Treningsforum

Helse & Velvære => Sex og Samliv => Emne startet av: KondisPetter på 01. mai 2013, 00:34Tittel: Når jenta er sterkere... sexy?
Skrevet av: KondisPetter01. mai 2013, 00:34
Noen gutter som er i denne situasjonen?

De siste par kjærestene jeg har vært sammen med har faktisk vært fysisk sterkere enn meg, og jeg lurer litt på hvor vanlig/uvanlig dette er? Jeg er ca. 1.75 og veier rundt 66-67 kg, så jeg er ganske liten. Jeg trener jevnlig, men mest kondisjon - jeg elsker å løpe. Jeg tiltrekkes ikke av bodybuildere eller veldig muskuløse jenter, bare naturlig utseende "normale" jenter. Begge mine to forrige kjærester trente regelmessig styrketrening, og hun siste rimelig seriøst, men ikke fanatisk. Til å begynne med reagerte jeg litt på det, men etter hvert likte jeg det faktisk veldig godt. Hun siste kjæresten min sa rett ut at hun likte å være sterkest, og tok bl.a. mye initiativ til lekeslåssing (noe som etterhvert også fungerte veldig bra på soverommet", hehe). Pr i dag så digger jeg faktisk sterke jenter og damer (så lenge de fremdeles har feminine former!). Jeg tiltrekkes mer av det en syltynne jenter. Jeg digger at flere og flere jenter trener tungt og at kroppsidealet for kvinner har endret seg. Men det er ikke alltid så lett å se hvor sterk en jente er på forhånd, noe som også gjør det litt ekstra pirrende.

Jeg har inntrykk av at det er et økende antall gutter som tiltrekkes av sterke jenter som trener (uten at man trenger å være homo av den grunn), men jeg er litt mer usikker på hvor mange jenter som liker tanken på å være fysisk sterkere. Jeg vet i hvert fall at de finnes :)


Tittel: Sv: Når jenta er sterkere... sexy?
Skrevet av: Suppemann01. mai 2013, 00:40
En ting er i allefall sikkert, du er en jente.


Tittel: Sv: Når jenta er sterkere... sexy?
Skrevet av: Suppemann01. mai 2013, 01:10
En annen mulighet, bortsett fra at du er en kjærring. Er at dine tidligere kjærester ble født som mannfolk, men etterhvert fant de ut at de hadde lyst på innovertiss og tok en kjønnsoperasjon.

Implikasjonene av dette er åpenbare, du har kost deg med innsiden av vrengte peniser i en årrekke. Svak er du også. Sov godt!


Når vi først er inne på temaet:

http://www.vg.no/sport/fotball/kvinner/artikkel.php?artid=10098122

Nei Anette, du ble aldri mann, bare en usedvanlig stygg kvinne. Akkurat som at jeg ikke kan bli en Fugl bare fordi jeg limer på et par fjær og driter ned bilen til naboen mens jeg skriker "kra kra", så kan aldri en kvinne bli til en mann. Men for all del, jeg skal ikke nekte noen å late som.Tittel: Sv: Når jenta er sterkere... sexy?
Skrevet av: ThePredator01. mai 2013, 01:38
Blir kvalm av deg ts. Hvordan kan en "mann" leve med at dama er sterkere? Ta å gjør noe med det, evt lås deg inn i en kjeller og aldri kom ut igjen. Faen jeg blir provosert.


Tittel: Sv: Når jenta er sterkere... sexy?
Skrevet av: KondisPetter02. mai 2013, 18:34
http://www.youtube.com/watch?v=-d2Mnra5LHs

Tenkt om alle jenter hadde sett slik ut?
Utrolig søt og feminin og sexy, og åpenbart veldig sterk, og sikkert sterkere enn den gjennomsnittlige mannen i gata.
Det er ikke noe mål i seg selv å være svakere enn jenta, jeg sier bare at jenters kroppsfigur er i endring og at jeg synes kombinasjonen jenter & muskler er vakkert.Tittel: Sv: Når jenta er sterkere... sexy?
Skrevet av: Küngen02. mai 2013, 18:56
Du er vel en sånn person som liker å bli smurt inn i vaselin, mens "dama" di knuller deg i ræva med en stor svart strap-on?


Tittel: Sv: Når jenta er sterkere... sexy?
Skrevet av: PhilLynott02. mai 2013, 19:21
Her var det jo mye hat ute og gikk. Kos deg med damene dine du, trådstarter! Alle har sin egen preferanse!


Tittel: Sv: Når jenta er sterkere... sexy?
Skrevet av: ThePredator02. mai 2013, 19:30
Her var det jo mye hat ute og gikk. Kos deg med damene dine du, trådstarter! Alle har sin egen preferanse!

Det sier du bare fordi du er en pingle selv.


Tittel: Sv: Når jenta er sterkere... sexy?
Skrevet av: PhilLynott03. mai 2013, 10:22
Det sier du bare fordi du er en pingle selv.

Ok! Du får tro det du. Kos deg med dine nisjer du også!


Tittel: Sv: Når jenta er sterkere... sexy?
Skrevet av: Nico_03. mai 2013, 23:44
Seriøst, sjitsnakk kan dere holde på med på off-topic? Trådstarter spør et legitimt spørsmål og tilbake får han svar langt nede på fjortisskalaen.

Da kan dere like godt holde dere unna tastaturet og ikke grise det ned når dere holder på.