter en mnd. Celledeling, diverse prosseser i kroppen og til og med kroppstemeratur kan endre seg ved lavere/høyere matinntak.

Den beste måten å gå ned i vekt på er derfor å bygge muskler. Da vil du bruke mer energi hver gang du er på trening samt bruke masse energi til restutisjon. Legger du til noen kardioøkter i uka, har du et kjempebra grunnlag for å gå ytterligere ned i vekt. Hvis du har mulighet er en 45min gåtur i høyt tempo evnt en tilsvarende joggetur før frokost nesten så optimalt du kan få det.


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP21. april 2011, 00:12
Takker for det. Trener styrke på apparater, også, ja. Primært lår, skuldre, rygg/ rumpe og bryst. Legg blir litt overkill, for eg har allerede temmelig mye muskler der, og ønsker å kunne komme nedi støvlene. Hehe

Det å veksle mellom bodypump og styrke har faktisk vært gunstig for kor mykkje eg klarer å ta på vanlig styrketrening.  Kanskje mine svake muskelfester har hatt godt av bodypumpen?

Nå når det er finere vær, så blir det nok flere turer ute også. :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP20. juni 2011, 23:20
På tide med en oppdatering. Endelig har eg begynt å gå videre ned i vekt. Det var ikkje bare å satse på lavkarbo og lene seg bakover og se at kiloene raste av. Nei, for første veka gikk eg ned et par kilo, som kom på igjen like fort. Eg har funnet ut at rett mengde proteiner og moderat mengde fett er riktig for meg.  Eg kan ikkje pøse på med egg og bacon slik som mange gjør. Eg spiser fet fisk hver dag, og ellers litt kjøtt og salat eller grønnsaker som har lite karbo. Da klarer eg å bli mett på 1400-1500 kalorier.
Og dette har eg klart å gå litt ned i vekt på, de siste ukene. Har spist lavkarbo i ca 3 mndr, og har gått ned  tilsammen 3 kilo de siste 3 ukene.  Men eg har samtidig klart å gå opp 650 gram muskler. Iallefall hvis bodyanalysen er riktig. :)
Og ei bukse eg ikkje kunne bruke i fjor sommer, sitter som et skudd nå.  Woohoo!
Laaaangt igjen ennå, men eg er optimistisk. ;)  Trener fortsatt ganske mye, og holder ut. :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: inviz20. juni 2011, 23:47
flink, du... -stå på! ;o)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP21. juni 2011, 00:17
flink, du... -stå på! ;o)
Takk, Gamla! :)


Tittel: Min kamp mot skinnfillene ;) Bilde
Skrevet av: FrøkenHP22. juni 2011, 19:12
Som eg sikkert har nevnt, så trener eg ikkje for utseende sin skyld. Kroppen min er for herpa av overvekt til at det er noen vits i å begynne å henge seg opp i det. Det e i hovedsak viktig for meg å gjenvinne helsa ved å gå ned i vekt. Dermed er det viktig å kunne bygge litt muskler for å få opp forbrenninga.
 
Stor vektnedgang gir mye løs hud, og løs hud er faktisk styggere enn det å være overvektig. Så egentlig så blir eg styggere med mindre eg prøver å fylle ut det værste med muskler. Magen kan eg glemme å fylle ut med muskler. DER finnes det en grense. Har jo tross alt bært frem et barn i tillegg til alt flesket. Men herregud så deilig det er å kunne gå i singlet uten å være dritflau! Fortsatt valker på armene, ja. Men ingen skinnfiller!!! :D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP26. juni 2011, 01:13
Dette treningsmønsteret har eg fulgt siden februar. Med noe variasjon, f.eks påspedd litt zumba og egentrening med styrke. Litt lettere trening hver 4. uke.
Nå er det ferietider, og det er kutta drastisk ned på tilbudet på senteret. ::dry::
Men nå vil eg få tid til lenggre turer ute, samt mer styrketrening på egenhånd. Eg må innrømme at eg ble fryktelig ivrig på timene, og glemte av og til å sette av tid til styrkeapparatene. Heldigvis har eg jo likevel gått opp i muskelmasse. Bodypump er skikkelig melkesyretrening. Har økt jevnt i vekter, men kjenner at skikkelig gangsperr uteblir i det siste. Trodde aldri eg skulle savne gangsperr, men det er faktisk det som markerer de store hoppene i fremgang. Eg får ta å lesse skikkelig tungt på apparatene neste gang. ;)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: Murmeldyret27. juni 2011, 09:54
Godt jobba!  ::2thumbsup:: Hvis du kan få noen til å vise deg god teknikk, så kan det hende det kan være vel verdt det å prøve seg på frivekter, det er gjerne da de virkelig store fremgangene kommer. Og det er mange som trener både knebøy og markløft etter prolaps. Man blir jo betydelig sterkere både i ytre og indre støttemuskler av sånne øvelser, noe som beskytter ryggen i neste omgang. Du må nesten bare teste og se hva som funker eller ikke for deg. Ellers i forhold til fremgang, så kan det noen ganger være lurt å ta et skritt tilbake for å få tilfart til å ta to steg frem, og variasjon er også gull, så hvis du har stagnert på vektene nå, så kan du enten prøve å trene med lettere vekter neste gang, for så å legge på litt hver økt, eller at du tar færre repetisjoner og dermed klarer å øke vektene videre. Lykke til!  :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP30. juni 2011, 02:56
Takk, Murmeldyret! Ja, eg har faktisk fått noen tips. :) Er ikkje ofte folk tør å snakke med fremmede i vektkroken, men det var EN som våget. Juhuu!  ;D  Eg som pleier å sitte og glane ned i golvet mens eg forter meg å bli ferdig med manualene, og så løøpe vekk (ja, det er av og til en trykkende stemning der, aner ikkje koffor).  ::huh2::
Det gjelder nok å treffe på de rette folkene. ;)
Eg har økt litt på apparatene nå, og har en smule gangsperr i musklene. Det har eg lengtet etter. :)

Eg har merket framgang på sykkelintervall også :) De første månedene på lavkarbodietten var det vanskelig å komme opp i maxpuls. Nå klarer eg det uten problemer. Ser at noen skriver det er farlig å komme høyt opp i puls, men de som advarer går ikkje på lavkarbo sjøl, så da tenker eg at det ikkje stemmer. Fryktelig mange rare myter rundt lavkarbo.


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP06. juli 2011, 23:59
Prøver å holde treningen til minimum 3 ganger i veka nå som det  er sommer. Blir noen turer ute i tillegg.
I dag har eg hatt sykkelintervall og styrke i apparater.  Er oppe i 160 kilo på leg-press-apparatet, og er foreløpig ganske fornøyd med det. :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: In Flames07. juli 2011, 03:10
Virker som du er godt igang og holder koken oppe.


stå på.


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP07. juli 2011, 14:45
Takk. Jepp, eg står på. :)
Ingenting som kan stoppe meg nå. Selv ikkje de gutta som får fnise-anfall når eg trener i vektsalen.   ::biggrin::


Tittel: Formhopp!!! :)
Skrevet av: FrøkenHP11. juli 2011, 19:26
Har gått på elipsemaskin og hatt bodypump i dag. Har økt til 30 kilo i knebøyøvelsene på bodypump, og ingen muskelstrekk som da eg økte sist. Woohoo!  ;D
Nå skal eg snart på en time med bodybalance (yoga/tai-chi/pilates) og få strekt meg litt. 

I morgen er det restitusjon som står på planen, men eg er veldig fristet til å prøve meg på litt vanngym i morgen kveld.

Ødelegger eg restitusjonen fra styrketreningen ved å vanngymme litt?


Tittel: ...manualer med oppdrift...
Skrevet av: FrøkenHP14. juli 2011, 21:06
Då har eg testa ut vanngym.  På forhånd sa de at det egentlig var det man gjorde det til, og det hadde de rett i.
Har pumpa skumplast-manualer i dag, og det var jo interessant... Man måtte jo selvsagt presse de ned istedet for opp... Så om eg ikkje blir støl, så har eg iallefall brukt musklene på en litt annen måte enn ellers.
Variasjon, vettu! Kommer til å vanngymme mer, eg. Men det blir på toppen av annen trening. Eg er såpass treningsnarkoman nå, at en vanngymtime ikkje kan stå aleine som eneste trening på dagsplanen. :D
...Og så blir en jo rein i samme slengen.... Hihi ;)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP20. juli 2011, 16:08
Har hatt et nytt formhopp!  ;D
170kg x10 x3 og 180kg x8 x3 på legpressmaskina. Kanskje eg endelig får rompe snart?  :woot:


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP22. juli 2011, 20:25
Kor mykkje tåler ræva, egentlig? ::huh2::
Eg har økt i beinpress for hver trening nå, uten gangsperr eller stivhet. Er oppe i 200 kilo nå. :D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: Murmeldyret22. juli 2011, 22:27
Så bra! Rævva tåler MYE juling!  ;D Stå på! Men hvis det funker i forhold til ryggen din, så kan jeg varmt anbefale strake markløft, det er øvelsen som har gjort mest for min rumpe.


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP22. juli 2011, 22:41
Takk :) Då skal eg jammen lage ris til egen ræv, men tror eg skal ta det tyngste i apparater.  ;D
Eg tar 30 kilo i knebøy med vektstang i bodypump( altså mange flere repetisjoner enn vanlig styrketrening). I markløft der tar eg ca 20 kilo i bp. Tyngre tør eg ikkje, siden eg har 3 prolaps. Men eg tror eg ligger godt an, for det er få som tar tyngre i min bodypump klasse. ;) Kun en ganske stor fyr.
Derfor e det greit å ta tung apparat-trening utenom, siden det er mindre sjangse for at ting faller ut av kontroll. Kanskje eg faller for fristelsen hvis eg blir sterkere i ryggen? ;)  :D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP26. juli 2011, 21:27
Har terga ræva med 210kg beinpress i dag. Der tror eg at eg kommer til å ligge ei stund, før eg kan terge enda mer. ;)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP27. juli 2011, 18:07
I dag har eg kjøpt et 5-kilos spann med proteinisolat.  Litt flaut å gå rundt å drasse på, faktisk.  ::blush::


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: Murmeldyret27. juli 2011, 22:07
Næishda, bare et tegn på at du tar treninga seriøst!  :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP27. juli 2011, 22:59
Siden det ikkje går an å se så godt utenpå at eg trener, så kan eg tenke meg det kan sammenlignes med en fjortis som kjøper kondomer.  :D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: Murmeldyret28. juli 2011, 13:33
hehehe...   Eller kanskje kanskje ryktene begynner å gå om at du er en undercover superhelt-ninja... ;D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: Robin9328. juli 2011, 17:47
Bare å stå på ;)
Selv følt meg litt som en fange i egen kropp.
17 år og en vekt på 115kg er ikke noe gøy! Har også en del høyde da (183 cm høy) men alikevel begynte jeg å bli stor på slutten av ungdomsskolen / starten av videregående, og i Fjor sommer begynte jeg å ta intiativet med å skjerpe meg, og nå kan jeg stolt si at vekta er under 100, har nok lagt på meg litt noe som jeg burde ettersom jeg har trent styrke et halvt år :P nå er ikke vekta like ille og bryr meg ikke så mye om den, motiverende å lese om andre som har erfaring med å være "svær" jeg har dog aldri følt meg skikkelig svær, men uansett var jeg svær nok, begynte få et veldig problem med buksekjøp og slike ting...

Selv så føler jeg meg så sykt mye bedre og ikke minst vel ettersom jeg har gått ned en del, jeg vil fortsatt si jeg har "mer til overs" men føler meg mer normal nå :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP28. juli 2011, 21:14
hehehe...   Eller kanskje kanskje ryktene begynner å gå om at du er en undercover superhelt-ninja... ;D
Hahaha! Eg ønsker meg supergirl-t-skjorte... ;) :D

Robin: Flink du og, då!  Føler meg mykkje bedre enn før, ja. Føles til en viss grad som å reise bakover i tidsmaskin når ddet gjelder form og styrke, og til en viss grad utseende. ;)
Sliter litt med for mye hud til overs, men ser i sammenligning med tidligere slankekurer at musklene hjelper å holde bittelitt mer på plass... Håper det blir eeenda bedre. ;)

I dag har eg forresten hatt vanngym igjen, og bada i timesvis etterpå. Det var så vidt eg klarte å slepe meg ned på bodypump nå i kveld. *Sliiiiten*


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP31. juli 2011, 22:17
Har sykla ute i dag. Har egentlig kvidd meg til å sykle på sykkelen min, siden eg har hatt så dårlig balanse tidligere, pluss svimmelhetsanfall når eg tar meg skikkelig ut på spinning. Men eg klarte meg, så nå har eg kommet meg forbi enda en mental sperre. ;) Liker ikkje sykkelen, egentlig. Den er ekkel å gire med, og veldig lett å skrubbe anklene på "gir-hjulene", og så har den ikkje pedalbrems, men den får duge inntil videre... Det skal iallefall ikkje gå årevis til neste gang eg sykler igjen. :D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP01. august 2011, 18:35
Lavkarbo og turmat er ikkje så veldig enkelt uten litt forberedelser i forkant. Reint bortsett fra om en griller på turen, da... Det er ikkje så lettvindt, akkurat.
Eg har fundert litt på en energiærstatning for f.eks kvikklunsj, der man tar seg en bit mens man puster i bakken.  Proteinshake blir fort motbydelig etter å ha vært utblandet en liten stund. Kokte egg lukter promp. Ett alternativ er tørket kjøtt, evt spekekjøtt. Men det blir man fort lei.
For et par dager siden kom eg til å mikse proteinpulver og kakaosmør i forholdet 2 gram kakaosmør til ett gram pulver. Det måtte eg søte med litt sukrin for å få bedre, men det ble ganske godt. Bedre enn shaken iallefall. I dag prøvde eg 1:1 mix uten sukrin, og det funket! Bittelitt tørt, men iallefall riktig forhold mellom fett og proteiner. Det blir et kompromiss mellom smak og anvendelighet, men pytt!!! Neste tur, så blir dette med, sammen med ei solid vannflaske. Yay!

Ps: bildet har av en eller annen grunn snudd seg, sånn at hjertene ligner mer på romper/pupper enn hjerter, men pytt, dere får snu litt på hodet og bruke fantasien istedet. Det får duge. :D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FitMom01. august 2011, 19:01
Vil bare si at du er kjempe flink!!! Og det er så herlig og se at man ikke er alene om saker og ting ang denne kompliserte kvinnekroppen :)

Jeg følger nå med!!!

Flotte hjerter :D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP01. august 2011, 19:09
Vil bare si at du er kjempe flink!!! Og det er så herlig og se at man ikke er alene om saker og ting ang denne kompliserte kvinnekroppen :)

Jeg følger nå med!!!

Flotte hjerter :D
Takker! :D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP02. august 2011, 22:20
Mista nesten buksa på by'n i dag! Jippi!!!  ;D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FitMom02. august 2011, 22:23
Mista nesten buksa på by'n i dag! Jippi!!!  ;D
Ja det kan man kalle "nedgang" ha ha :D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP02. august 2011, 22:26
:D Jepp! Lite utslag på vekta, men eg har vel bygd litt muskler, tenker eg. :D Vittig å komme i godt humør ved sånne nesten-uhell. Haha


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: satell02. august 2011, 23:11
Mista nesten buksa på by'n i dag! Jippi!!!  ;D
Det er jo dritbra! ehrm.. ikke at buksa nesten detter av på offentlige plasser, men at det skjer såpass mye bra i kroppen :D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP03. august 2011, 10:06
Ja eg er visst "mellom" buksestørrelser for tiden. De smaleste passer ikkje helt ennå, og de største detter av. Leste et motetips i vår, om at en kunne gå på by'n i badetøy. kanskje det blir en realitet? Haha!
Heldigvis passer treningstøyet! :D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP03. august 2011, 23:26
I dag har eg hatt noen ekstra sett med legpress i tillegg til den vanlige treninga.
Først 200kgx10x3 så 210x10x3 og til slutt 220x8. Det ble plutselig nok, og da er det vel best å stoppe mens leken er god. ;)  Skal helst kunne gå etterpå. :D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP09. august 2011, 02:30
I dag har eg testet de nye bodybalance-timene, og de er mye mer krevende enn de forrige. Det var bl.a. en ygogaposisjon der man skulle sette knærene på albuene, og løfte beina opp slik at man bare var nedi med hendene. Og det vil de at en dame på over 90 kilo skal utføre. Eg får forte meg litt raskere ned i vekt, så kanskje eg klarer det før de bytter program igjen. :P

Ironisk nok fikk eg et frierbrev på facebook her for leden. Fyren er visstnok brite, og har sagt seg villig til å hjelpe meg å bekjempe fedme. Eg får litt rare bilder i hodet: En ridder som står med kården, klar for å gå til angrep på alle karbohydratene. Hahaha.   ;D 
Jaja, eg får ta det som et tegn på at trening og diett funker.


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: Murmeldyret09. august 2011, 09:41
I dag har eg testet de nye bodybalance-timene, og de er mye mer krevende enn de forrige. Det var bl.a. en ygogaposisjon der man skulle sette knærene på albuene, og løfte beina opp slik at man bare var nedi med hendene. Og det vil de at en dame på over 90 kilo skal utføre. Eg får forte meg litt raskere ned i vekt, så kanskje eg klarer det før de bytter program igjen. :P

Der har vi et felles mål! :) Det gikk ikke særlig bra når jeg var 92kg, men nå på 82kg, så letta jammen beina fra bakken i kråka eller hva det heter, hurra! Så bare stå på! Dvs, ikke gå raskere ned i vekt av den grunn, du må jo beholde musklene også. ;)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP09. august 2011, 15:09
Der har vi et felles mål! :) Det gikk ikke særlig bra når jeg var 92kg, men nå på 82kg, så letta jammen beina fra bakken i kråka eller hva det heter, hurra! Så bare stå på! Dvs, ikke gå raskere ned i vekt av den grunn, du må jo beholde musklene også. ;)
Supert! Flink du da, for den øvelsen så vanskelig ut!!!  :D Tenker nok det er rundt 10 kilo fett som må av, før eg klarer det.  Kan ta litt tid, dette.  ;)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP15. august 2011, 19:06
OMG! Eg tror eg dør av latter og pinlighet.
En av mine største facebooktabber skjedde nå nettopp! :O
Eg skulle prøve bunaden som eg fikk til komfirmasjonen, for å se kor mange cm det var igjen til den passa. Uten sjorte under fant eg ut at den var 20 cm for liten i livet, og tok bilde med telefonen for å dokumentere. (For det er viktig å dukumentere, sånn at en kan se framgangen.) Skulle jo bare ha det sjøl, så det var ikkje så viktig at puppene (med bh på, takk og pris) stakk ut av bunaden.
Så tenkte eg: yay, bare 20 cm, og så kommer eg til å føle meg som en fjortis igjen, dette må eg sende til mamma. Saken var at mms'n ble sendt til den siste eg hadde sendt mms til, og det var facebook mobil, istedet for mamma. JIPPI! :P
Her kan eg legge ut et frimerke av bildet, bare for å illustrere. Eg er jo ganske så anonym her inne, så det er jo ikkje farlig. Med fullt navn på facebook, blir det dritpinlig. :O

Det dukka opp skyggen av et kryss midt på magen på bildet, det er ikkje synlig på mini-utgaven, men er synlig på orginalen.  Kan det faktisk være konturen av magemusklene mine? I såfall: jihuu!


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP15. august 2011, 22:46
Eg antar forresten at hvis eg går ned 15 kilo fett, så er bunaden atter blitt et anstendig plagg.
Det er 9 måneder å klare det på, og det betyr 1,666 kilo i måneden. I det siste har eg gått ned 1,2 kilo fett per måned(medregnet at eg har gått opp i muskler) så eg må skjerpe enda mer inn på mat og trening.
Da har eg satt meg et foreløpig mål. :D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FitMom16. august 2011, 07:47
Det klarer du vettu!! Du er godt i gang nå, med et par knep så er du der :D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP16. august 2011, 10:28
Jepp, det er skjerpings og fokus som skal til. :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP18. august 2011, 14:49
I dag må eg droppe treningen, for eg skal på RIHANNAkonsert. :D
Men eg får sikkert nok trim på konserten hvis jentungen på 36 kg skal sitte på skuldrene mine. Og  tar eg noen knebøy og vifter litt med armene, så e treningen i boks. Hahaha


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP19. august 2011, 19:45
Merka definitivt stølhet etter konserten i går. Holdt nesten på å trekke meg fra bodypumpen i dag, men eg gjennomførte med noen få "falure" (er det ikkje det det heter?). Fredagen er min siste innspurt før helga, og da er det vanligvis 30 min bodypump, 30 min core, og 1 time sykkelintervall, uten pauser mellom.
Etter trening er eg SULTEN, så nå blir det godt med mat. :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP26. august 2011, 22:29
Upsi! I dag sovna eg fra hele treninga. ::dry::
NOT GOOD!


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: Has left the building27. august 2011, 08:40
Takk for nye treningstips og inspirasjon  ::biggrin::
Alltid gøy med noe nytt. Allerede prøvd ut en del. Ligner en del på aktiv bevegelighetstrening som jeg har drevet mye med tidligere.

Søvn er aldri oppskrytt. Og da trengte du det nok. Selv kubba jeg på sofaen kl 21 igår. . .


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP27. august 2011, 11:02
Takk for nye treningstips og inspirasjon  ::biggrin::
Alltid gøy med noe nytt. Allerede prøvd ut en del. Ligner en del på aktiv bevegelighetstrening som jeg har drevet mye med tidligere.

Søvn er aldri oppskrytt. Og da trengte du det nok. Selv kubba jeg på sofaen kl 21 igår. . .
Så kjekt at du ble inspirert, da. :D Ikkje ofte eg hører det her inne. ;)

Trengte sikkert en hviledag siden eg sovna. Hadde hatt 2 timers sykkelmaraton på sats, og vanngym etterpå. :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP31. august 2011, 22:04
En opptur, og en nedtur i dag.
Kondisen er gått opp. Dagens sykkeltime gikk som en drøm.
Men så har eg muligens slanka vekk noen muskler, for styrketreningen kjentes usedvanlig tung. :( GRRR!
Eg som var så fornøyd med vektnedgangen, så skal medaljen alltid ha en bakside. Men jaja. Det er heldigvis ikkje bare muskler eg har mista. Takk og lov for det. Eg får bare være enda mer protein-nazi. ;)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP05. september 2011, 21:39
Fikk noen gode tips på trening i dag, angående langvarig fettnedgang og muskeloppbygging.
Det var rett og slett at en bør ta pauser fra energi-underskuddet i perioder, og fokusere på å ligge i energibalanse mens en bygger muskler. Var slett ikkje dumt tips, synes eg, men glemte å spørre om kor lenge pausene burde vare.  ::) Noen som vet?


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy08. september 2011, 10:00
En opptur, og en nedtur i dag.
Kondisen er gått opp. Dagens sykkeltime gikk som en drøm.
Men så har eg muligens slanka vekk noen muskler, for styrketreningen kjentes usedvanlig tung. :( GRRR!
Eg som var så fornøyd med vektnedgangen, så skal medaljen alltid ha en bakside. Men jaja. Det er heldigvis ikkje bare muskler eg har mista. Takk og lov for det. Eg får bare være enda mer protein-nazi. ;)

Husk at alle dager ikke er like ;) Om du ikke har godt trykk på en styrkeøkt så betyr det ikke nødvendigvis at du har tapt muskler, mange faktorer som spiller inn. Kanskje kroppen ikke er helt restituert, kanskje den brygger på litt grums, har fått litt for lite hvile osv. :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP08. september 2011, 12:15
Husk at alle dager ikke er like ;) Om du ikke har godt trykk på en styrkeøkt så betyr det ikke nødvendigvis at du har tapt muskler, mange faktorer som spiller inn. Kanskje kroppen ikke er helt restituert, kanskje den brygger på litt grums, har fått litt for lite hvile osv. :)
Takk for trøst. :)
Ja, det kan være du har rett, for gårsdagens trening gikk bedre. Eg skal snart ha meg en ny bodyanalyse. Gleder meg til det. :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP10. september 2011, 23:39
Eg ser at denne tråden er flytta fra nybegynnerforum til treningslogger.

Nå har eg jo knapt logga treninga mi, men kanskje eg burde begynne?
Liten vits dersom eg ikkje er konsekvent, da...  For at det skal bli skikkelig, så må eg vel og logge typen øvelse og antal kilo x antal reps?  Skal vurdere dette, men det er vel kanskje ikkje den mest interessante lesningen, akkurat.
Dagens logg blir i såfall veldig enkel: RESTITUSJON, og inntak av svimlende    2 363 kcalorier. ;D
Ja, det er jo lørdag, og eg er veldig mett. :D
Ellers har eg kost meg med ei pølse fra hardanger, og en hest som tok meg ut i bytrafikken i raskt trav, som igjen kunne ført til at vi alle endte opp som pølse vi også. :P Ups, dette var jo ikkje trening, nei... Adrenalinkick, teller det?  :P


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP13. september 2011, 11:55
Allerede forsømmer eg loggingen! UPSI!!!
 I går, Mandag, hadde eg en time bodypump med 28 kilo på knebøy/markløft, 10 kilo på biceps/triceps, 15 kilo brystpress/ upright rows/frivending/skulderpress. Teller ikkje repetisjonene, men det er maaaange i et pump-program.
Seinere ble det en time med spinning.

I dag, tirsdag har eg hatt en time bodybalance, og klarte NESTEN den nye og vanskelige stillingen der man skal sette knærene på albuene, og løfte beina fra gulvet. Det vil si: Beina var oppe fra gulvet i et sekund, ca. Hahaha. :D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: Murmeldyret13. september 2011, 12:12
1 sekund er da en god start, gratulerer!  :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP13. september 2011, 12:13
1 sekund er da en god start, gratulerer!  :)
Takk for det. ;D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP14. september 2011, 21:13
Planen var bodypump og sykkelintervall i dag. Det ble bare sykkelintervall, for nå har eg meldt meg på FightCircuit i morgen, og da kan eg ikkje komme med fillete muskler. Føler at eg er litt spent på dette, og lurer på om eg kommer til å pingle ut...  Wæææ!  :woot:


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP15. september 2011, 19:57
JAAA! FightCircuit var definitivt knallharrdt! Var så shaky etterpå at eg knapt klarte å holde kaffikoppen. ;D
Det var ikkje helt low impact, dette her, for det var en del hopping og løping, men eg skal prøve dette noen ganger og se om knærene mine tåler det.
Det begynte med 10 minutter løpeøvelser med diverse sidebevegelser og skulderbevegelser. Løping i seg sjøl er ikkje min favoritt, og eg unngår det vanligvis i det lengste, så i dag var det blodsmak i kjeften.
Deretter besto treningen av sirkeltrening med litt Yogaposisjoner i raskt tempo, samt balanse og spark i saktere tempo, diverse hopp, spark, ned i plankelignende stillinger (en av de het climber). Tricepshev og splitthopp. Egentlig var det splitthopp som eg ikkje mestra i det hele tatt. Er rett og slett litt kort i muskler og sener på innsiden av beina.  Får prøve å jobbe litt med det...  ;)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP20. september 2011, 13:32
Hadde litt såre knær etter fightcircuit, at det ble kun bodybalance på fredag som var.
I går hoppet eg også elegant over treninga.  Når en tar seg helt ut på nye ting, så er det kanskje lurt å fokusere litt på restitusjon? Eller lurer eg bare meg sjøl, nå? ;)
 I dag har det vært bodybalance igjen, pluss en time med elipse. Kanskje vanngym seinere i kveld?
I morgen blir det bodypump og styrke som er planen.
 Har fått booka meg body analyse til neste veke, så det blir spennende å se om musklene er intakt etter all vektnedgangen eg har hatt i sommer. :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy21. september 2011, 12:30
Restitusjon er kjempeviktig. Jeg fikk litt dårlig samvittighet tidligere om jeg skippet treningen men har funnet ut av at om jeg er flink i kosten de dagene så er det bare bra med hvile, og trøkket på neste trening blir enda bedre.


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP21. september 2011, 17:13
Restitusjon er kjempeviktig. Jeg fikk litt dårlig samvittighet tidligere om jeg skippet treningen men har funnet ut av at om jeg er flink i kosten de dagene så er det bare bra med hvile, og trøkket på neste trening blir enda bedre.
Jepp! Eneste er at det er vanskeligere å være flink med kosten når en ikkje trener, synes eg... Rare greier.. ;D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy21. september 2011, 23:42
Så enig, så enig!


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP28. september 2011, 21:17
Bodyanalyse i dag:
9 kilo ned siden mars!!! Halv kilo muskler ned, og 8,5 kilo fett ned.

Bittelitt skuffa over muskeltapet, men eg har fortsat en muskelmasse som er langt over gjennomsnittet, så eg skal ikkje klage. ;)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: BF/AF-201329. september 2011, 15:51
Utrolig imponerende tall du leverer på kropsanalysen!!!!  :woot:  :D
-at du ikke har dradd med mer enn 0,5 muskler i dragsuget er jo kjempe!


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy29. september 2011, 16:12
Kjemperesultat!


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: Preben3529. september 2011, 16:16
Bodyanalyse i dag:
9 kilo ned siden mars!!! Halv kilo muskler ned, og 8,5 kilo fett ned.

Bittelitt skuffa over muskeltapet, men eg har fortsat en muskelmasse som er langt over gjennomsnittet, så eg skal ikkje klage. ;)
Fantastisk bra jobba!!! :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FitMom29. september 2011, 16:36
Så bra :D Flink du!!!


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP29. september 2011, 16:45
Utrolig imponerende tall du leverer på kropsanalysen!!!!  :woot:  :D
-at du ikke har dradd med mer enn 0,5 muskler i dragsuget er jo kjempe!
Kjemperesultat!
Fantastisk bra jobba!!! :)
Så bra :D Flink du!!!
Takk, alle sammen! :) Eg gikk opp i muskler etter analysen i mars, men deretter ned igjen da eg gikk så fort ned i sommer.  Skal prøve å få til å bygge litt muskler igjen, uten å bygge fett.  Hårfin balanse som skal til... ;)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP29. september 2011, 21:19
Eg er visst en dårlig treningslogger...  :P
Men i dag har eg hatt fight-circuit. Siste timen, siden dette bare var en event. Følte meg litt tøffere i trynet denne gangen, men fikk kjeft fra instruktøren da eg kalte meg sjøl for pingle.  ;D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP01. oktober 2011, 15:31
I går tok eg meg sjøl i nakken.
Det ble trippeltrening de luxe. Bodybalance, elipsemaskin og styrke.
Kjenner eg trenger en ny treningsplan. Dumt at fight circuit bare ble et blaff, for eg kjente framgang etter bare to omganger.  Første ganger var det stølhet i nesten ei veke. Nå kjennes det helt normalt.


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy01. oktober 2011, 16:25
Hva går fight circuit ut på?


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP01. oktober 2011, 17:02
Det er sirkeltrening med øvelser fra kampsport-trening.  :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy01. oktober 2011, 17:07
Hadde vært interessant å prøve.


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP01. oktober 2011, 17:16
Ja, absolutt verdt å prøve! De kjører timene på enkelte  sats-senter. Der eg går, er de akkurat ferdig med de. Eg burde kanskje tegne et utvidet medlemsskap sånn at eg kan trene på flere sentre, men det får bli slik det er, foreløpig. Litt bakvendt å busse rundt etter treningssentre.. ;)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy01. oktober 2011, 17:21
Ja, det er klart. Er vel et par timer til nærmeste Sats-senter her jeg bor ;)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP01. oktober 2011, 17:24
Oisann! Ja da så! Men det er jo mulig at flere sentre har samme opplegg hvis du har noen som er nermere?


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy01. oktober 2011, 17:29
Det er det sikkert, og det kan jo hende det kommer noe på senteret "mitt" også.


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP01. oktober 2011, 17:31
Kanskje det hjelper å mase litt på de?  ;D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy01. oktober 2011, 17:32
Hehe... ja, kan jo håpe. Har mast om et par ting før men ting tar tid ;) Men nevnes kan det jo :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP01. oktober 2011, 17:33
:)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP01. oktober 2011, 19:02
 Vil bare dele dette med flere: Testa ut steviadråper, og det er et bra alternativ til søtning. HELT KALORIFRITT!! Her i norge er disse dråpene dyre 1 flaske med 50 ml for 199,-
Hos iherb.com får du 3 flasker til ca samme pris, inkl frakt.  Dråpene er fine til å søte drikke med (prøv f.eks karbofri soyamelk  med stevia som har enten sjokolade eller toffe-aroma).


5$ i rabatt ved første kjøp hvis du oppgir kode "QIW859"!
Husk å holde deg under 200,- for å unngå fortolling.


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP03. oktober 2011, 22:01
Elipsemaskintrakking og styrke i dag. Bodybalance i morgen.  :D

Forresten: Eg skulle jo prøve å logge øvelsene og:
Legpressmaskina (eller heter det beinpress?): 10 x 160 kg 10x2x180 kg 10x2x200 kg 8x2x210 kg
Bicepscurl: 8x4x8kg
Triceps med manual over hodet: 10x4x8kg
Upright row: 8x4x35 kg
Horisontal row: 8x4x45 kg

Mage/rygg får kjørt seg i morgen på bb
Onsdag blir det bodypump med frivekter


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP05. oktober 2011, 20:59
Gårsdagens trening gikk rett i dass. Bestemte meg for å bytte ut bodybalance med vanngym, og da det viste seg at vanngyminstruktøren var sjuk, så var det for seint å ta bodybalance, siden det var tidligere på dagen. :/
Har tatt meg inn igjen i dag, med bodypump og sykkelintervall. :)

I morgen er eg på venteliste til et helt nytt konsept. Like greit å prøve seg tidlig, enn å finne ut at dette var supre timer når de er nesten ferdig med konseptet... ;) Håper eg får plass. Kanskje vanngym etterpå? :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP06. oktober 2011, 22:50
Au au au ! Har prøvd Nike get fit i dag. Det var omtrent dobbelt så hardt som det eg trodde. Altfor mye løping! Men bra konsept for de med sterke knær. Hvis eg klarer å gå neste torsdag, så skal eg prøve igjen bare på trass. ;)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP07. oktober 2011, 19:29
Sukk! Ingen stivhet i dag, heldigvis. Nå har eg i tillegg fått strekt meg grundig i bodybalance. :)
Nå blir det deilig å restituere seg i et par dager! :D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: eyzteinn09. oktober 2011, 18:16
Artig loggføring, Frk Hengepupp! :)

Flott jobba, i året som har gått sidan du byrja.

Flott!

Artig å følgje deg vidare!

... men, som andre har vore inne på, så burde du kanskje ha rørt deg inn på frivekt-avdelinga, og fått satt opp eit ordentleg styrketreningprogram, og i tillegg byrja med intervallar på tredemølle? Treng ikkje springe, kan auke stigninga i staden for farten, det sparar knea.


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP09. oktober 2011, 19:45
Artig loggføring, Frk Hengepupp! :)

Flott jobba, i året som har gått sidan du byrja.

Flott!

Artig å følgje deg vidare!

... men, som andre har vore inne på, så burde du kanskje ha rørt deg inn på frivekt-avdelinga, og fått satt opp eit ordentleg styrketreningprogram, og i tillegg byrja med intervallar på tredemølle? Treng ikkje springe, kan auke stigninga i staden for farten, det sparar knea.
Takk for det! Ja eg er innom det meste, faktisk. Både frivekter og apparater. Ikkje tredemølle, men elipsemaskina er fin å løpe på, og der kjører eg også intervaller. Tar sykkelintervaller også. :)
Føler eg begynner å henge med på trening som eg trodde bare var for de sprekeste, så eg Har komt et stykke på vei, sjøl om eg ikkje er i mål ennå. ;)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP11. oktober 2011, 15:20
Dagen i går ble to treningstimer: Shape og bodybalance begge med core og balansetrening, og med innslag av tai-chi og yoga. Shape har lagt inn en del trening med vekter og strikk også.
Ikkje beinhard, men beinhardt kommer seinere i veka. ;) I dag  er det treningsfri. :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP13. oktober 2011, 22:53
Ny Nike get fit time i dag. Fyttigrisen så hardt! Fikk blodsmak i kjeften denne gangen også, men ikkje fullt så ille juling i resten av kroppen. Kjenner eg blir veldig scruffy i halsen etter så harde timer. Hosta faktisk et par døgn etterpå sist uke, og kjenner det kanskje blir sånn nå også. Håper det ikkje blir så ille på alle treningene.  :O


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy14. oktober 2011, 00:05
Du er flink!  :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP14. oktober 2011, 00:23
 :D Takk!


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP14. oktober 2011, 16:57
Skal ut å hente ny pakke fra iHerb! Gleder meg som en unge! :D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy14. oktober 2011, 20:08
Hva har du kjøpt?

Jeg kjøpte nytt proteinpulver i dag og fant glede selv i det.. lol.


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP14. oktober 2011, 20:14
Hva har du kjøpt?

Jeg kjøpte nytt proteinpulver i dag og fant glede selv i det.. lol.
Ja, det ville eg og ha gledd meg over. Hvilket kjøpte du, da? Fikk du det til under 200? Var det bra?

Eg kjøpte det du ser på bildet: Stevia med smak og 5 atkinsbarer.


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy14. oktober 2011, 20:21
Jeg kjøpte det samme som sist, fra PF. Hadde tenkt å bestille på nett denne gangen men så plutselig var boksen tom og å gå en ukes tid uten er liksom blitt helt utenkelig nå ;) Blir en tur til Sverige om ikke så lenge så da satser jeg på å ta med meg noen bokser derfra.

Har du smakt nutrilettbarer? Er de fra Atkins noe lignende? Kanskje ikke så mye karbo eller?


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP14. oktober 2011, 20:29
Ja har smakt nutrilettbarer, men det er bare en av de som er glutenfri, og eg tror ikkje de er så lavkarbo. Iallefall blir eg ikkje mett av de slik som de lover. ;)
Den atkinsbaren som eg har kjøpt her, smaker bounty, siden den for det meste inneholder kokos. 1 g karbohydrat pr bar. En må se på denne som snop, og ikkje som en måltidserstatter. ;) Men må ha litt snop på lavkarbo, ellers blir en like kokos som bounty'n.  ;)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy14. oktober 2011, 22:40
Ja, er samme som jeg gjør med nutrilett, bruker de som snop, men har også funnet ut at de fungerer utmerket på lengre sykkelturer, så ikke lavkarbo nei ;)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP14. oktober 2011, 22:43
Ja, er samme som jeg gjør med nutrilett, bruker de som snop, men har også funnet ut at de fungerer utmerket på lengre sykkelturer, så ikke lavkarbo nei ;)
Prøvde å spise to på samme dag, og fikk totalt forstoppelse og mageknip, så pass på! ;) Drikke godt til også! :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy14. oktober 2011, 22:47
hehe opplevde faktisk det samme første dagen jeg prøvde nutrilett (da gikk selvfølgelig begge to samtidig).


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP14. oktober 2011, 22:51
;D Tror den inneholder relativt mye fyllmateriale. Har ikkje innholdslista foran meg, men tipper på xantangummi, eller hva det nå heter. ;)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy14. oktober 2011, 22:53
Ja, jeg prøver å holde bruken til lengre sykleturer men syns de er ok når jeg har lyst på sjokolade men ikke vil tillate meg å skeie ut med the real deal.


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP14. oktober 2011, 22:57
Ja, det skjønner eg godt!  ;D Har mine egne varianter, så eg skjeier ut eg og. Men bare sånn at eg fortsatt ligger på vedlikeholdskaloriene i snitt. :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy14. oktober 2011, 23:05
ja, det er jo det viktigste :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP17. oktober 2011, 21:25
Dagens trening:

Kvarter elipsemaskin

Apparater:
45kgx10x3  horisontal row
40kgx10x3 upright row
180kgx10x2 leg press
200kgx10x2 leg press
210kgx10x2 leg press
35 kgx10x3 forside lår
35 kgx10x3 bakside lår
40kgx10x3 innside lår
45kgx8x3 nedtrekk skulder
30kgx10x3 brystpress

manualer
10kgx5x5 biceps curl manualer
10kgx10x4 triceps

1 time spinning


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP17. oktober 2011, 23:51
Denne tråden var egentlig ment som et enkelt innlegg, og ikkje en treningslogg, og det var egentlig aldri meninga at eg skulle begynne å skrive fast her inne. Derfor det litt uanstendige navnet. ;P
Nå som eg vet at skrivinga fortsetter, så lurer eg litt på om eg skal gjøre navnet litt mer anstendig... :P
Frk.HP? FrkHotPepper?   Hiiihiiii


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy17. oktober 2011, 23:56
Haha... navnet begynner vel å bli litt misvisende nå, ja, men morsomt er det jo :D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP17. oktober 2011, 23:59
Hihi! Ja det var jo humoristisk ment fra starten. :D Men det er en viss fare for å bli kjent som FrøkenHengePupp på utsiden av forumet også, og det kan jo bli pittelitt kjipt. Haha!


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy18. oktober 2011, 00:02
Henger man for mye ut her så er det kanskje fare for at man introduserer seg med TF-nicket andre steder også ;) men så sprek som du er nå så ser folk fort ironien i navnet da :D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP18. oktober 2011, 00:05
 ;D Klarte det! :D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy18. oktober 2011, 00:22
Nå fikk jeg i grunn lyst på en mariande jeg lager av HP-saus :p


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP18. oktober 2011, 00:57
Hahaha! :D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP19. oktober 2011, 13:47
I går hadde eg bodybalance. Glemte kanskje å skrive det?  ::)

I dag var det budypump, altså trening med frivekter, til melkesyra tar deg både forfra og bakfra...  >:D
Etterpå måtte eg ha en halvtime på elipsemaskina for å riste løs litt melkesyre.

Eg må huske å trene gripemusklene, for eg har merka at på en del av øvelsene i bodypump kunne eg hatt tyngre vekter dersom eg hadde vært sterkere i klypa.  ::dry::


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP19. oktober 2011, 20:14
Det ble plutselig en sykkeltime i tillegg i dag. Ble så trøtt, så eg måtte gjøre noe for å ikkje sovne.  :o


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy19. oktober 2011, 20:43
Er det ikke deilig med sånne dager hvor man orker hardkjør? :D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP19. oktober 2011, 20:47
Jo, eg er glad eg ikkje daua på sofaen!  :D Bare synd eg ikkje har fått gjort husarbeidet... ;)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy19. oktober 2011, 20:55
Husarbeid er det morgendagen er til for ;)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP19. oktober 2011, 21:01
Husarbeid er det morgendagen er til for ;)
-Always! :D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP20. oktober 2011, 13:06
Kommer akkurat fra tannlegen, og har mistet kontakt med halve hodet mitt. Og sikkert halve hjernen også...  :-\
Eg skulle egentlig på trening, men tror eg må få dette dritet ut av kroppen først.
Beste metode? Sove det vekk, kanskje? :doktor:


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy20. oktober 2011, 14:12
Uff, håper ikke det var alt for vondt. De gangene jeg har tatt bedøvelse så syns jeg det har forsvunnet raskere om jeg bruker kjeven, altså tygger (men ikke på noe), bare ikke bit deg selv!


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP20. oktober 2011, 16:42
Nei vondt var det ikkje, for eg fikk påfyll med en gang eg kjente noe. Hehe. Tannlegestudent som utførte drillingen, så ho hadde vel panikk for at eg ikkje skulle sitte i ro. Det ble å sove ut "rusen" som ble løsninga.  :drankere:
Eneste treninga i dag ble noen situps i tannlegestolen, siden studenten rota med "heisen" såpass lenge at eg bare måtte si at "eg klarer å sette meg opp sjøl, ellers takk". Det sparte nok litt tid for hver gang eg skulle opp å spytte. Hahaha :situps:


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP21. oktober 2011, 20:25
Bodybalance og styrke.
Økte til 50 kg i horisontal row. 3x8
2x8x180kg 2x8x200 kg 3x8x220 kg i leg press.
Endelig helg!  ;D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP23. oktober 2011, 18:39
Eg får logge inn 30 etasjer trapper opp, og 30 etasjer ned...   
Er jo litt trening å gå med bøsser også.  ;D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FitMom23. oktober 2011, 20:35
Eg får logge inn 30 etasjer trapper opp, og 30 etasjer ned...  
Er jo litt trening å gå med bøsser også.  ;D
Om ikke det er god trim så er det hvertfall en veldig flott innsats :D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP23. oktober 2011, 20:46
Om ikke det er god trim så er det hvertfall en veldig flott innsats :D
Hehe. Takk! :D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP25. oktober 2011, 00:32
Var veldig trøtt i dag, med tette bihuler, men eg fikk iallefall trent litt styrke i kveld. Vedlikehold, rett og slett. Planen er bodybalance og elipsemaskin eller spinning i morgen, men må se an formen. ;)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP25. oktober 2011, 21:30
Droppa trening, og gikk tur sammen med jentungen istedet. 10000 skritt på skrittelleren. :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP26. oktober 2011, 15:41
Bodypump + 8,3 km på elipsemaskina.
200 kg x3x10 leg-press.  :D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy26. oktober 2011, 23:59
Sterke bein! :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP27. oktober 2011, 12:51
Sterke bein! :)
Målet er sterk ræv.  ;D Den skal få mye juling fremover. ;D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy27. oktober 2011, 13:30
bare vent, til jul kan du knekke nøtter med skinkene  ;D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP27. oktober 2011, 17:02
bare vent, til jul kan du knekke nøtter med skinkene  ;D
Hahaha! AU!  ;D
Hva slags nøtter, da? Eller bør eg heller si hvem sine?  ;D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy27. oktober 2011, 19:43
lol.. ja, nei, det får bli din sak ;)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP27. oktober 2011, 20:22
;D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP28. oktober 2011, 22:18
Bodybalance, puls og bodypump i dag.
Lurte litt på koffor handleposene var så tunge da eg skulle hjem, men det viste seg at eg bar nesten 19 kilo, så eg får logge dette også. Hihihi  ;D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP01. november 2011, 18:00
Skulle vært på trening i dag, men er hjemme med sjuk unge istedet.  :-[ :-[
Takk og lov for ergometer'n! Den skal eg plassere meg på i kveld, foran tv'n. :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP03. november 2011, 19:15
Deilig å være tilbake på trening! :)
Hard time i dag, men eg liker det visst sånn...  ;)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP04. november 2011, 22:50
Bodybalance og bodypump  i dag.  :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP07. november 2011, 15:16
Måtte trene litt kjapt i dag. Oppdaga litt seint at avkommet hadde glemt nøkkelen sin, så det ble bare en halvtimes trakking på elipsemaskina. Til gjengjeld prøvde eg å få dampen opp.


Ny pers i leg-press 200kgx2x10 220kgx2x10 230kgx2x8

Ellers har eg ikkje økt særlig på de andre øvelsene. Kanskje tid for det på onsdag? ;)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP08. november 2011, 11:26
Bodybalance og litt roing i dag. Kanskje sykkel i kveld? får se ka eg får tid til... :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP09. november 2011, 21:06
Sykkelintervall og styrkeapparater.  :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP11. november 2011, 17:34
Lang tur i solskinnet, langs veier som fortsatt har markblomster i grøfta!!! :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP14. november 2011, 19:02
Har vært på Jæren i 5 dager i familiebesøk, og bare spist helt ordinær (men fantastisk deilig) kost. Tilnermet sukkerfri, altså.... Men ingen lavkarbo.  En  planlagt sprekk, kan man si. ;)
Det ble tre lange trimturer  på turen. En langs vei og traktorvei, en i trimparken i Sandnes, og en på Selestranda. :)
I trimparken hadde vi det kjempegøy med trim-apparatene der. Vi var 4 småsprø damer fra 11 til over 50 som flirte godt på  apparatene i den mørke parken.  ;D Skulle hatt sånne apparater her!!!


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy14. november 2011, 21:35
Det hørtes ut som et flott avbrekk fra hverdagen :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP14. november 2011, 22:02
Jada, det var det. :) Er spent på kor masse vekta viser... :o En mister jo en del vann på lavkarbo, og eg regner med at det vanner fort på seg igjen når en er av kuren noen dager...  ;)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy14. november 2011, 22:06
Ække noe å bry seg om! :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP14. november 2011, 22:15
Neida. :) Er igang igjen straks.  :8):


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP15. november 2011, 11:49
Super(trøtt)girl i dag. Men har vært på bodybalance likevel.   :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP17. november 2011, 00:25
Har bestilt min 3. pakkefra iherb. Utrolig billig i forhold til norske priser!!!
Stevia for life <3
Husk at du kan bestille og få 5$ i rabatt på din første ordre dersom du oppgir tilbudskode: QIW859 hos iherb.com

(http://media.treningsforum.no/image_smf.php?id=88874&filename=318540_2449854682559_1137720038_3181767_1346809178_n.jpg)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP17. november 2011, 23:04
Ingen trening, men tung bæring i dag. Vet nå at markløft på 34 kilo er relativt lett.


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP20. november 2011, 16:49
Glemmer å logge, men heldigvis har eg ikkje glemt å trene! :D Neste stadium av altzheimer light blir vel at eg har glemt at eg har trent, så eg trener en gang til.... ;)

Fredag ble det bodybalance og styrketrening.
I dag core og sykkel.
Og så lukter det bål av svetten min, for eg spiste bålrøykt cheddar i går. Hahaha  :P


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP24. november 2011, 15:52
Denne veka er prega av rydding, ommøbelering og oppussing. Blir nok ikkje så mykkje trening, men det sammenfaller greit med restutisjonsuke. Blir nødt til å få gjort mest mulig disse dagene, for på søndag er det første søndag i advent. Hjeeelp!!! :o MÅ bli hardtrening neste veke!


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP01. desember 2011, 00:10
I dag (eller rettere sagt i går siden det er over midnatt) har eg trent bodypump. Pusser fortsatt opp, så det blir litt mosjon av det også. Bar et gulvbelegg gjennom sentrum i dag. Litt tungt bare det. :)
Eg liker å være sterk. Ganske praktisk når en ikkje har bil. :D De fikk latterkikk på butikken da eg sa at eg skulle ta bussen med gulvet. :D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FitMom01. desember 2011, 08:51
He he...Du er herlig :D Ser det for meg ;)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP01. desember 2011, 10:59
Så sikkert ganske normalt ut.  ;D
Fikk da denne her med meg på bussen for et par uker siden: http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/40047675/ (http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/40047675/) Flatpakket vel og merke...
Men da eg som tenåring reiste på ferie til mine besteforeldre med en bikkje og 13 kaniner, så kan eg tenke meg at eg fikk noen blikk etter meg. Hehe


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy01. desember 2011, 23:36
Sitat
en bikkje og 13 kaniner

 :lol!:


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP01. desember 2011, 23:40
:lol!:
;D Har noen sånne halvsprø stunt bak meg. :D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy01. desember 2011, 23:42
Høres sånn ut :D

Og jeg er enig i at det er godt å være sterk, føles godt å jobbe med noe fysisk når man har krefter til det :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP01. desember 2011, 23:45
Angrer på at eg ikkje begynte med styrketrening før. Det kunne spart meg for mye. Men jaja... Ingen vits i anger, egentlig. Må bare ta igjen alt det tapte....   ;D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy01. desember 2011, 23:46
Nei, får ikke gjort noe med det som var, tenk på alt det gode som kommer... pga treningen :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP01. desember 2011, 23:48
Jepp!  :D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP04. desember 2011, 19:35
I går fikk eg trent en time, fordelt på oppvarming og styrke. Minimun av det nødvendige.  :-[
Men så pusser eg opp også, så eg håper at eg ikkje kommer ut av dette oppussingshelvetet med muskelsvinn? La golv i gangen i går. Eneste maleabeid som er igjen, er gulvlister som skal smekkes på plass ferdigmalt. Og så blir det litt av en ryddejobb etterpå... Den kvier eg meg mest til.....  :o


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FitMom04. desember 2011, 19:48
Skikkelige arbeidsjern du :D Ikke nok med at du bærer nesten materialene hjem fra butikken, men du setter dem opp selv også!! Det er flink Frk altså :D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP04. desember 2011, 20:01
Hehe! Kan ikkje kalle meg arbeidjern, for eg tar aaaalt for lange pauser. Men kanskje eg kunne blitt en strålende kommunearbeider...  ;) Men det er ganske ok å kunne gjøre litt sjøl, ja. Da kan eg bare skylde meg sjøl hvis det blir dårlig. Hehe ;)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP07. desember 2011, 13:13
I går ble det en spinningtime, og i dag en bodypumptime. Merker at eg er litt stiv, og det er litt ubehagelig når eg ikkje får tid til å trene så mye som eg har lyst til.  Har en plan om å holde meg i gang hele jula, og så smelle til med full rutine i januar.  Har bestilt meg bodyanalyse, men forventningene er ikkje helt store etter disse travle ukene. Må likevel gjøre det for å ha et referansepunkt til neste gang, som antagelig er i februar/mars. Nå må eg henge i og jobbe litt med leiligheten! Hei-hå! ;D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften. bilde :O
Skrevet av: FrøkenHP16. desember 2011, 09:26
Ei veke med influensa, og eg irriterer meg grønn fordi eg ikkje har fått trent i det hele tatt. Passer kjempedårlig, siden eg i utgangspunktet har trent lite pga oppussing.
Men i dag SKAL eg trene! Først skal eg ha bodyanalyse for å ha et referansepunkt å forholde meg til.
Mistenker at eg har gått ned i muskler, siden eg ikkje har gjort den største innsatsen i det siste. :/
Håper bare at fettprosenten har gått litt ned også, for det har iallefall vekta. Hadde vært utrolig kjipt om det bare var muskelmasse. :P
Legger og ved et bilde for å ha enda et referansepunkt. (Jajaja... rosa nattkjole, drit i det... :P)
(http://)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FitMom16. desember 2011, 09:31
Med den rosa nattkjolen(som du selv bemerket) + at jeg la merke til sparkesykkelen bak deg fikk jeg noen artige bilder :woot: Frøkna i full fart på sparkesykkelen, med rosa flagrende nattkjole :D

Men du skal ikke kjimse med den armen der ;) Bra jobba Frøken!


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP16. desember 2011, 09:40
Hihihi!!!! Ja, eg skal helt klart ut og sparkesykle i nattkjolen! ...Når eg blir 90....  ;D Foreløpig er det 11-åringen i huset som driver med sånt.(ja ikkje i nattkjolen, altså...) :D

Takker for komplimentet, forresten.Tror det blir en stund til det kommer 6-pack bilder av meg, så armen får holde. ;D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FitMom16. desember 2011, 09:52
Angående bilder så håper jeg at vi begge kan legge ut et bilde i MAI :D

Du i bunad ;D

Jeg med den vekten jeg ønsker(blir da 30år) Og med tøy da seff, har ikke bunad desverre  ;D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP16. desember 2011, 09:59
Hehehe... Det kan jo bli nok et bilde med bunaden nesten på. Hahaha
Men du ser nå faktisk bra ut, allerede, etter min mening. :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FitMom16. desember 2011, 10:01
Tusen takk! Så koslig å høre :D

Ok da får du stå med bunad nesten på, mai er hvertfall målet!!he he

Ha en fin dag Frøken, jeg må ut og hjelpe nissen og finne gaver ;)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP16. desember 2011, 10:08
HEHE.Fin dag til deg og!  ;D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP16. desember 2011, 13:56
Er overrasket!!!! :D
Muskelmassen har holdt seg konstant selv om treningen ikkje har vært som den skulle. Littegrann forskjell i fettprosent, ellers likt som for 3 måneder siden. Skal prøve å bruke jula til å bygge muskler, sånn at eg kan gå litt i energioverskudd.




Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP22. desember 2011, 23:18
Har minimumstrening for tiden... Det ble bodypump i går, og 75 min spinning i dag. I morgen blir det kaaanskje  bodybalance og bodypump. Men bare hvis eg får tid. Eg skal holde jul for min lille familie, så hvis eg går tom for tid, så går det ut over treninga. Men mer trening i romjula.  God jul til alle! :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP28. desember 2011, 17:40
Spinningintervall i dag! :) Bodypump og styrke i morgen. Mer trening i neste uke :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FitMom31. desember 2011, 16:24
Godt nytt år :D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP01. januar 2012, 02:51
Godt nytt år :D
Ditto!  ;D

Godt nyttår til deg, og alle andre også!  :D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP02. januar 2012, 22:34
Spinning og litt styrke i dag. :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP04. januar 2012, 18:21
Spinning! Bodypump i morgen og bodybalance på fredag. :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP08. januar 2012, 18:28
Det blir travle tider framover. Det kommer nok til å gå ut over loggingen her. Pyttsann, så lenge det ikkje går utover treninga, så får logginga bare være. Skal klare å skvise inn 5-7 timers trening hver uke, 3 timer hver 4. uke. Krysser fingrene for at eg holder meg noen lunde frisk.
Har ingen nyttårsforsetter, men eg har mål framover.
1: å få trent mest mulig.
2: å spise mest mulig grønnsaker/bær. minimum 500 gram grønnsaker  i døgnet, ideelt 750 gram.
3: Mer fisk i kosten.
4: Minske fettprosenten har vært et konstant mål i 2,5 år, men det skal likevel med på lista. ;)
5: Sette til livs et prosjekt som foreløpig er temmelig hemmelig, men som kanskje kan gi meg et aldri så lite karriæreløft.
6: La folk som vil trøkke andre ned, for å fremheve sitt eget ego, seile sin egen sjø.  ;)

Prøve å få til alt dette, samtidig som eg prioriterer trivsel, kosthold og aktiviteter for ungen.  :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FitMom08. januar 2012, 19:33
Høres ut som flotte mål :D Stå på!!


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP08. januar 2012, 19:35
 :D Takk! :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: Miss B08. januar 2012, 19:37
Det blir travle tider framover. Det kommer nok til å gå ut over loggingen her. Pyttsann, så lenge det ikkje går utover treninga, så får logginga bare være. Skal klare å skvise inn 5-7 timers trening hver uke, 3 timer hver 4. uke. Krysser fingrene for at eg holder meg noen lunde frisk.
Har ingen nyttårsforsetter, men eg har mål framover.
1: å få trent mest mulig.
2: å spise mest mulig grønnsaker/bær. minimum 500 gram grønnsaker  i døgnet, ideelt 750 gram.
3: Mer fisk i kosten.
4: Minske fettprosenten har vært et konstant mål i 2,5 år, men det skal likevel med på lista. ;)
5: Sette til livs et prosjekt som foreløpig er temmelig hemmelig, men som kanskje kan gi meg et aldri så lite karriæreløft.
6: La folk som vil trøkke andre ned, for å fremheve sitt eget ego, seile sin egen sjø.  ;)

Prøve å få til alt dette, samtidig som eg prioriterer trivsel, kosthold og aktiviteter for ungen.  :)

Bra mål for et nytt år. Dette fikser du flott!


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP08. januar 2012, 19:42
Bra mål for et nytt år. Dette fikser du flott!
Ja, disse målene skal eg klare. Enten det blir super-effektivt eller bare litt effektivt, så skal det gå rette veien. :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP12. januar 2012, 13:57
Har hatt  to bodypumptimer og to sykkeltimer denne veka. pluss litt stykre. Skal ha bodybalance og litt styrke i morgen. :) Neste uke er det restitusjon med bare 3 treningsøkter.


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP22. januar 2012, 17:35
Siste veka har vært prega av dårlig form, surkling i luftveier, såre muskler, feil uke i måneden og vond rygg. Æsj!  Fortsetter det sånn, så går ikkje dette rette veien. Det blir mykkje sitting på jobb, og det er lett å skylde på det... Men det er nok litt flere faktorer inni bildet. Det gjelder å finne ut av, og rydde opp i feilene.
Det første blir så enkelt som å bestille legetime, deretter enda mer skjerpings med trening og kosthold. Eg har nok ikkje vært flink nok til å telle proteinmengden eg får i meg, og bare det kan vel gjøre meg litt uggen? Men veldig flink med grønnsaker, altså. :)

Merkelig nok, så føler eg meg fryktelig feit de dagene eg føler meg uggen, sjøl om vekta ikkje går opp (joda, eg er fortsatt feit, men det er akkurat som om speilet viser meg 10-20 kilo tyngre enn eg faktisk er, på dårlige dager) Noen som kjenner seg igjen, eller?  :-[

Sitter nå og prøver å psyke meg litt opp ved å legge planer for de neste ukene. Uten planlegging, går minst halvparten av treninga i dass, så dette er viktig for meg. Det er både økonomi, kosthold, jobbing og barneaktiviteter å ta hensyn til også.  Skal ha skikkelig ferie i år, så økonomien må strammes inn allerede nå. Aiaiai, føler meg som en mester i selvtortur, men belønningen kommer nok....  ::)

Det blir minimalt med luksusmat framover, skjønt eg må jo ta hensyn til sunnhet, kalorier og karbohydrater.  Goodbye ferdigkjøpt sushi!!! Hello heimelaga!!!  ;D Blir sikkert ikkje ofte, siden eg har knappere tid...  Blir nok oftere fiskewok, siden fisk ruler når en skal ha det kjapt og sunt. Klask i gryta, og så ferdig! :D Kjapp mat på dagtid må bli avocado, knaskegrønt, hermetisk markrell og proteinshake. Cottage cheese er også en kjapp løsning, men er egentlig litt dyr i forhold til ka en får ut av den, så det blir kun som variasjon. 

Sitter og pønsker på om eg skal sette opp en meny for to uker om gangen, sånn at eg har banka inn en skikkelig måltidsrutine. Lettere å styre økonomien også, da. Storhandling på rema 1000 er ikkje så dumt. :)

Ble mykkje TYT, dette, men det er egentlig litt for å rydde opp i egne tanker, sånn at eg kommer inn på en stø kurs her.   ;)

Og så GLEDER eg meg til litt lysere tider!!!! :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FitMom22. januar 2012, 18:15
Speilet er ikke venn med de som vil ned i vekt, og sikkert ikke for dem som vil opp heller :P enkelte dager kan jeg se på meg selv og tenke..pytt pytt ikke sååå ille lengre, mens andre dager kan jeg føle meg helt forferdelig og alt er blæææ

Og veie seg, måle seg eller speile seg DEN uka i mnd er bare dumt!! Den uka suger ;) he he Man samler både vann og ser "boblete" ut ;D

Du er jo super flink, og skulle ønske at jeg klarte kontroll på kosten så bra som deg :) Kom igjen!! Ikke lenge til Mai og bunadsfest ;)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP22. januar 2012, 19:03
Takk for støtten! :D

Ja, eg får gå ei uke i måneden uten speil. Hehe!  ;D Men det er egentlig litt ok å høre at det er "normalt" at det er sånn, da... :)

Ja, begynner å få litt mai-panikk nå, så det e derfor eg må legge litt planer. Må rydde litt opp i alt som ikkje funker, og hive det til H*****e langt vekk.  ;)

Skulle gjerne hatt mer kontroll over maten, for ørsmå forandringer kan gjøre store utslag i lengden, både den ene og den andre retningen. Eg e egentlig bare glad eg ikkje har lagt på meg. ;D  Litt dumt at alt synes så blytungt, eg håper det bare e mer eller annen trening som trengs. ;D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FitMom22. januar 2012, 19:12
Det er helt normalt :) Tror vi alle er sånn av og til uansett hva målet er , men akkurat dette med speilet er sykt.. Jeg kan være utrolig rar sånn, og den uka i mnd eller hvis jeg har spist veldig saltholdig mat så kan jeg se, føle eller syntes at jeg ser pløsete ut :P

Bare fortsett i det sporet du har du, jeg syntes du er flink!! men hva med og prøve noe annet? Noe kroppen ikke er vandt til? Jeg har holdt på med løpetrening og starter på min 3 uke i morgen... Og selv om kroppen står bom still på vekta(grunnet elendig kost :( ) så kan jeg alike vel se at kroppen samler seg og jeg beg faktisk og se skikkelsen av det som i fremtiden kan bli en fin form :D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP22. januar 2012, 19:26
Det er helt normalt :) Tror vi alle er sånn av og til uansett hva målet er , men akkurat dette med speilet er sykt.. Jeg kan være utrolig rar sånn, og den uka i mnd eller hvis jeg har spist veldig saltholdig mat så kan jeg se, føle eller syntes at jeg ser pløsete ut :P

Bare fortsett i det sporet du har du, jeg syntes du er flink!! men hva med og prøve noe annet? Noe kroppen ikke er vandt til? Jeg har holdt på med løpetrening og starter på min 3 uke i morgen... Og selv om kroppen står bom still på vekta(grunnet elendig kost :( ) så kan jeg alike vel se at kroppen samler seg og jeg beg faktisk og se skikkelsen av det som i fremtiden kan bli en fin form :D
;D Jo eg har faktisk tenkt på at eg kanskje må endre treninga litt.  Så det er en god ide. må bare finne noe som kan piske meg til å yte mer. Neste uke melder eg meg kanskje på en Nike-get fit time igjen, for de er saktens harde nok. ;D Kjempegod kombinasjon av kondis og styrke.


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy23. januar 2012, 22:55
Det går opp og det går ned her i livet ;) Heldigvis så er du så erfaren at jeg regner med at du er tilbake for fullt om ikke lenge. En trøst, om enn ganske fattig, kan vel være at du ikke er alene om å komme ned i sånne daler. Tviler på at du gir deg, så kom igjen nå..... STÅ PÅ!


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP23. januar 2012, 23:26
Det går opp og det går ned her i livet ;) Heldigvis så er du så erfaren at jeg regner med at du er tilbake for fullt om ikke lenge. En trøst, om enn ganske fattig, kan vel være at du ikke er alene om å komme ned i sånne daler. Tviler på at du gir deg, så kom igjen nå..... STÅ PÅ!
:) Takk! Nei, eg har ikkje tenkt å gi meg! :) En motbakke eller to skal eg klare. ;D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP31. januar 2012, 21:52
Siste veka har eg fått trent hver dag utenom søndag, så då e det HÅP.
Torsdag prøver eg ViPR, om alt går etter planen. :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP03. februar 2012, 21:33
ViPR i går for første gang. Fy søren så tungt! Lite visste eg i første halvdel av timen at eg drev og trena med det tyngste røret. :O  Fikk bytta til et lettere uti treninga. Var så fokusert på å få til max at eg tror eg trente med ei rynke i panna hele forbaska timen, sjøl om eg fikk en MANN som partner...  ;D
I dag hadde eg så mykkje gangsperr i ryggen at eg lurte på om eg hadde pådratt meg en skade. Måtte rulle meg ut av senga. Valget i dag var å enten fortsette å ligge i senga, eller å gå på trening igjen, for å sitte, det var håpløst. Så det ble en halvtimes oppvarming på elipse, pluss bodybalance. Er fortsatt ganske mør, men eg får trakke av meg mer i morgen. Nå må eg bare passe på å ikkje sitte for lenge i ro før eg legger meg, for då klarer eg ikkje komme meg i seng... :O Godnatta!  :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy04. februar 2012, 16:24
Måtte ta meg en tur på YouTube for å sjekke ViPR. Du er heldig som tydligvis har et senter som føler litt med på trender. Håper gangsperra har gitt seg noe så du får en fin helg.


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP04. februar 2012, 17:13
Har fortsatt såpass gangsperr at eg ikkje kan sitte særlig lenge. Må være i bevegelse hele tiden. :D Dobbel treningseffekt MAO.  ;D
Ja eg merker det er viktig at de har et bra tilbud. Senteret mitt har visst fått en pris for best oppmøte på treningstimene. Skal definitivt prøve ViPR igjen, men håper gangsperren gir seg etterhvert, ellers får eg ikkje trent annen styrke. :O


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP09. februar 2012, 00:21
Hmm den såkalte gangsperren er kanskje ikkje gangsperr likevel? Er fortsatt stiv i rygg og hofter, og må "knekke" meg opp hver gang eg sitter litt lenge i ro. :O
Så neste ViPR-time som eg skulle hatt i morgen, vil iallefall bli utsatt. Kardiotrening og bodybalance kommer til å fortsette som før. Har hatt to sykkeltimer og en bodypumptime denne veka, og i morgen har eg planlagt trakking på ei elipsemaskin med fjæring.  Fredag bodybalance. :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP19. februar 2012, 21:10
Det var nok en halv-prolaps, for eg kjenner det er noe som ikkje stemmer heilt. Men det går over, og eg er bedre. Sjuk unge her hjemme, så det spørs ka tid eg får trent kommende veke, men jaja. Eg detter ikkje av lasset.
Eg har bestilt masse gøy på iherb: kokosmel, mandelmel, steviadråper og diverse. Alt dette er kjempedyrt i Norge, så det svarer seg å kjøpe det hos iherb.com.

For de som kunne tenke seg å prøve iherb sine produkter, så:
Få rabatt på din første bestilling ved å bruke tilbudskode: QIW859

Husk å ligge under 200 kronersgrensa for å unngå fortolling, og IKKJE bestille reseptbelagte vitaminer og remedier.  ;)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP21. februar 2012, 22:43
Ryggen taklet bodypump i dag!!! jippi!!! Noen uker siden forrige tunge trening. Har holdt koken med sykling og bodybalance.  i morgen blir det atter en sykkeltime, intervall, sådan.
Fredag bodybalance og bodypump og lørdag prøver eg meg på vipr igjen. :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP25. februar 2012, 17:32
Ferdig trent for denne veka!  ;D Og ryggen kjennes bra ut!  ;D
Har barnefri for en gangs skyld, så nå skal eg ut på by'n og late som om eg  drikker. Nok med en drink, ellers blir det bare tull med diett og trening.  ;D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FitMom25. februar 2012, 17:39
Ferdig trent for denne veka!  ;D Og ryggen kjennes bra ut!  ;D
Har barnefri for en gangs skyld, så nå skal eg ut på by'n og late som om eg  drikker. Nok med en drink, ellers blir det bare tull med diett og trening.  ;D
Så bra :D Kose deg masse i kveld!! Ta en liksomdrink for meg også ;D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP25. februar 2012, 18:02
Takk, det skal eg! :D Minst et par! Sist eg var på by'n, i fjor en gang, så trodde folk at vannet mitt var cider. :D Men kem merker at en er edru, egentlig? bare de som er edru sjøl! :D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: Miss B26. februar 2012, 18:05
Men kem merker at en er edru, egentlig? bare de som er edru sjøl! :D

Og det er ikke mange ;)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP05. mars 2012, 21:01
Elendig logging på meg, her, gitt... I dag ble det bodypump med økning i vekter, pluss sykkeltime. SLiiiten!!!

Siden eg er så dårlig med logginga, så legger eg inn klipp og lim fra "min trening" på sats:

01 mar 55 min   ViPR
29 feb 55 min   CyclingIntervalPulse   
28 feb 55 min   BODYPUMP
28 feb 30 min   Demo PurMotion   
27 feb 55 min   Cycling
25 feb 55 min   ViPR   
24 feb  30 min   BODYPUMP
24 feb  55 min   BODYBALANCE   
22 feb 55 min   CyclingIntervalPulse
21 feb 55 min   BODYPUMP
17 feb 55 min   BODYBALANCE
15 feb 55 min   CyclingIntervalPulse
10 feb 55 min   BODYBALANCE
08 feb  55 min   CyclingIntervalPuls
06 feb 55 min   Cycling
06 feb  55 min   BODYPUMP
03 feb  55 min   BODYBALANCE
02 feb  55 min   ViPR
31 jan  45 min   SatsCycling
30 jan 55 min   BODYPUMP
28 jan  55 min   CyclingPulse
27 jan 55 min   BODYBALANCE
25 jan  55 min   Shape
25 jan  45 min   CyclingPulse 45
24 jan  45 min   SatsCycling
20 jan  55 min   BODYBALANCE
13 jan  55 min   BODYBALANCE
12 jan 55 min   BODYPUMP
11 jan  45 min   CyclingPulse 45
10 jan  45 min   SatsCycling
09 jan 55 min   BODYPUMP
06 jan 55 min   BODYBALANCE
05 jan 55 min   BODYPUMP
04 jan  45 min   CyclingPulse 45   
02 jan 45 min   CyclingPulse 45


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FitMom05. mars 2012, 22:47
Ja det fårn si!! Du får da trent :D Artig at du kan hente loggen din slik da ::biggrin:: Hvordan går det med vekt og lavkarbo?


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP05. mars 2012, 23:18
Takk !  ;D
Vekta har stått sørgelig stille, men eg er faktisk mer definert på armene, så eg håper eg har gått opp i muskelmasse. Er iallefall sterkere.
Har måttet ta noen kompromisser i matveien, siden eg må ha krefter til å jobbe, og helst skal være våken når eg er på jobb. ;) Må prøve å stramme inn livlinja litt nå, men den ekstra energien har vært steike god å ha på trening også. :) Blir spennende på neste bodyanalyse. :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FitMom05. mars 2012, 23:24
Så flott og høre!! Du er virklig flink når det kommer til denne kost biten altså :D Overskudd trenger mann, så godt og høre at du lar deg selv få det.

Ikke lenge til mai nå!! Gleder meg til bunadsbildene ::biggrin:: he he


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP05. mars 2012, 23:26
Ups, ja det kan jo bli spennende. Hahaha :woot:


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP12. mars 2012, 21:49
Det går iallefall bra på trening for tiden. Føler eg kan øke vektene i bodypump nå. 
I knebøy tar eg 30 kilo pluss stang, og det kjennes lett selv om det er maaange reps.

Det som setter grenser er rett og slett at eg må løfte denne stanga over hodet og opp på skuldrene sjøl, for vi har jo ikkje stativ  i slike timer. Men fredag eller neste mandag kommer eg til å prøve meg på 35 kilo. :)
Kjenner også at eg kan øke vektene i frivending/roing, men sikkert lurt å ikkje øke begge deler samtidig, vil eg tro? Kanskje eg skal øke på sistnevnte først, for da blir eg iallefall sterk nok til å løfte de 35 kiloene over hodet. :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP17. mars 2012, 16:45
Nå er eg og kjøkkenet passe klissete!!! :D
Har testa ut lavkarbo marshmallows. Gidder aldri å følge oppskrifter slavisk, så det resulterte i 3 varianter, både med og uten eggehvite. Fant ut at bare geleen var sterk nok (må ha gele med smak, såklart), så ble den fluffy med mye pisking. GØY!
http://www.lowcarbluxury.com/recipes/recipe-dessertmisc04.html (http://www.lowcarbluxury.com/recipes/recipe-dessertmisc04.html)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FitMom17. mars 2012, 18:05
Du er så flink!! Kan ikke jeg komme på en lavkarbo helg hos deg da ;D he he



Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP17. mars 2012, 21:22
Klarer ikkje være flink til alt samtidig. ;) Trening og jobbing i uka, og matlagingseksperimenter og sofa i helga. Hvis du vil komme å ta husarbeidet neste helg, så kan du få mat og husrom her. Hihihi!  ;D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FitMom17. mars 2012, 21:29
Klarer ikkje være flink til alt samtidig. ;) Trening og jobbing i uka, og matlagingseksperimenter og sofa i helga. Hvis du vil komme å ta husarbeidet neste helg, så kan du få mat og husrom her. Hihihi!  ;D
Ha ha!! Kanskje vi må få til en ordning ;D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP17. mars 2012, 21:38
 ;D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP24. mars 2012, 22:52
Har toppa treningsveka med en 4 timers tur på skogsvei i dag. Solskinn og velbehag!!!!  ;D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP09. april 2012, 00:09
Fortsatt på lavkarbo, men det har blitt noen poteter i påsken i forbindelse med middagsbesøk.
Har trent ca 4-5 timer i uka, noe eg faktisk synes er for lite, men er litt hemmet av jobben for tiden. Jobben er blitt et energisluk uten sidestykke. Føler meg helt utbrent, egentlig. INGEN vektnedgang, og eg tipper det har med at eg sitter mer stille nå, enn før eg begynte å jobbe. ET lite pluss i margen er at eg definitivt er sterkere. Hadde bare håpet at eg skulle slippe å være så trøtt. :( Skal snart ta ultralyd av skjøldbrusk-kjertelen for å finne ut om det er noe galt der, og deretter blir det kanskje prøvd ut stoffskiftemedisiner. Nesten som eg håper at dette er løsningen, for da blir det jo mulig å få gjort en endring. ;)
Ellers håper eg på mye finvær fremover, sånn at eg kan gå turer. Har tro på at lavintensiv trening også er viktig for fettforbrenninga. Det er alltid når eg har anledning til å gå mye at eg også  går mye ned i vekt. Ser tilbake på det siste halvåret som vedlikehold, i værste fall. En overlevelse uten forværring av formen.
Diettmessig har eg ikkje lidd noen nød i det hele tatt. Har kost meg med masse lavkarbosnop og diverse, men under 2000 kcal  til dagen i totalt inntak.

Fortsatt godt over 90 kilo, men så sterk at eg kan henge etter fingrene i ca 15 sekunder... :P Hohoho! Dette høres pinglete ut, men eg er nettopp begynt å henge meg, og dette er et fremskritt!!! :D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP15. april 2012, 14:29
Notat til meg sjøl, så eg ikkje mister tråden.
Har posta en tråd her: http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=121454.msg1801717;topicseen#new (http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=121454.msg1801717;topicseen#new)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP16. april 2012, 00:33
Gave fra en snill nabo: 2 x 15 kilos manualer, og en ring!!!
JAJAJAJA, en rokkering. Det e tross alt bedre enn ingen ring!  ;D
Manualene e for tunge til å trene biceps og triceps, men eg kan bruke de til roing, knebøy, markløft og brystpress foreløpig.  Gull for meg! :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy18. april 2012, 23:39
Så snille naboer du har da. Var det en sånn rokkering med "vekt"? Husker ikke hva de heter. Ei venninne av meg gikk visstnok ned et par cm rundt midjen ved å bruke den, ingen endring i kosthold.


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP19. april 2012, 17:04
Jepp, eg er heldig! :)
Og ja, det er en slik tung rokkering som man kan koble fra hverandre, og som har massasjepunkter på innsiden. Har ikkje fått lært meg å bruke den enda, men satser på at den blir brukt når eg trenger alternativer. :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP25. april 2012, 22:16
Her kommer en liten oppdatering på hvilke timer eg har tatt i det siste. Skulle hatt tid til å gå mer på tur, for da vet eg at eg ville fått bedre resultater på fettforbrenning. Men ting går likevel framover, om ikkje så fryktelig fort.... ;)

25 apr       TTT
24 apr   BODYPUMP   
19 apr       ViPR
18 apr   TTT   
17 apr    BODYPUMP
13 apr    BODYPUMP
13 apr   BODYBALANCE
10 apr    BODYPUMP   
04 apr   CyclingIntervalPulse
02 apr    SatsYoga   
02 apr    Cycling   
30 mar   BODYPUMP   
30 mar   BODYBALANCE   
29 mar    ViPR   
28 mar    CyclingIntervalPulse   
27 mar    BODYPUMP   
23 mar    BODYPUMP   
23 mar    BODYBALANCE   
21 mar    CyclingIntervalPulse   
19 mar    BODYPUMP   
16 mar   BODYPUMP   
16 mar   BODYBALANCE   
15 mar    ViPR    Vestkanten   
14 mar    CyclingIntervalPulse   
12 mar    Cycling   
12 mar   BODYPUMP   
09 mar      BODYBALANCE
07 mar    CyclingPulse 45   
07 mar    NTC Get Strong!   
05 mar   Cycling   
05 mar   BODYPUMP


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FitMom25. april 2012, 22:21
Flink! :D Hvordan går det med vekten?


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP25. april 2012, 22:29
Flink! :D Hvordan går det med vekten?
Akk! Vekten har ikkje vært min venn etter eg begynte å jobbe. Faktisk gått littegrann opp. :( Men eg antar eg har bygget mer muskler, siden eg er blitt sterkere. Har også mye vann i kroppen nå, det merker eg på merkene etter sokkene.  Venter på at analysemaskina skal komme på plass på treningssenteret, sånn at eg kan se kordan det egentlig ligger an. :) Men bunaden lyger ikkje.  :P


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FitMom25. april 2012, 22:34
 Aha ser den :) Er det sånn kroppsanalyse du tar da eller? Jeg var på opplæring på den i går, så hoppet på den selv også! He he Men glemte og skrive ut sånn fansy diagram til meg selv så får gjøre det neste gang! Spennende det :)

Jeg står bom still om dagen jeg da :P Så må seriøst skjerpe meg på kosten igjen :) Det er en evig jobb som heldighvis har blitt en livsstil ;)

Jeg syns du er flink jeg!! Og hvis bunaden passer i sommer så tar du den pokker meg på deg på fest ;D he he


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP25. april 2012, 22:42
Takk! Ja, da blir det st.hansfeiring i bunad, hvis eg klarer å gå ned såpass. Men hvis eg fortsetter å bare  bygger muskler uten å gå ned i vekt, så kommer dette til å ta år...  :o Har gått inn EN skarve cm siden august. Men skjerper meg eg og. Må telle alt eg putter i meg.

Veldig interessant med den kroppsanalysen. Hvis en gjør det på riktig måte, så stemmer det godt overens med opplevelsen en har på vekttap/muskelbygging, men gir noe mer hådfast, og det motiverer såpass at en presser seg videre. :)


Tittel: Fettfattig Peanøttsmør i posten i dag!
Skrevet av: FrøkenHP26. april 2012, 22:14
Woohoo! Hele 3 pakker fra iherb.com i dag!!! :)

Hvis du liker peanøttsmør eller peanøtter generellt, så har de fettredusert pulver til å blande med vann (PB2) slik  at det blir som ekte pianøttsmør. Må blandes samme dag det skal brukes, antar eg. Veldig godt!!!
De har også fettredusert peanøtt proteinpulver, og eg gleder meg til å bake med dette!!!

Andre varer: Stevia dråper med vaniljesmak, mandelmel, kakaosmør, yogi-te og pastiller uten sukker.

legger ved et bilde av det eg kjøpte i dag, samt info om hvordan du bestiller og får rabatt. Pakker opp til 1,8 kg er 6 dollar i frakt, og det er jo ingenting. Når varene koster rundt en tredel av norska priser, så kan man gjøre noen kupp underveis. Men lurt å holde seg under tollgrensa!!!
(http://media.treningsforum.no/image_smf.php?id=95461&filename=iherbvarer.jpg)

 Enda billigere for førstegangskunder: De som bestiller for over 40$ får 10 dollar avslag! Altså ligger man godt under tollgrensa på 200kr!

" Until further notice, your iHerb coupon QIW859 is now worth twice as much. For any 1st time order of $40 or more, it is good for $10 off. And still a generous $5 off any 1st time order under $40.

Pass this news along-- and your unique coupon code QIW859. You can tweet, text, post or email the offer to everyone you know. Simply ask them to enter QIW859 on the iHerb checkout page. "

Husk også å ikkje bestille noe som er reseptbelagt i norge. ;-)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP02. mai 2012, 22:56
Nå er eg tilbake til å logge alt eg spiser igjen. Da bruker eg http://www.matvareguiden.no/tallerken.asp (http://www.matvareguiden.no/tallerken.asp) når eg legger sammen det eg spiser på en dag. Det lureste er å planlegge måltidene på forhånd for å få rett balanse mellom næringstoffene.
Eg må ligge relativt lavt, siden forbrenninga er lav. I en ideell verden skulle eg gjerne lagt på 2000 kcal hver dag, men da går eg ikkje ned i vekt, til tross for trening. Meen dette kan forandre seg snart, for på fredag får eg kanskje vite om eg kan begynne med stoffskiftemedisin. Krysser fingrene!

Fra tidligere ærfaring, så er 1400- 1500 kcal daglig ok nivå  å ligge på, med unntak fra lørdag. Da slenger eg  på 1000 kcal ekstra.  ;) I tillegg spiser eg multivitaminer, taretabletter(jod), nycopluss active (kalsium, magnesium og krom).

Her er et eksempel på ka eg kan finne på å spise i løpet av en dag:
(http://media.treningsforum.no/image_smf.php?id=95686&filename=typisk+diettdag.jpg)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP05. mai 2012, 23:46
Klarte å begrense meg til 2000 kcal i dag, så da blir det en margin på 500 kcal ekstra i morgen. :)
Det er ikkje dumt å logge maten. :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy06. mai 2012, 01:36
Ser litt på den tabellen der nå. Er det mulig å legge inn egne matvarer?


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP06. mai 2012, 03:00
Finner du ikkje varen du søker etter, så antar eg at du kan få de til å legge inn varen. :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy25. mai 2012, 12:31
Hvordan går det med deg?


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP25. mai 2012, 20:41
Akk! Mye trening og lite resultater annet enn at eg kjenner eg er sterk.  Har vært hos lege og tatt diverse prøver for å finne ut av det, for i teorien skulle vekten gått nedover. Ligger rundt 1000 kcal i underskudd pr dag. Eneste eg kjente at noe begynte å løsne litt da eg begynte å gå mer på tur, så det skal eg fortsette med. :)  Gir ikkje opp!


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy29. mai 2012, 15:26
Kjipt! Er omtrent der jeg ligger nå også, går hverken opp eller ned, men så har jeg ikke vært striks i kosten da, og det har blitt så som så med trening  :-\

Å gi opp er ikke et alternativ :D


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP29. mai 2012, 15:45
Men du hadde jo nettopp gode resultater med denne PMSf-kuren, eller hva det heter. :)

Tør ikkje bevege meg ut på den typen diett, siden eg merker eg blir såpass svekket når eg spiser lite.

Det eg er blitt fortalt er at langvarig diett kombinert med trening kan gi lave kortisol-verdier, som igjen tvinger kroppen til å ta det roligere. Dette gir et platå på ca 6 måneder, der vekt og framgang står stille.

Her gjør eg alt for å holde treningen i gang. I kveld blir det noen timer tur med tjukkasgjengen, som egentlig har svært få tjukkaser med. :) Lykke til videre!


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy29. mai 2012, 22:12
Ja, PSMF funket bra og har kun gått opp en kg etter det, men siden har jeg stått stille. Kommer dog ikke til å ta en ny runde PSMF. Lite trening og dårligere kosthold skylder jeg på ny jobb og nye rutiner ;) men er i ferd med å få inn de nye rutinene nå så det går seg til.


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP29. juni 2012, 13:59
Etter en del turer ute og mindre stress, så kjenner eg at det begynner å løsne igjen. Trener i tillegg, og spiser lite, selvfølgelig.  Eg er nå en kilo lettere enn på det letteste ifjor, så framgangen er vanvittig treg. Stoffskifteprøvene er ikkje entydige, så foreløpig har eg ikkje fått medisin. :/
Forbanner de som ser seg blind på blodprøveresultater og ikkje ser på de kliniske symptomene til pasienten. ;(  Det er faktisk en fulltidsjobb å klare å gå ned i vekt med det energinivået eg har for tiden.

Alt er ikkje negativt, for nå trener eg folk ute, på frivillig basis. Givende og kjekt, og eg får trent sjøl også. :) Orker ikkje være så mye på innetrening når været er fint. :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP09. juli 2012, 13:12
Hel***e!!! Var i bryllup for halvannen uke siden, og satt plassert med ryggen til underholdningen, noe som førte til at eg vrei på hodet hele kvelden. Et par dager etter, smalt det i nakke og skulder, og er fortsatt vondt. Typisk når legen er på ferie. Har spist IBUX i nesten ei veke, og merker en liten forbedring.  Betennelse??? Kjenner det verker både bak på skulderbladet og langt ned i armen på venstre side. Trener fortsatt, men er forsiktig. Tenker det er værre å droppe trening helt? Det blir værre når eg er i ro og muskelen stivner, så eg tenker lette vekter og mye bevegelse.


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP18. november 2012, 04:42
Har vært gjennom tidenes største fallback.  :( Fortsatt betennelse i skuldre og nakke på tross av behandling hos fysioterapaut. NÅ, med BH-forbud!!! :(
Har ikkje fått trent skikkelig siden betennelsen starta, så eg har mista mykkje styrke, og økt i fettprosent.
Veit ikkje om eg klarer å bli like sterk igjen, men skal prøve. Må bare ta meg litt bedre tid.
Bh-forbudet kan eg ikkje ta hensyn til, dersom eg skal gå utenfor døra.  :what:
 Nå  består treninga av spinning, tur og yoga, pluss lett styrke. det holder lenge.


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy20. november 2012, 11:38
BH-forbud... så befriende  ;D

Leit med den betennelsen men godt å høre at du ikke gir deg!

Kanskje en trøst å vite at du ikke er alene om å falle litt tilbake :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP20. november 2012, 20:10
Ja, det e nå eg skjønner kor sterk eg faktisk var, sjøl om eg hadde litt overskuddsfett. Men skal klare å bli bedre. Eg må nok bare være mer forsiktig. :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy27. januar 2013, 07:27
Lenge siden siste oppdatering. Hvordan går det med deg? :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP27. januar 2013, 16:23
Før noe blir bedre, så skal det bli værre, er det ikkje det de sier? høsten 2012 var pyton. Ikkje nok med betennelsen i skuldra, men eg fikk og skikkelig problemer med mye slim i lungene hver gang eg trente dette ble til slutt så ille at eg kunne få pusteproblem uten at eg trente. Gikk til slutt til privatlege da eg ikkje kom noen vei i det offentlige. Han mener det kan være matintoleranse og/eller noe som kalles Leaky Gut. Altså at tarmveggen ikkje bryter proteiner ned før det havner i blodbanen. DETTE har eg hørt før, siden eg har glutenallergi, og vet at melk kan lage trøbbel også. Så nå har eg kuttet ut frisk melk og melkeprotein, og merker faktisk noe bedring. Men er fortsatt ikkje helt på topp ennå, så eg må finne ut om det er mer.... 
Bruker nå en del tilskudd som skal hjelpe å bygge opp tarmveggen.
Vekta er dessverre oppe i det samme som i fjor vinter, og eg har mistet mye muskelm
Håper det går bra med deg, froggy, og alle dere andre som har fulgt tråden her. :-)asse, dessverre. Men er motivert til å komme tilbake ti samme styrkenivå som eg var på. Skal forresten ta en MR av skuldra for å sjekke om eg har fått rift i et muskelfeste. Etter det, håper eg at eg kan kaste meg ut i tung styrketrening igjen. :-)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy27. januar 2013, 17:08
Det var virkelig leit å høre, en ting er å skli ut med trening og kosthold men det er liksom noe helt annet når det stoppes av ting man ikke har kontroll over, spesielt når lysten til å drive på er der. Får håpe du får bukt med dette og kommer like sterkt tilbake! Hold oss gjerne litt oppdatert her om du føler for det :)

Går greit med meg, vekta er stabil og jeg holder treningen ved like. Ikke mye å skrive hjem om akkurat men er så smått på vei ned igjen nå :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP27. januar 2013, 18:13
Ja, det var en bratt nedoverbakke i høst, kan en si... Men eg SKAL bli bedre igjen. Føler meg litt pysete med den skuldra eg har, men så snart eg vet ka det dreier seg om, så skal det bli en ordnings. :)

Flott at du har klart å holde stand, det står respekt av det. :)


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: FrøkenHP27. februar 2013, 20:40
Jepp. Da har eg tatt MR av skuldra. Burde nok ha grort det i akuttfasen, for da ville eg nok fått vite mer om årsak og slikt. Det som vises nå, er betennelse i selve leddet og ødem i margen. Kjenner fortsatt at eg ikkje kan trene tung styrke som før, men trener regelmessig iallefall. Satser på spinning kjernemuskulatur og yoga inntil videre.


Tittel: Sv: Min kamp mot tyngdekraften.
Skrevet av: froggy20. mars 2013, 20:29
Hvordan går det med skuldra?  :)