Treningsforum

Trening => Olympisk vektløfting => Emne startet av: bmw123 på 09. april 2012, 11:50Tittel: !! LØFTESKO !!
Skrevet av: bmw12309. april 2012, 11:50
Review for vektløftersko:

Hvis dere har noe å si om de ulike modellene, så post det her. Kan være til hjelp for både nybegynnere og erfarne løftere.

Om du har en modell fra 1972, post den selvom. Man vet aldri når man kommer over antikviteter som det ;)Her er en tilbakemelding på Adidas IronWork 2:

Selv syntes jeg de hverken er små eller store i størrelsen. Bestill samme størrelse du har i vanlige fritidssko (1 nr mindre enn i joggesko)

Passformen har såkalt 'athletic fit', smal passform som sitter tett på foten, mer som en vanlig joggesko. Fordelen er at hælene ikke er av de høyeste. Ved noen merker kan det kan bli noe problematisk om man har liten størresle, da hælen forsatt har samme høyde som i str 47. Men her er altså hælen lav nok tilogmed i de mindre størrelsene. Materialet i hælen er av tre, noe som hindrer kompresjon under tunge vekter. Kan anbefales for lettere løftere, da den ikke er like klumpete som f.eks Adistar modellen. Den vil kanskje ikke være like holdbar fro tyngre løftere. Har sett at tyngre løftere som trener mye 'sprenger' hele skoen etter å ha blitt brukt en stund. (Se: Gor Minsyan)


Tittel: Sv: !!VEKTLØFTERSKO!!
Skrevet av: bmw12309. april 2012, 11:57
Adidas Power Perfect 2

Har mye til felles med IronWork'en, yttersålen er identisk, men tresålen er byttet ut med EVA materiale. Det gir skoen en litt smidigere passform. Noen har vært litt skeptiske til den type materiale, da kompresjon kan være et problem. Men har ikke hørt noen klage på det enda. Om jeg ikke tar helt feil bruker Vebjørn Varlid her på forumet den modellen. Og om sålen holder fasongen når han løfter, tåler de nok tunge vekter!
Snøringen er ganske funksjonell som gjør at den også passer til dameføtter, selvom passformen ikke er like smal som IronWork.Tittel: Sv: !!VEKTLØFTERSKO!!
Skrevet av: kassa8609. april 2012, 11:58
Spor!! BRA initiativ :D og gode anmeldelser så langt!! Bra jobba!


Tittel: Sv: !!VEKTLØFTERSKO!!
Skrevet av: bmw12309. april 2012, 12:03
ADIDAS PowerLift

Omtrent identisk med forrige modell, men betydlelig mye billigere. Den er blitt svært populær i crossfit og friidrettsmiljøet, da man får dem for en billig penge. Og selvom kvaliteten ikke er like god som på andre adidas modeller, er de gode nok for 'hobbyløfteren' eller de som bruker vekttrening som en ekstra treningsform utenfor sin egentlige idrett. Grunnen til den noe mindre kvaliteten og prisen er at materialet ikke er av ekte skinn, men av såkalt mesh. Men det setter ingen stopper for ventilajsonen, slik man skulle tro.
Sålen er av det mye omdiskuterte EVA materialet, og er noe myk i ytterkantene av sålen, mens den i midten er hard. Den anbefales ikke for tungvektere som bøyer mer enn 200kg, da den vil miste fasongen ganske fort. Passformen er som Ironwork, noe smal foran, og på midten. Så den passer best for lettere løftere, og er et supert tilbud for de som er på jakt etter en ekle løftesko, enten den skal brukes til vektløfting, styrkeløft, crossfit, trening i sammenheng med andre idretter (f.eks friidrett) eller om du helt enkelt vil ha en sko du kan bruke på gymmet


Tittel: Sv: !!VEKTLØFTERSKO!!
Skrevet av: bmw12309. april 2012, 12:08
ADIDAS AdiPower

Helt ny modell laget spessielt for OL i London denne sommeren. Den har samme passform som overdelen i den forrige adistar'en. Men sålen er helt ny, og dette er den eneste adidas modellen med 'moderne såle' Der treplata er bytta ut med hardplast. Slik som Nike har brukt i sine sko lenge. De 'eksklusive' modellene til adidas er kjent for å være de mest holdbare. Virker som de tyngre løfterne ofte faller for denne modellen. Mulig de vil være littegrann klumpete for de lettere løfterne. Anbefales for den seriøse løfteren som trenger kvalitet!


Tittel: Sv: !!VEKTLØFTERSKO!!
Skrevet av: bmw12309. april 2012, 12:12
NIKE Romaleo

En velkjent sko som har hatt omtrent det samme designet siden den kom ut for noen år siden. Det tyder vel på fornøyd kunder. Relativt bred passform, og høy hæl sammenliknet med noen av de andre modellene. Tresålen er for lengst bytta ut med en såkalt ''PowerBridge'' og denne kommer ganske godt ut med tanke på design.
Har hørt noen klage på at hælen er litt vel høy for mange, og at plastsålen kan være litt ''klakkete'' mot gulvet. Men omtrent hele det kinesiske landslaget bruker denne, så det er kanskje en vanesak?


Tittel: Sv: !!VEKTLØFTERSKO!!
Skrevet av: bmw12309. april 2012, 19:09
Do-Win

Kan nevnes at Do-win har flere ulike modeller, både bllige og mer eksklusive. Men det som går igjen er at noen er ekstremt fornøyd med dem, og bruker dem år etter år, mens andre ikke kan fordra dem. Liker du solide sko med høy hæl og litt bred passform - da passer disse for deg! Dessuten er de veldig billige sammenliknet med andre merker. Men er du en lett løfter, med små føtter eller liker smal passform med en mer atletisk fasong, da bør du velge en annen modell. Huske at Do-Win blir masseprodusert i Kina og det har hendt at folk har motatt sko med ulik høyde på hælen, forksjellige størrelse eller andre ting som er 'feilvare'

Men flertallet av de kinesiske løfterne bruker sko fra denne produsenten, og Kina er ikke akkurat kjent for å gjennomføre ting med slinger i valsen.


Tittel: Sv: !! LØFTESKO !!
Skrevet av: bmw12309. april 2012, 19:37
ADIDAS Adistar Weightlifting

Dette er en skikkelig solid sko som er som skreddersydd for den tunge of seriøse løfteren som trenger en robust sko som tåler mye kilo og stor mengde. Den ble laget i anledning OL i Beijing, men er fortsatt på markedet og er svært populær. Men, den er mildt sagt spinndyr i forhold til adidas andre modeller (opp mot 2.000 kr) selv etter mange år på markedet. Men om du er i overnevnte kategori som søker en bunnsolid sko med kvalitet, er dette difinitivt skoen for deg. Pat Mendes bruker denne, og den har holdt på tross av stor treningsmengde på tunge vekter.Tittel: Sv: !! LØFTESKO !!
Skrevet av: Ottesen09. april 2012, 19:44
Bra greier ! :D

Jeg bruker Adidas power perfect 2, veldig solid. Ganske smale og ikke så veldig stor i størrelsen. Fin snøring så jeg spiller å knyte den, bare tar bretter skolissen og har den under borrelåsen.


Tittel: Sv: !! LØFTESKO !!
Skrevet av: bmw12309. april 2012, 19:49
MIRUNZ Weightlifting

Mirunz er et relativt ukjent merke og noe vanskelige å få tak i, men du får kjøpt dem hos vektløfterforbundet for en svært billig penge. (http://vektlofting.no/salg/Sider/default.aspx (http://vektlofting.no/salg/Sider/default.aspx)) De har en spkalt 'athletic fit' dvs at de har en passform som likner veldig mye på den vi finner i andre treningssko. Tettsittene overdel og ganske lav hæl, noe som gjør at de virker veldig smidige og lite klumpete. Om du er på jakt etter din flrste vektløftersko er dette noe å satse på, spessielt med tanke på at prisen er veldig snill.


Tittel: Sv: !! LØFTESKO !!
Skrevet av: bmw12309. april 2012, 19:55
BAF Weightlifting

Ukjent merke, men produsert av Wei-Rui som er et serriøst selskap som har vært en stund. Fra USA får du dem svært billig (Under 600kr) Men i Norge koster den rett over tusenlappen, noe som egentlig er en ganske brukervennlig pris. Den er slitesterk og har en tettsittende passform som passer de fleste føtter. Den kan minne noe om Mirunz sin modell, mtp at hælen ikke er fullt så høy som hos andre modeller.


Tittel: Sv: !! LØFTESKO !!
Skrevet av: Varknebøyer111. april 2012, 12:22
1. Øverste modell er Ironwork 3 og er faset ut og erstattet med Power perfect 2. Altså ikke nødvendig å nevne.

2. A. Powerlift selges kun i USA og de har klausul mot å sende utenlands fra Adidas.

3. Nye modellen er AdiPower og ikke AdiPower2.

4. Nike Romaelo er utgått og kom kun til OL 2008. Laget for neste 4 år er på vei som Nike Romaledos 2.

5. Do win er å blir et økonomimerke (på kort sikt) og kan ikke sammenlignes kvalitetsmessig med Adidas og Nike.

6. Adidas AsiStar weightlifter kom til OL i 2008 og er faset ut, det som selges ut er kon rester av lagerbeholdning hos butikkene, de får ikke etterfylt. Arvtager er AdiPower.

7. BAF  er også et økonomimerke på samme måte som Do-Win.


Tittel: Sv: !! LØFTESKO !!
Skrevet av: Kampen11. april 2012, 12:39
Jeg aner ikke hvordan de gamle Nike Romaleosene var,men 2,som jeg har, har ikke høyere hæl  enn Ironworksene jeg hadde før, men de er litt lange i forhold til bredden.


Tittel: Sv: !! LØFTESKO !!
Skrevet av: bmw12311. april 2012, 13:00
1. Øverste modell er Ironwork 3 og er faset ut og erstattet med Power perfect 2. Altså ikke nødvendig å nevne.

Jo jeg nevner dem uansett jeg :)
Om du vil få tak i dem, greier du det. Enten på vektløfterstevner, eller om du vil spare penger på å kjøpe ''brukt'' på finn.no for eksempel.

2. A. Powerlift selges kun i USA og de har klausul mot å sende utenlands fra Adidas.

Treningsforum har også medlemmer som befinner seg i USA.

3. Nye modellen er AdiPower og ikke AdiPower2.

Oisann, oups, beklager på det sterkeste.. big mistake from me :)

4. Nike Romaelo er utgått og kom kun til OL 2008. Laget for neste 4 år er på vei som Nike Romaledos 2.

De er fortsatt tilgjengelige på utvalgte steder :)

Sitat fra: Varknebøyer1
link=topic=121251.msg1800013#msg1800013 date=1334139771
5. Do win er å blir et økonomimerke (på kort sikt) og kan ikke sammenlignes kvalitetsmessig med Adidas og Nike.

Totally agree ;)

6. Adidas AsiStar weightlifter kom til OL i 2008 og er faset ut, det som selges ut er kun rester av lagerbeholdning hos butikkene, de får ikke etterfylt. Arvtager er AdiPower.

Yes sir, men de er forsatt ikke helt utilgjengelige, og da syntes jeg det var greit å ta de med selvom :)

7. BAF  er også et økonomimerke på samme måte som Do-Win.

Ja, men har hørt at BAF ofte er et mer kvailitetssikkert merke mtp at de ikke blir masseprodusert på samme måten slik som do-win. Billig og grei sko for nybegynnere eller de som helt enkelt vil ha en rimelig løftesko :)


Tittel: Sv: !! LØFTESKO !!
Skrevet av: bmw12311. april 2012, 13:05
Jeg aner ikke hvordan de gamle Nike Romaleosene var,men 2,som jeg har, har ikke høyere hæl  enn Ironworksene jeg hadde før, men de er litt lange i forhold til bredden.

Tror det avhenger littegrann av hvilken størrelse du velger. I størrelse 36-37 er hælen høyere enn på ironworksene. Men man må ikke la seg lure av at sålen er som en ''skål'' du setter foten oppi. For det gjør at sålen ser ekstremt, veldig høy ut uten at den egentlig er det.


Tittel: Sv: !! LØFTESKO !!
Skrevet av: Varknebøyer101. mai 2012, 14:37
Poenget mitt er at hvis man skal skrive gode artikler må de være FULLSTENDIGE og OBJEKTIVE. Da MÅ man ta med at varen ikke er tilgjenglig på det norske marked OG at modeller er utgåeende. En av grunnene til at jeg ikke bruker mye tid inne her er bla. pga ufullstendige atikler som dette. Håper point is taken også av Number1.


Tittel: Sv: !! LØFTESKO !!
Skrevet av: Einar B. Gilberg01. mai 2012, 14:59
Slik jeg forstår det så er ikke denne artikkelen skrevet på oppdrag av Treningsforum, men på personlig initiativ av BMW123. Han skriver i innledningen at det er greit om skoene kom på markedet i 1972. Om modellen er på det norske markedet eller om den er utgående spiller jo ingen rolle. Dette er en ingen reklametråd for Kappi, men rett og slett bare omtaler av sko på samme måte som man kan omtale sjelden bootlegs av Elvis. Sistnevnte er ikke å få kjøpt, i alle fall ikke i Norge, men samlere har dem og man kan få tak i dem hvis man går på de riktige stedene og er klare til å bla opp. Jeg synes arbeidet til BMW123 er veldig bra. Og når det kommer til Powerlift og klausuler om å ikke sende utenlands så stemmer det som BMW123 sier at ikke alle som leser her bor i Norge. Det er én ting. En annen faktor er at man kan kjenne noen som bor i USA som kan kjøpe skoene og sende til seg. Og en tredje faktor er at man kan bruke JetCarrier.com, kjøpe og sende til sin egen adresse der og få varen tilsendt til Norge - uten å kjenne noen.


Tittel: Sv: !! LØFTESKO !!
Skrevet av: bmw12301. mai 2012, 15:03
Poenget mitt er at hvis man skal skrive gode artikler må de være FULLSTENDIGE og OBJEKTIVE. Da MÅ man ta med at varen ikke er tilgjenglig på det norske marked OG at modeller er utgåeende. En av grunnene til at jeg ikke bruker mye tid inne her er bla. pga ufullstendige atikler som dette. Håper point is taken også av Number1.

Dette er på ingen måte en artikkel i regi av TF... det er fullstendig eget initiativ fra min side. MINE meninger og erfaringer.
Jeg har ikke skrevet review fordi jeg skal selge noe, eller fremme en produsent fremfor en annen. Jeg vil helt enkelt være en hjelpende hånd hvis noen vurderer å kjøpe løftesko.

Ang ufullstendighet, er jeg Uenig. Hadde dette vært laget for å trykke i en katalog der info angående forhandlere ville vært avgjørende er den ufullstendig ja. Men siden dette helt enkelt er en måte å utrykke mine egne meninger og erfaringer, overlater jeg det andre til brukeren selv. IKKE MITT ANSVAR!
;)

_________________

Edit:

Så Einar sitt innlegg. Takk :)


Tittel: Sv: !! LØFTESKO !!
Skrevet av: Varknebøyer101. mai 2012, 18:00
Det er mulig du antar at jeg ikke skjønner hva BMW skriver men det kan du holde for deg selv. Jeg ser hva han skriver og jeg har min mening.
Vedr. reklamtråd for kappi så er vel du like mye reklametråd for det du selger å skriver så den kan du holde deg for god til.
Hvis man først skal skrive om alle sko også antikke sko, som ikke finnes på markedet synes jeg det er rart å ikke i så fall kategorisere de i to. Sko som ikke lenger blir produsert å få tak i som de gamle karu skoene.

Dette er min mening og ja jeg eier kappi og kan uttale meg med en viss innsikt.

Slik jeg forstår det så er ikke denne artikkelen skrevet på oppdrag av Treningsforum, men på personlig initiativ av BMW123. Han skriver i innledningen at det er greit om skoene kom på markedet i 1972. Om modellen er på det norske markedet eller om den er utgående spiller jo ingen rolle. Dette er en ingen reklametråd for Kappi, men rett og slett bare omtaler av sko på samme måte som man kan omtale sjelden bootlegs av Elvis. Sistnevnte er ikke å få kjøpt, i alle fall ikke i Norge, men samlere har dem og man kan få tak i dem hvis man går på de riktige stedene og er klare til å bla opp. Jeg synes arbeidet til BMW123 er veldig bra. Og når det kommer til Powerlift og klausuler om å ikke sende utenlands så stemmer det som BMW123 sier at ikke alle som leser her bor i Norge. Det er én ting. En annen faktor er at man kan kjenne noen som bor i USA som kan kjøpe skoene og sende til seg. Og en tredje faktor er at man kan bruke JetCarrier.com, kjøpe og sende til sin egen adresse der og få varen tilsendt til Norge - uten å kjenne noen.


Tittel: Sv: !! LØFTESKO !!
Skrevet av: Varknebøyer101. mai 2012, 18:02
Igjen er poenget at når man går på et frum ønsker man best mulig info, da må den være komplett. Jeg kan ikke  se dette. Så vidt meg bkjente så har editor ansvar for alt som blir skrevet på sitt nettsted uavhengig hvem journalisten er og om den får penger eller ei.

Dette er på ingen måte en artikkel i regi av TF... det er fullstendig eget initiativ fra min side. MINE meninger og erfaringer.
Jeg har ikke skrevet review fordi jeg skal selge noe, eller fremme en produsent fremfor en annen. Jeg vil helt enkelt være en hjelpende hånd hvis noen vurderer å kjøpe løftesko.

Ang ufullstendighet, er jeg Uenig. Hadde dette vært laget for å trykke i en katalog der info angående forhandlere ville vært avgjørende er den ufullstendig ja. Men siden dette helt enkelt er en måte å utrykke mine egne meninger og erfaringer, overlater jeg det andre til brukeren selv. IKKE MITT ANSVAR!
;)

_________________

Edit:

Så Einar sitt innlegg. Takk :)


Tittel: Sv: !! LØFTESKO !!
Skrevet av: s0pr001. mai 2012, 18:09
Er det noen som svarer tullete her så må det være deg Stian.
bmw123 kommer med et positivt bidrag, der han på eget initiativ gir sin egen vurdering av diverse løftesko. At du mener det er kritikkverdig virker relativt spesielt. Tilgjengelighet har jo ingenting med skoens kvaliteter å gjøre.

Ellers virker det som om du har misforstått funksjonen til et diskusjonsforum fullstendig.


Tittel: Sv: !! LØFTESKO !!
Skrevet av: Einar B. Gilberg02. mai 2012, 13:22
Det er mulig du antar at jeg ikke skjønner hva BMW skriver men det kan du holde for deg selv.
Det er mulig at du antar ting som jeg ikke antar, også. Makan.

Sitat
Jeg ser hva han skriver og jeg har min mening. Vedr. reklamtråd for kappi så er vel du like mye reklametråd for det du selger å skriver så den kan du holde deg for god til.
Holde meg for god til hva? Du ønsker jo å endre og sensurere måten en privatperson skriver en tråd på Treningsforum? Du blander inn ansvarlig redaktør Number1 også!? Du er sykelig opptatt av at alt som blir skrevet om disse uskyldige skoene skal stemme 100% og skal være delt opp i kategorier for hva som kan kjøpes i Norge (les ; hva som kan kjøpes av deg) og hva som ikke kan det.

Sitat
Dette er min mening og ja jeg eier kappi og kan uttale meg med en viss innsikt.
Du kan uttale deg så mye du vil om Kappi, men på dette forumet er du kun en privatperson som kan tilføye ting eller være oppklarende i en tråd ; ikke forsøke å diktere hvordan ting skal bli skrevet, hva som skal skrives, hvordan det skal settes opp e.l. Det blir bare for dumt, Stian, og jeg skjønner ikke hva det var med mitt opprinnelige innlegg som var annet enn oppklarende og informativt.


Tittel: Sv: !! LØFTESKO !!
Skrevet av: eggz0r02. mai 2012, 13:41
Hvordan er størrelsen på Adidas AdiPower 2012? Jeg er en normal 44, burde jeg bestille 44 og 2/3?


Tittel: Sv: !! LØFTESKO !!
Skrevet av: Wanna be fast02. mai 2012, 13:56
Poenget mitt er at hvis man skal skrive gode artikler må de være FULLSTENDIGE og OBJEKTIVE. Da MÅ man ta med at varen ikke er tilgjenglig på det norske marked OG at modeller er utgåeende. En av grunnene til at jeg ikke bruker mye tid inne her er bla. pga ufullstendige atikler som dette. Håper point is taken også av Number1.

Er vel ingen som tvinger noen til å bruke tid her inne i det heletatt?

Syns BMW123 har gjort en bra jobb, at det ikke er fullstendig eller objektivt nok for deg gjør jo ingenting siden du bruker så lite tid her inne ;-)


Tittel: Sv: !! LØFTESKO !!
Skrevet av: utpåtur02. mai 2012, 14:42
Jeg kjøpte Adidas Powerperfect 2 for rundt to måneders tid siden. Veldig fornøyd med passformen, selv om mine er hakket for store (noe tykke tennissokker og nøye snøring tar høyde for). Bruker de til knebøy og kettlebellsport, og de har fungert utmerket for meg og mitt bruk. Bra initiativ bmw123!


Tittel: Sv: !! LØFTESKO !!
Skrevet av: Eric Heiden04. mai 2012, 00:05
Kjempefin info bmw-en-to-tre! Lærte ekstremt mye nå. Visste ikke at det er så mye forskjell på ulike vektløftersko. Du imponerer meg med din kunnskap.


Tittel: Sv: !! LØFTESKO !!
Skrevet av: Carl P.04. mai 2012, 00:27
Kjempefint tiltak å lage denne tråden!! Kan for øvrig nevne at jeg bruker Doo-win og er godt fornøyd med de. Har ganske store og brede føtter. 47-48 i de fleste joggesko.. Men klarer med med 45 i Doo-win skoene :)


Tittel: Sv: !! LØFTESKO !!
Skrevet av: Varknebøyer104. mai 2012, 00:41
Du bruker kraftige utrykk Einar, du får passe på blodtrykket nå :-).

Sånn til din orientering er jeg verken sykelig opptatt av dette, kan ikke sensurere og jeg leser det du skriver som kan oppfattes slik jeg gjorde. Du må selv tåle litt kritikk Einar når du er så flink å kritisere veldig mange andre.

Ja min mening behøver ikke å ha noe gjennomslagskraft her men jeg vil likevel påstå at for å ha et godt formum må det være aktuelt, nøyaktig og en god blanding av objektiv og subjektivt innhold samt være komplett og aktuell i sin samtid.

BMW123 har gjort en jobb som skulle vært gjort for lege siden, honnør for det. Jeg korrigerte litt faktafeil og det må være bra eller ?.

Dessuten har min mening og har på INGEN måte tenkt å føye meg etter deg Einar, makan ;-)

Det er mulig at du antar ting som jeg ikke antar, også. Makan.
Holde meg for god til hva? Du ønsker jo å endre og sensurere måten en privatperson skriver en tråd på Treningsforum? Du blander inn ansvarlig redaktør Number1 også!? Du er sykelig opptatt av at alt som blir skrevet om disse uskyldige skoene skal stemme 100% og skal være delt opp i kategorier for hva som kan kjøpes i Norge (les ; hva som kan kjøpes av deg) og hva som ikke kan det.
Du kan uttale deg så mye du vil om Kappi, men på dette forumet er du kun en privatperson som kan tilføye ting eller være oppklarende i en tråd ; ikke forsøke å diktere hvordan ting skal bli skrevet, hva som skal skrives, hvordan det skal settes opp e.l. Det blir bare for dumt, Stian, og jeg skjønner ikke hva det var med mitt opprinnelige innlegg som var annet enn oppklarende og informativt.Tittel: Sv: !! LØFTESKO !!
Skrevet av: Einar B. Gilberg04. mai 2012, 01:03
Kraftige uttrykk var det du som startet å bruke og blodtrykket mitt har jeg full kontroll på :) Kritikk tåler jeg men jeg har ikke fått noen kritikk her, jeg har bare fått ros foruten din anklage (det er mulig du antar.. og holde for deg selv) og spydighet (..så det kan du holde deg for god til) som ikke har noe med tema å gjøre.

Veldig bra at du korrigerer faktafeil. Som jeg skrev så kan du tilføye ting eller være oppklarende. Poenget var at det er bare tåpelig og prøve å diktere hvordan folk skal skrive ting her inn. Det var jo akkurat det du prøvde på ; du ville endre det som du nå skriver er en god jobb av BMW123 og du kritiserte også Number1 indirekte for å godta at slikt som bmw123 skrev ble skrevet.

Det at du nå skriver på en mye mildere måte og ikke lengre krever endring, men bare vil at vi skal se på ditt innlegg som tilføyelser samt at du roser bmw123, ser jeg på som at du faktisk allerede har føyet deg etter meg, Stian. 

Gratulerer :)


Tittel: Sv: !! LØFTESKO !!
Skrevet av: Varknebøyer104. mai 2012, 01:29
jeg startet ikke med å kommentere blodtrykket ditt da din julenisse  ::smile:: at du har kontroll på at det er stabilt høyt tror jeg på  ::huh2:: selvfølgelig får du igjen  ::dry::

men jeg ser over BMW123 sitt innlegg så står jaggu alle feila der fortsatt og nå så jeg flere... jeg orket ikke å lese alle. Måtte jo gi han noe men det ble ikke mange honnører og jeg gav honnøren på feil produkt ser jeg.

Dette opplegget er for svakt.

Kondolerer Einar :-) (utsagn etter din ånd)


Tittel: Sv: !! LØFTESKO !!
Skrevet av: bmw12304. mai 2012, 13:58
men jeg ser over BMW123 sitt innlegg så står jaggu alle feila der fortsatt og nå så jeg flere... jeg orket ikke å lese alle. .

Dette opplegget er for svakt.

Hvilke feil er det snakk om?
Om du kunne gitt meg en nøyaktig pekepinn på hva du mener så skal jeg heller prøve å fikse det.


Så ville jeg bare påpeke at du har en del faktafeil i innleggene dine du også..

Måtte jo gi han noe men det ble ikke mange honnører og jeg gav honnøren på feil produkt ser jeg.

Du snakker med en kvinne. Og denne kvinnen synes det er litt kjipt å bli møtt med slike sure tryner når hun faktisk prøver å hjelpe  :-[


Tittel: Sv: !! LØFTESKO !!
Skrevet av: bmw12304. mai 2012, 14:00
Ingenting slår sokkelesten for de som foretrekker det! ;) Billig og god stabilitet

Greier du å sette ett rykk på 100kg + på sokkelesten uten at balansen/bevegligheten setter bregrensninger? For ikke å snakke om riskikoen man utsetter seg for i splitten i et overstøt. Men i det tilfellet finnes vel anti-skli sokker da ;)


Tittel: Sv: !! LØFTESKO !!
Skrevet av: Einar B. Gilberg04. mai 2012, 14:01
Sitat fra: Varknebøyer1 på I dag kl. 01:29
Måtte jo gi han noe men det ble ikke mange honnører og jeg gav honnøren på feil produkt ser jeg.
Kvinner er heller ikke noe produkt ;))


Tittel: Sv: !! LØFTESKO !!
Skrevet av: Varknebøyer105. mai 2012, 15:48
BMW123: Faktafeil er i mitt første innlegg. Jeg stiller meg også tvilende til påstandene i US utgaven av Power Perfect 2 om at de er myke i hælen , da de skal være eksakt det samme som Power Perfect 2.

Hvilke faktafeil har jeg i mine innlegg?

Kunne ikke se av profilen din at det var dame, ikke det at jeg sjekka, men kan ikke se at jeg kan lastes for at dette faktum ikke ikke er lett å finne ut.

Ja skjønner det er surt å få slik kritikk og måten Einar usakliggjør kritikk blir det ikke bedre.

Godt poeng med rykk over 100+ kg

Einar: Lær deg og lese nøyaktig og vær saklig hvis du skal diskutere med meg.

Hovedpoenget er det tydeligvis ingen som bryr seg om: Hvis man skal ha et forum som skal bidra til folkeopplysning må det være riktig  og relevant informasjon og en viss objektivitet. Dette gjelder selv om dette er private initiativ. Hvis private initiativ kommer med informasjon og tabeller som er av almen interesse uten for mye subjektive vurderinger vil dette , i enda større grad, reflektere skribentens kapasitet. Jeg antok at BMW123 ønsket å oppnå dette.

Hvilke feil er det snakk om?
Om du kunne gitt meg en nøyaktig pekepinn på hva du mener så skal jeg heller prøve å fikse det.


Så ville jeg bare påpeke at du har en del faktafeil i innleggene dine du også..

Du snakker med en kvinne. Og denne kvinnen synes det er litt kjipt å bli møtt med slike sure tryner når hun faktisk prøver å hjelpe  :-[Tittel: Sv: !! LØFTESKO !!
Skrevet av: Eric Heiden05. mai 2012, 17:16
Hvem er dame? BMW123?


Tittel: Sv: !! LØFTESKO !!
Skrevet av: Einar B. Gilberg05. mai 2012, 21:43
Hvem er dame? BMW123?
BMW123 er, og har alltid vært, dame. Faktafeil er faktafeil selv om det er vanskelig å vite hva som er fakta. Jeg leser alltid nøyaktig og er alltid saklig. Varknebøyer skriver ofte unøyaktig og er helt på jordet :D


Tittel: Sv: !! LØFTESKO !!
Skrevet av: Eric Heiden05. mai 2012, 22:13
BMW123 er, og har alltid vært, dame. Faktafeil er faktafeil selv om det er vanskelig å vite hva som er fakta. Jeg leser alltid nøyaktig og er alltid saklig. Varknebøyer skriver ofte unøyaktig og er helt på jordet :D

Kjenner du henne? Er jo ikke bra å generalisere, men det er sjelden jenter/damer er virkelig dybdekunnskapsrik om trening. Har ikke fulgt med BWM i alt, men hun er en av de her inne som kan mest om idrett og trening. Må bare si at jeg er overrasket over at det er en dame. Forestilte meg en mann 40-50 årene.


Tittel: Sv: !! LØFTESKO !!
Skrevet av: bmw12305. mai 2012, 22:53
BMW123: Faktafeil er i mitt første innlegg.

Jeg gav deg også en respons på posten din om fakta''feilene''
Siden vi først er i gang kan det nevnes at du begikk en faktafeil du også, ved å skrive Nike Romaldeos, de heter faktisk Romaleo. Vil påstå at den feilen er like kraftig som ved en feiltakelse å skrive et 2-tall for mye på et produktnavn.. just sayin' :) :) :)

Jeg stiller meg også tvilende til påstandene i US utgaven av Power Perfect 2 om at de er myke i hælen , da de skal være eksakt det samme som Power Perfect 2.

DER begikk DU enda en feil gitt. De heter Adidas Power Lift.. ikke US utgaven av Power Perfect.
Før du hjelper meg med fjerne flisen i mitt øye, kanskje du burde ta bort bjelken du har i ditt? :) :)

Hvilke faktafeil har jeg i mine innlegg?

Kunne ikke se av profilen din at det var dame, ikke det at jeg sjekka, men kan ikke se at jeg kan lastes for at dette faktum ikke ikke er lett å finne ut.

Too bad, sorry mate ;)

Ja skjønner det er surt å få slik kritikk og måten Einar usakliggjør kritikk blir det ikke bedre.

Skjønner også at det er surt at noen kommer deg i forkjøpet.. Kanskje Kappi.no hadde trengt en slik tråd som dette for å markedsføre produktene sine?

I såfall, kunne du bare gitt besjed på en saklig måte, så kunne jeg i første post skrevet med store røde bokstaver at ''Disse produktene kan man kjøpe på kappi.no. Kan anbefale kunderservicen og ikke minst deres utmerkede utvalg av produkter til en rimelig pris'' :) :)

Godt poeng med rykk over 100+ kg

Takk Stian  :-*  Setter pris på slike fine tilbakemeldinger også :)

Hovedpoenget er det tydeligvis ingen som bryr seg om: Hvis man skal ha et forum som skal bidra til folkeopplysning må det være riktig  og relevant informasjon og en viss objektivitet. Dette gjelder selv om dette er private initiativ. Hvis private initiativ kommer med informasjon og tabeller som er av almen interesse uten for mye subjektive vurderinger vil dette , i enda større grad, reflektere skribentens kapasitet. Jeg antok at BMW123 ønsket å oppnå dette.

Et eksempel dedikert til Varknebøyer1:
Om noen poster ett innlegg i 'Skadeposten', sliter med overtråkk i venstre ankel.
Får svar tilbake: - Prøv å is ned med en ertepose, har også hørt at det hjelper å teipe ankelleddet i ettertid av skaden kan virke som forebyggende tiltak.

Skal da denne personen bli slaktet fordi det ikke er formulert helt på samme måten som en lege med store markeringsbehov? Bare fordi man skreiv ankelleddet istedenfor ''Anterior talofibular'' Er det da feil? Skal da denne personen henges ut som en komplett evneveik idiot?

 - Nei! fordi på et offentlig forum skal man få utrykke sine egne erfaringer, og komme med råd og tips til noen som kanskje trenger det. FULLSTENDIG UAVHENGIG av at noen misliker måten det blir farmstilt på.

Dette var et tiltak jeg selv kom opp med, fordi jeg ville dele mine egne erfaringer og meninger om et produkt. Fordi det tydleigvis var etterspurt, og mangelvare her på forumet.


Tittel: Sv: !! LØFTESKO !!
Skrevet av: bmw12305. mai 2012, 22:55
Kjenner du henne? Er jo ikke bra å generalisere, men det er sjelden jenter/damer er virkelig dybdekunnskapsrik om trening. Har ikke fulgt med BWM i alt, men hun er en av de her inne som kan mest om idrett og trening. Må bare si at jeg er overrasket over at det er en dame. Forestilte meg en mann 40-50 årene.

Jeg kjenner henne veldig godt, Man lærer så lenge man lever ;) men er veldig takknemmeleig for komplimentet ;)


Tittel: Sv: !! LØFTESKO !!
Skrevet av: Eric Heiden05. mai 2012, 23:47
Jeg kjenner henne veldig godt, Man lærer så lenge man lever ;) men er veldig takknemmeleig for komplimentet ;)

Vil du være anonym? Vet mange her inne hvem du er? Ut i fra det du skriver må det være friidrett og vektløfting du har drevet med. Sannynligvis kast. Hadde du vært mann hadde det kunne vært mange, men som kvinne er det ikke så mange. Kommer på ei som var meget god i begge deler, er det deg?


Tittel: Sv: !! LØFTESKO !!
Skrevet av: Michael-06. mai 2012, 12:09
Jeg har brukt Adidas Adistar 2004 modellen i rundt 5 år, og den kan anbefales på det sterkeste! Vanvittig holdbarhet og en drøm og bøye, rykke, støte med.

Kan forøvrig nevne at norges beste knebøyer bruker BAF :)

Jeg kjenner henne veldig godt, Man lærer så lenge man lever ;) men er veldig takknemmeleig for komplimentet ;)


Bruker du Do Win?


Tittel: Sv: !! LØFTESKO !!
Skrevet av: bmw12306. mai 2012, 17:29
Vil du være anonym? Vet mange her inne hvem du er? Ut i fra det du skriver må det være friidrett og vektløfting du har drevet med. Sannynligvis kast. Hadde du vært mann hadde det kunne vært mange, men som kvinne er det ikke så mange. Kommer på ei som var meget god i begge deler, er det deg?
Jeg har brukt Adidas Adistar 2004 modellen i rundt 5 år, og den kan anbefales på det sterkeste! Vanvittig holdbarhet og en drøm og bøye, rykke, støte med.

Kan forøvrig nevne at norges beste knebøyer bruker BAF :)

Bruker du Do Win?

Har prøvd maaange modeller, men så langt er Adidas Iron Work utvilsomt favoritten! :)