Treningsforum

Trening => RYP => Emne startet av: tjukkisen på 03. juli 2011, 18:09



Tittel: Ferdig med grunnprogram - ny 10rm-test
Skrevet av: tjukkisen03. juli 2011, 18:09
Heisann!

Finnes sikkert tråder om akkurat dette temaet, men det finnes jo forskjellige "versjoner" av RYP, så starter en ny tråd for å være sikker på å få det riktige svaret.

Er snart ferdig med grunnprogrammet og skal kjøre dette en gang til. Har trent i dag og skal trene på tirsdag og fredag, så er jeg ferdig med programmet. Kan jeg da kjøre 10rm test på søndag, så ta en uke fri og deretter starte med grunnprogrammet igjen. Er det slik det er ment at det skal  gjøres?

Og et lite spørsmål til... Jeg synes øktene går så fort. Jeg varmer opp, så kjører jeg RYP i 30-40 min, men synes dette er litt lite. De samme folkene er jo der når jeg kommer og når jeg går igjen.. Kan jeg med fordel legge til flere øvelser eller det fint sånn det er? Har ca 30 sek pause mellom hvert set.

På forhånd takk for svar! :)


Tittel: Sv: Ferdig med grunnprogram - ny 10rm-test
Skrevet av: loft03. juli 2011, 18:17
Husk at det er veldig mange syklubber på senterene som bruker 2 timer på å trene noe de kunne ha brukt 1;) kvalitet fremfor kvantitet


Tittel: Sv: Ferdig med grunnprogram - ny 10rm-test
Skrevet av: tjukkisen03. juli 2011, 21:29
Hehe, sant det, jeg kjører jo programmet fullt ut og tar ordentlige reps, men synes økta går fort og føler meg ikke ordentlig sliten når jeg er ferdig.
Burde jeg legge til flere øvelser?


Tittel: Sv: Ferdig med grunnprogram - ny 10rm-test
Skrevet av: tjukkisen05. juli 2011, 16:38
Trenger svar angående 10rm-test. Er det slik at man skal vente 1 uke etter endt program før man tar ny test, eller bør jeg ta den 2-3 dager etter siste trening i programmet, deretter ta friuka og så starte på'n igjen?


Tittel: Sv: Ferdig med grunnprogram - ny 10rm-test
Skrevet av: Bjørn Havregryn09. juli 2011, 14:57
Man skal ha 1 uke pause etter en runde i programmet. Du kan f.eks ta denne ny RM testen i slutten av denne friuken og begynne på igjen uka etter. I denna uka anbefaler de deg likevell å kjøre cardio trening.

Hvis det ikke er tungt nokk har du satt dine 10 RM for lav. Du kan evnt prøve ekstrem muskelveks. 1 sett flere på alle øvelsene og droppsett de siste ukene. tror det skal bli tungt nokk.