Treningsforum

Trening => Doggcrap => Emne startet av: ZooR på 17. april 2012, 08:09



Tittel: DC og deff?
Skrevet av: ZooR17. april 2012, 08:09
Hva tror dere om dette? Forstår man skal spise mye mat,eller proteiner, foreslår dere lavkarbs men høyt inntak av proteiner?

Takk for svar! :)


Tittel: Sv: DC og deff?
Skrevet av: ThomasHF25. mai 2012, 17:29
Du kan trene (og leve) etter DC-prinsippene på deff, men du bør ta forhåndsregler siden du mest sannsynelig ikke klarer å trene like hardt siden du har mindre energi etc. I forhold til selve treningen ville jeg lagt meg på et mye høyere rep-nivå, så når du vanligvis trener bryst med for eksempel 11-15 RP, ville jeg ligget på 20-25 RP under deffingen.

I følge DC-prinsippene skal man alltid spise masse protein, men dette er veldig relativt (som alt annet med trening). Du kan jo prøve å holde deg på et høyt protein-nivå og samtidig kutte karbohydratene til et minimum? For eksempel kun til frokost og før/etter trening. Det er sånn jeg selv gjør det, og jeg er ikke engang på deff, bare prøver å holde med på et akseptabelt nivå kroppsfett mens jeg gaffler i meg proteinholdig mat.


Tittel: Sv: DC og deff?
Skrevet av: SKINKEOST25. mai 2012, 17:54
Har kjørt DC på deff i snart 3 mnd. Har gått ned 14 kg. Det jeg gjør er å kjøre kun straight set fordi jeg har midre resititusjonskapasitet på deff. Jeg prøver bare å holde muskelmassen ved like og ikke legge på noe særlig fra økt til økt.

Anbefaler og spise mye proteiner. Spiser selv opp mot 300 g proteiner om dagen. Lite karbs. Kun karbs etter trening. Men det er slik som jeg gjør det og det funker ok.