Treningsforum

Kosthold => Vektnedgang og Diett => Emne startet av: Vanillalace på 02. mai 2013, 21:34



Tittel: Komme i form vs. sterk astma
Skrevet av: Vanillalace02. mai 2013, 21:34
Hei!
Jeg har nettopp begynt å trene, planen var å trene tung styrke (noe jeg greier fint, er heldig med akkutat de genene) -men fant ut at jeg ville slanke meg først, for så å bygge.
Jeg er 162 cm, og veier 72 kg. Jeg er på mitt største noen gang nå, og selv om jeg kunne tenke meg å begynne rett på styrken vet jeg at dette vil demotivere meg til å gå ned igjen, siden jeg da blir svakere.

Det største problemet mitt er at jeg har veldig sterk astma, og sliter utrolig hardt med å få bedre kondis. Dette er INGEN unskyldning, mange sier det burde være motivasjon, men for meg er det en stor hindring. Jeg har aldri i mitt liv fullført en sammenhengende 3000 m, enda jeg har vært både i ellers bra form, og 25 kilo lettere enn det jeg er idag.

Jeg lurer på om noen har tips til hva jeg kan gjøre for å bedre kondisjonen? Vet at intervall etc er effektivt, men det er umulig for meg på dette tidspunktet. -> Skulle gjerne visst om noe som er litt mer effektivt enn å "gå tur".. Går allerede ca 1 time tilsammen med rask gange til/fra skolen hver dag, og det har hatt lite eller ingen effekt til nå.

(Hvor mye bør jeg veie idet jeg begynner å bygge igjen? Trivselsvekt har variert mellom 47-57 kg før)


Tittel: Sv: Komme i form vs. sterk astma
Skrevet av: Number107. juni 2013, 12:38
Ikke gå ut etter hva du veier. Gå etter speilbilde og hvordan du ser deg selv :)

Når det gjelder teningen og kondisjon så ville jeg søkt litt opp, men det er kostholdet ditt som avgjør om du kommer i form eller ikke. Hvordan spiser du nå?