Treningsforum

Kosthold => Kosthold og Ernæring => Emne startet av: eikey på 20. mars 2012, 00:56Tittel: hvordan funker det med gainer shake og fettforbrennere?
Skrevet av: eikey20. mars 2012, 00:56
hvordan funker det med gainer shake og fettforbrennere?  vil det ha motstridene effekt, eller kan det være en fordel karbe opp litt om man går fettforbrennere slik at man ikke blir flat?


Tittel: Sv: hvordan funker det med gainer shake og fettforbrennere?
Skrevet av: sstian20. mars 2012, 08:36
Hvorfor spise karbs på ketose diett?

- Nei, ikke ta det sammen.


Tittel: Sv: hvordan funker det med gainer shake og fettforbrennere?
Skrevet av: Apaco20. mars 2012, 21:04
Bror.

Hvis man skal gå fra et sted til et annet. Tenk deg en tur fra hjemmet til treningssenteret. Du kjøper deg gode lette joggesko som gjør turen litt lettere (fettforbrenneren).
Vil du da gå en omvei til senteret sånn at turen tar like lang tid, selv om du har kjøpt deg nye sko? Eller vil du gå samme veien, men med de nye skoene, slik at du bruker litt kortere tid.

Strengt tatt kan treningssenteret nås på mange måter. Med eller uten nye sko, med eller uten omvei. Det viktige er at du tar deg tid til å ta turen dag etter dag. Nye sko hjelper deg kun et lite stykke på veien. Det viktige er turen, ikke skoene og forsåvidt ikke om du tar omveien heller.

Hvis man har mulighet til å gå flere steder (bli stor, bli markert, bli sterk, bli utholdende etc) kan man vanskelig gå alle veier på en gang. Du må velge deg en vei, og holde på den til målet er nådd. Når målet er nådd kan du utforske en ny vei. Totalpakken vil tilslutt bli et veinett som fører deg til det endelige målet - kroppen du vil ha. Veien er lang, veien er hard og mange tøffe veivalg må tas. Men ta en og en vei og hold deg vil veien, unngå alle avstikkerne (les gainer når lavere fettprosent er målet). Det fine med avstikkere er at gode kartlesere kan oppnå raske og gode resultater av det. Det dumme er at de fleste er ikke gode kartlesere....de kan tro det, men de er det ikke. Det fører til at de går seg bort...og enten ender opp i skogen (slutter og trene) eller må snu og gå tilbake (altså blir stående på stedet hvil)....

Gå i fred, men gå klokt og enkelt.

Skjønte du et plukk av dette, har du blitt en klokere mann.


Tittel: Sv: hvordan funker det med gainer shake og fettforbrennere?
Skrevet av: StoreRoger26. mars 2012, 23:00
Stor honnør for det svaret der :D likte tur-metaforen.