Treningsforum

Kosthold => Vektnedgang og Diett => Emne startet av: Remi-AB på 21. februar 2013, 17:26



Tittel: Saus til mat
Skrevet av: Remi-AB21. februar 2013, 17:26
Jeg prøver å følge ett seriøst trenings/kosthold program.

Lurer egentlig bare litt på om det er ille å spise bernaise saus uten smør?

Som idag :

Grov ris ( ikke store mengder )
Torskfilet stekt i ovn med spekeskinke
Grønnsaker, like mye som ris.
Litt bernaise.

Kan jeg ha en slik middag 1. Pr uke?
Ellers kjører jeg mye fisk, kjøtt, karbonadedeig osv.

Målet mitt er fra 25 % fett til 15 % fett innen jul.


Håper på gode tips/forslag til endring.


Tittel: Sv: Saus til mat
Skrevet av: ArneBaron22. februar 2013, 12:01
Det kommer jo an på hvor mye kalorier du får i deg resten av dagen.... Uansett trenger du fett - uansett om slanker deg eller ikke.


Tittel: Sv: Saus til mat
Skrevet av: Remi-AB25. februar 2013, 09:33
Ja fett må man ha.

sist jeg regnet fikk jeg i meg ca 2300-2400kcal.

Jeg er 180cm veier 88kg og er 24år.


Tittel: Sv: Saus til mat
Skrevet av: Mana9125. februar 2013, 11:51
Forslag til kald "saus" eller dressing eg diggar:
Mager kesam med masse piffikrydder, litt pepper og salt og kvitløkspulver.denne er dritgod til kylling og kan brukes til dip og annet!:)


Tittel: Sv: Saus til mat
Skrevet av: Remi-AB26. februar 2013, 09:38
takk for tips. Men spørsmålet er fortsatt ikke besvart, er lett bernaise eller annen type saus usunt og ikke bra for min deff?

Ja, vet at jeg må ha i meg fett, men er stor forskjell på mettet/umettet fett.


Tittel: Sv: Saus til mat
Skrevet av: Mana9126. februar 2013, 14:51
Litt skadar vell ikkje, så lenge du havnar på rett kcal inntak på slutten av dagen.


Tittel: Sv: Saus til mat
Skrevet av: Remi-AB27. februar 2013, 09:27
Ok, noen tips til hvor jeg kan finne den enkleste / beste kallori kalkulatoren?