Treningsforum

Kosthold => Kosthold og Ernæring => Emne startet av: Lex Luger på 29. april 2013, 20:47



Tittel: Kalori overskudd over hvor lang tid?
Skrevet av: Lex Luger29. april 2013, 20:47
Jeg lurer på om noen her inne vet hvor lenge man må ligge i kalorioverskudd før man faktisk legger på seg vekt/muskler! og feks hva er best av å spise mye og sunt en dag og dag to får du ikke spist sunt, men for å oppretteholde kaloriene dytter du innpå pizza, er det da bedre å vente tilo neste dag, eller innta pizzaen for å komme i +?


Tittel: Sv: Kalori overskudd over hvor lang tid?
Skrevet av: Rita Immerstein02. mai 2013, 11:49
Det varier og er avhengig av din individuelle forbrenning. Enkelte legger på seg 1-2 kilo på et par uker. Skal du bygge uskler vil ejg ikke anbefale pizza...men det vet du:) hva med å lage opp burker i helgen, så slipper du dilemmaet med manglende tilgag på mat. Bruk nøtter, oljer og bær i shake/smoothie. Avocado er en kilde til masse energi. Havregryn tilsatt proteiner og kokosolje som mellommål eller kjappe on the go-måltider enkelt å spise og full av energi.

Dersom du overhodet ikke har tilgang på mat så får du heller spise et pizzastykke, men jeg tror vel at den problematikken dukker opp mest i forhold til manglende planlegging av hva skal spises og tilberedes til den kommende uken. Lykke til med matlagingen og vektoppgangen.


Tittel: Sv: Kalori overskudd over hvor lang tid?
Skrevet av: Lex Luger03. mai 2013, 18:12
takk;) Skjønner at man har ulik forbrenning, men så lenge du er i kcaloverskudd legger du jo på deg uavhengig av forbrenning, så lenge du er i pluss, bare lurte på hvor lenge du må være i pluss før du legger på deg faktisk masse. er det noe som skjer litt hver dag annenhver dag, eller i slutten av uka? Regner vel egentlig med at det er en gjevn prosess som går litt og litt...;)


Tittel: Sv: Kalori overskudd over hvor lang tid?
Skrevet av: Rita Immerstein06. mai 2013, 10:09
Dette går litt og litt og selvsagt etter hva du spiser...hvorvidt det blir fettdepot eller muskelmasse.