Treningsforum

Kosthold => Kosttilskudd => Emne startet av: chrisfari på 02. november 2011, 12:48Tittel: Kosttilskudd de dagene jeg ikke trener?
Skrevet av: chrisfari02. november 2011, 12:48
Hei, jeg er 17 år gammel- høyde:179 - vekt:87.
Jeg har nettopp kjøpt kreatin, proteinpulver og zma fra Tyskalnd. Har også kjøpt testo booster(skal ikke starte med det). Alt dette er fra et merke jeg ikke har hørt om før, Bodystar.

Men jeg lurer på om jeg skal ta lik mengde med de forskjellige kosttilskuddene hver dag? Jeg trener styrke ca 3-4 ganger i uka, og lurer derfor på om jeg skal kjøre samme mengde de dagene jeg ikke trener..

Jeg orker ikke svar der dere sier at jeg heller må spise sunt osv, jeg spiser mye proteiner hverdag og får ikke spist bedre:) VIL KUN HA KONKRETE SVAR PÅ SPØRSMÅLET! :)Tittel: Sv: Kosttilskudd de dagene jeg ikke trener?
Skrevet av: vidart02. november 2011, 12:54
ZMA kan du ta hver dag ifb med leggetid.
Kreatin kan du også ta hver dag. Litt avhengig av type, men se på boksen og anvisningen der.
Proteinpulver kan du ta hver dag. Dette er avhengig av kostholdet den aktuelle dagen.

Legg ut mere informasjon om kostholdet ditt og treningen generelt så kan du få bedre svar!

Spesielt kreatin og proteintilskudd er gode tilskudd! Testobooster derimot... Du er 17år? Testosteronnivået i kroppen din burde være på sitt aller beste!


Tittel: Sv: Kosttilskudd de dagene jeg ikke trener?
Skrevet av: chrisfari02. november 2011, 13:03
Takk:) Jeg har ganske mye jobb, så det er hvor mye jeg jobber som bestemmer hvor mye jeg får trent! men jeg pleier å kjøre to muskelgrupper per treningsøkt ( ca 1,5 time) der jeg starter med oppvarming. kjører 8x3 med tunge vekter, spørs hvilken øvelser det er.. Jeg har mye muskler for å være en 17'åring, men har litt fett som dekker dette.

Maten derrimot er typisk norsk! jeg pleier å spise mye egg og bacon til frokost og kvelds, går en del kyllingfileter også! pleier å spise 3 brødskiver til lunch og to bananer før trening. Har prøvd zma 3 dager nå og merker forskjell på trøttheten når jeg står opp:)

Her er produktene jeg har kjøpt(står på tysk)
- http://www.bodystar.de/shop/special_products_testosteron_booster_zma_kapseln_bodystar_741.htm (http://www.bodystar.de/shop/special_products_testosteron_booster_zma_kapseln_bodystar_741.htm)
- http://www.bodystar.de/shop/creatin_creatin-kapstablliquid_creabolic_ultracaps_661.htm (http://www.bodystar.de/shop/creatin_creatin-kapstablliquid_creabolic_ultracaps_661.htm)
- http://www.bodystar.de/shop/eiweisspulver_100_bioactive_whey_isolate_-_908g_1300.htm (http://www.bodystar.de/shop/eiweisspulver_100_bioactive_whey_isolate_-_908g_1300.htm)
- http://www.bodystar.de/shop/fatburner_l-carnitin_kapseln_-_bodystar_255.htm (http://www.bodystar.de/shop/fatburner_l-carnitin_kapseln_-_bodystar_255.htm)
:)Tittel: Sv: Kosttilskudd de dagene jeg ikke trener?
Skrevet av: g0trice02. november 2011, 13:23
Er ikke noe forskjell på treningsdager og ikke ift de tilskuddene der. Du vokser minst like mye på de dagene du har treningsfri.