Treningsforum

Kosthold => Kosthold og Ernæring => Emne startet av: Arfas på 13. april 2013, 21:56



Tittel: Hvordan fordele porsjoner?
Skrevet av: Arfas13. april 2013, 21:56
Hei! Jeg tenkte og sette opp en diet i morgen og har gått i kjøp av en dampkoker.

Det jeg lurer på nå er st når jeg putter Kyling,laks, ris, grønsdaker i den for hele dagen og putter det i matbokser ettepå. Hvordan skal jeg dele opp ris å grønnsaker? Vet at man skal veie det i tørr vekt men hvordan måler jeg opp spesielt risen til vær porsjon?


Tittel: Sv: Hvordan fordele porsjoner?
Skrevet av: rObinzj13. april 2013, 23:40
Hei! Jeg tenkte og sette opp en diet i morgen og har gått i kjøp av en dampkoker.

Det jeg lurer på nå er st når jeg putter Kyling,laks, ris, grønsdaker i den for hele dagen og putter det i matbokser ettepå. Hvordan skal jeg dele opp ris å grønnsaker? Vet at man skal veie det i tørr vekt men hvordan måler jeg opp spesielt risen til vær porsjon?

Er jo bare å ta ca øyemål :) Slik at hver matboks er lik eventuelt.
Har du målt opp på forhånd har du jo det kcalnivået du ønsker per dag uansett!