Treningsforum

Trening => Forum for ungdom => Emne startet av: Skyline94 på 26. november 2011, 15:46



Tittel: Somanabolic Muscle maximizer?
Skrevet av: Skyline9426. november 2011, 15:46
Noen som har vært borti dette her? Virker ganske lovende, men vet ikke helt om jeg har lyst til å bruke så mye penger på det om det bare er tull og bortkastet penger.

Hva mat er det egentlig som blir anbefalt? Hva BØR man spise om man vil legge på seg? Har strevet i lang tid nå med at jeg ikke klarer og legge på meg. Etter et måltid går jeg kanskje opp 1-3kg, og etter en time eller to, så er jeg nede på utgangspunktet igjen.

I en periode tidligere spiste jeg bare havregryngrøt osv. til frokost, kveldsmat osv, og var oppe i 2000-2500 kcal pr. dag. Nå går det bare i brødskiver siden jeg rett og slett ikke klarer å legge på meg.
Har begynt å drikke H-melk pga. det er mye mer kalorier i denne melken osv., men det hjelper fortsatt ingen verdens ting. Kjøper mye brus og chips på skolen slik at jeg får et kalorioverskudd, men neida... Ingen forandring.

Vet at kjøttdeig, kylling, pasta osv. anbefales. Men bor hjemme, og spiser for det meste det jeg får servert til middag. Har prøvd ting som peanøtter, olivenolje osv. i tillegg for kalorioverskudd, men nei..
Hjelp?

Høyde: 180+ cm
Vekt: 55-57kg


Tittel: Sv: Somanabolic Muscle maximizer?
Skrevet av: Blackday27. november 2011, 01:33
Legger du ikke på deg så spiser du rett og slett ikke nok, vet ikke noe om aktivitest nivået ditt og slikt, men 2000kcal er rett og slett ikke nok til å legge på seg med, men rundt 3000kcal om dagen ville jeg prøvd viss jeg var deg, aldri vært noen fan av å telle kcal, men ikke dumt å vite sånn ca hvor du ligger, til anbefaling av mat, mandler- trøkk dem i deg, ha med deg en pose overalt hvor du går, h melk som du allerede drikker, du må gjernespise brødskiver å, men spis nok og da mener jeg ikke 1-2  :8): som sagt drit i chips og brus, drikk h melk og et mandler, et pasta, bønner, bacon, etc. så skal du se at kiloene får bein på seg!

og til  Somanabolic Muscle maximizer?  aldri hørt om det, så skal ikke slakte det eller noe, men spar penga dine å bruk dem på mer mat enn det tullet, min erfaring fra kosttilskudd uten skriftilg bevist virkning er at det koster mer enn det smaker/ mye mø og lite melk... if u see

mvh


Tittel: Sv: Somanabolic Muscle maximizer?
Skrevet av: g0trice27. november 2011, 02:07
Er lov å legge ved link så vi skjønner hva faen du prater om :) Random ting som det der er det ingen som har hørt om :P Nei, det høres ikke lovende ut. Det koster penger og er et random treningsprogram som du enten kan sette opp selv eller hvis du er ute etter et mer sofistikert et, bruke et av de populære som du selvsagt finner gratis på nettet, som f. eks. RYP.


Tittel: Sv: Somanabolic Muscle maximizer?
Skrevet av: Skyline9427. november 2011, 02:16
Sorry..  Her er det en video: http://www.themusclemaximizer.com/freeinfo.php?hop=pg1welcome (http://www.themusclemaximizer.com/freeinfo.php?hop=pg1welcome)
Han snakker om tre store feil som vi mange gjør, og bodybuildere betaler profesjonelle innen kosthold til å passe på slik at ikke de også gjør disse feilene..

Ja, vet at jeg rett og slett spiser for lite. Men akkurat ifølge høyde/vekt, så burde det ikke være mye mat som skal til egentlig..
Har tenkt litt, og lurer på om det beste for meg er å spise så OFTE som mulig, men mindre mat.

Altså småspise hele tiden.. F.eks. drikke/spise noe hver 2-3. time slik at jeg ikke forbrenner alt bort? Eller hva tror dere?


Tittel: Sv: Somanabolic Muscle maximizer?
Skrevet av: Ryū27. november 2011, 02:49
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=131071393&page=1 (http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=131071393&page=1)

Som en generell regel så er ALLE ting som er så superhypa bare tull. Det blandes inn litt fakta her og der for å få folk til å bite på, ellers er det bare store ord som "Biggest" "super" "ever" "High tech" Incredible".

Om du har kommet over tnation så kjører de samme linja der med Anaconda og Indigo 3G-produktene.


Tittel: Sv: Somanabolic Muscle maximizer?
Skrevet av: g0trice27. november 2011, 05:03
bro.. c'mon :P Hvem som helst svett 25-årig fitness dude kan sette opp en webside å lage en 25m lang promovideo som egentlig ikke sier noe annet en kjøp dette da blir du svær blablabla også lurer de desperate feite folk til å bruke penger på hva det nå en er de selger fordi de blir totalt overbevist bare av å høre en kar prate og de tror at "fat loss muscle gain" skal bli såå mye enklere fordi herp derp hurdi durr, dette er big buisniss i USA, hvorfor skal du som nordmann blande deg inn i sånt lavmål :P ?

Det finnes seriøst tusenvis av sånne sider med nøyaktig det samme oppsettet, som selger "ideer" som allerede eksisterer som gratis offentlig informasjon, dvs vanlig rettningslinjer for kosthold og treningsprogrammer som du sikkert allerede har sett/vet om.

Tror du skal holde deg veldig langt unna det de prater om borti USA og være glad du bor i et såpass bullshit-fritt land som norge da du tydligvis er predisponert for å bli overbevist av sånne latterlig ukreative selgere.

Vil du få resultater eller vil du sitte på internett å håpe på å kunne kjøpe deg til resultater? For det går ikke. Bruk mer tid på det som faktisk vil gi deg resultater. Tren, og spis riktig og nok og hvis du føler du trenger det: Ta tilskudd som protein, kreatin, multivit.

Hvis du vil ha et skikkelig treningsprogram, se på et på nettet, som sagt, f. eks. RYP.

Ferdig.


Tittel: Sv: Somanabolic Muscle maximizer?
Skrevet av: Ryū27. november 2011, 08:25
Altså småspise hele tiden.. F.eks. drikke/spise noe hver 2-3. time slik at jeg ikke forbrenner alt bort? Eller hva tror dere?

Det kan være en god idé ja.