Treningsforum

Trening => Forum for nybegynnere => Emne startet av: Bernkastel på 24. mai 2012, 19:12



Tittel: Proteintilskudd
Skrevet av: Bernkastel24. mai 2012, 19:12
Heisann folkens!
Jeg er temmelig ny med trening (begynte i begynnelse av mars), og har trent frem til ca en uke siden (pause pga eksamen), men tenker å begynne igjen nå.
Jeg er temmelig undervektig (180 høy, veier 61kg) og har sært lyst å legge litt på meg og se bra ut til Sommeren (eller, i løpet av sommeren i alle fall :P).
Selv syntes jeg at jeg har forbedret meg mye, og gått opp 2 kilo siden jeg begynte å trene, men syntes det har stagnert veldig. Jeg er ikke interessert i å få bli ordentlig svær eller noe. Jeg har lyst å veie rundt 70kg, kanskje.

Vel, det jeg EGENTLIG lurer på, er om jeg bør, eller ikke, prøve med proteintilskudd? Jeg fant http://www.kost1.no/higherwheightgainer-1 (http://www.kost1.no/higherwheightgainer-1) og lurte på om det var noe å prøve for å speede opp prosessen litt. :)



Tittel: Sv: Proteintilskudd
Skrevet av: sugo yo 오24. mai 2012, 20:27
Hei. Gainer er bra det, men du må være forsiktig. Plutselig har du fått en masse fett du ikke ville ha. snakker av erfaring, og jeg er en person som har hatt problemer med å legge på meg :)

Kan anbefale Gainer Pro fra Star Nutrition, spesielt banansmak er godt (http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/gainer-pro (http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/gainer-pro))

Du TRENGER ikke gainer for å gå opp i vekt da, det finnes mye sunnere og kanskje biligere måter å legge på seg fort. Det gjelder å spise en hel masse mer enn det du klarer, da skjer ting samtidig som du fikser deg ett skikkelig treningsprogram, ikke noe jalla hjemmemekka shit.

(2 scoops med Gainer pro er 82g karbo og 29g protein om jeg husker rett - om du blander ca 1,5 scoops i en halvliter/liter melk ligger du på ca det som er "anbefalt" å få i seg rett etter trening)

Men gainer er ikke det som gjør den store forskjellen nødvendigvis, viktig å ikke basere kostholdet på gainer shakes flere ganger i døgnet. det er dårlig for tenna og blodsukker balansen din.. Kan anbefale deg å teste litt bl.a Linser, friske erter, havregryn og kvalitetsris som karbokilder


Tittel: Sv: Proteintilskudd
Skrevet av: Bernkastel24. mai 2012, 22:39
Lurer på om ikke jeg begynner på havregryn osv da. ;)
Takk for svar!


Tittel: Sv: Proteintilskudd
Skrevet av: Number125. mai 2012, 15:27
Pluss også på med et par-tre skjee med rapsolje, så har du ca 200-300 kcal fra sunne fettsyrer i tillegg.


Tittel: Sv: Proteintilskudd
Skrevet av: Wikop12. juni 2012, 21:17
Avocado og nødder er også gode ting at spise :) Lækkert og nemt og med gode kalorier


Tittel: Sv: Proteintilskudd
Skrevet av: Number113. juni 2012, 20:03
Avocado er bra. Her kan du lese mer om det: http://www.treningsforum.no/php/art.php?id=2087 (http://www.treningsforum.no/php/art.php?id=2087)