Treningsforum

Kosthold => Kosttilskudd => Emne startet av: freestyla på 21. mai 2012, 22:31



Tittel: Min Mening om jack3d
Skrevet av: freestyla21. mai 2012, 22:31
Jeg har lenge hørt om jack3d, og tenkte lenge på dette er noe jeg vil teste ut. Jeg reiste til svergie for ca 3 uker siden og kom over dette produktet. jeg kjøpte like så greit 2 bokser, og så sikkelig frem til å teste det !

jeg tok 2 scoop første gang, anbefalt dosering er 1 scoop. jeg merket effekt etter 10 min, jeg ble så gira ! men det var kanskje litt mentalt også. jeg hadde en kanon bra økt, reppa lett på 200 i mark, noe som pleier å være litt tungt. DEILIG følelese, og jeg fikk også mer matlyst.. når jeg skulle legge meg ca 2230 , var kanon trøtt og sliten i kroppen. Men søvnen kom ALDRI ! jeg var helt død, men jeg var ikke trøtt i det hele tatt og fikk ikke sove før halv 5. og da kan du tenke deg hvordan neste dag var. slapp som f.

jeg tok jack3d neste dag og, hadde ikke så bra effekt fordi jeg var så død. fikk litt bedre søvn den natta faktisk.

neste mandag, tok jeg igjen jack3d, men kunn 1 scoop. da begynnte det å prikke i huden, og fikk bra trøkk på treninga, god og hard pump i musklene.
samme med tirsdagen, så tok jeg en uke pause.

starta igjen på mandag, som var idag. jeg tok 3 scoop, fy FA** ! syk bra økt, sikkert 10-12% mer styrke enn forje mandag, hadde 2 repper på 130 i benkpress, forje uke hadde jeg ingen. Men jeg merka at jeg fikk skummel høy puls, hadde sikkert opp i mot 100 på hvilepuls en time etter treninga. noe som føltes unaturlig for meg. KANON bra produkt, men jeg synes det har skummel bra effekt. har aldri prøvd noe lingnende, ikke en gang kreatin. jeg anbefaler dette produktet, men hør godt etter hva kroppen sier.. jeg skal ta en uke til, så skal jeg ta et lang pause fra det..

håper dere skjønner noe av d jeg skriver.

mhv christian


Tittel: Sv: Min Mening om jack3d
Skrevet av: streetball21. mai 2012, 22:37
Noen som veit hvor mye koffein det er i en scoop?


Tittel: Sv: Min Mening om jack3d
Skrevet av: mirin22. mai 2012, 00:39
Noen som veit hvor mye koffein det er i en scoop?

Mye lavere enn andre pre-workouts, men det er iallefall ikke mer enn 150mg per scoop sies det. Koffein passer veldig bra sammen med  1,3-Dimethylamylamine, men har ingen anelse hvor mye det er av det.