Treningsforum

Kosthold => Oppskrifter => Emne startet av: Demien på 01. mars 2011, 16:16



Tittel: Holdbarhet for kylling fillet
Skrevet av: Demien01. mars 2011, 16:16
Kjøper alltid en del frossen kylling filet og liker da å tine opp et par stk, kutte dem opp og så steke dem. Men ofte tar jeg å tiner litt extra og kutter opp for dagen etter som jeg har i kjøleskapet.

Nå lurer jeg på hvor lenge kan tint opp kylling filet stå i kjøleskapet før jeg må kaste den?


Tittel: Sv: Holdbarhet for kylling fillet
Skrevet av: sstians01. mars 2011, 16:37
Jeg har da puttet hele posen i kjøleskapet og latt den tine der. Tar ut dag for dag. Posen er vel tom etter 6-8 dager. Mattilsynet ville nok reagert, men så lenge det ikke lukter noe særlig annerledes eller er noen synlig forandring skal det nok gå bra. Husk å bruk tette poser og klem ut så mye luft som mulig før du lukker posen :)