Treningsforum

Trening => RYP => Emne startet av: yaeger på 01. juni 2011, 22:57Tittel: yaegers RYP - merknader til programmet? + kosthold
Skrevet av: yaeger01. juni 2011, 22:57
Heisann.l Jeg har nå begynt på RYP programmet, og går på med stor mot!

Mitt program er som følger:
Grunnprogram

Knebøy
Markløft
Benk skrå m manualer
Sittende roing - bredt grep
Arnoldpress
Biceps i litt skrå benk
Triceps( vet ikke hvordan jeg skal ta den øvelsen enda) tips?
Mage i maskin
Mage i ribbevegg

Bør jeg legge til noen øvelser? hva med nedtrekk ?.

Jeg har også kjøpt Creaforce, Prozyme og vitaminer i  fleng! Nå er jeg motivert!
Hva kan dere si om hva type kosthold jeg bør spise? billige middager helst trenger jeg tips til, da lunch og kveld er lett å finne på noe godt og sunt :)


Tittel: Sv: yaegers RYP - merknader til programmet? + kosthold
Skrevet av: The Pink Panther01. juni 2011, 23:50

Bør jeg legge til noen øvelser? hva med nedtrekk ?.


Nedtrekk/Chins var vel med i den gamle versjonen av RYP hvis jeg ikke husker helt feil, så det kan du godt ta med hvis du har tid til det:) Ser du allerede har lagt til markløft, så hvis du legger til nedtrekk/chins har du faktisk alle øvelsene som var med i det orginale programmet! Eneste du bør ta hensyn til da er at antall sett på roing er økt i den nye versjonen, for å kompensere for at nedtrekk ikke er med. Anbefaler derfor at du reduserer antall sett hvis du legger til denne øvelsen :)

Er vel tricepspress som står som triceps-øvelse? Her kan du egentlig velge den tricepsøvelsen du liker best. Jeg hadde franskpress når jeg kjørte RYP, funka fint :)

Tips til middager finner du en del av i mat-delen på forumet, men er vel ingen hemmelighet at det går mye i kylling og karbonadedeig i div varianter for ganske mange her inne.. :P


Tittel: Sv: yaegers RYP - merknader til programmet? + kosthold
Skrevet av: ^Th0mas^07. juni 2011, 05:58
Det står veldig godt beskrevet i programmet hva du bør spise. Det er til og med satt opp et godt eksempel, så tror ikke du vil få så mye bedre råd her.