Treningsforum

Trening => Styrkeløft => Emne startet av: Lex Luger på 03. mai 2013, 18:01



Tittel: Knebind
Skrevet av: Lex Luger03. mai 2013, 18:01
Hei! er relativ ny innenfor styrkeløft, har løftet en del vekter, men ikke noe seriøst innenfor styrkeløft! Har trent en del med belte nå, men har fått lyst til å prøve knebind også. Jeg har sett noen instruksjonsvideoer hvordan man setter dette på! Det jeg lurer på er hvor stramt dette egentlig skal sitte for å ha effekt. Om jeg strammer som bare F... så klarer jeg ikke å bøye meg i det hele tatt, og kjenner blodtilførselen stopper opp, i tillegg kjennes det ut som kneet blir mer ustabilt? Er dette for stramt, hva er riktig, eller er dette en vanesak? ???


Tittel: Sv: Knebind
Skrevet av: Sthorleif26. mai 2013, 16:38
Hvis du surrer selv, så surrer du garantert alt for svakt. Få noen andre som kan det, til å gjøre det.
At du ikke klarer å bøye deg, er bare noe du tror :)


Tittel: Sv: Knebind
Skrevet av: Jokke10126. mai 2013, 17:19
Har ikke fått trent noe selv med knebind bare prøvd det på opp til ca 80 % og fått litt opplæring. men av anbefalningene jeg har fått i Sandnes Atletklubb skal man stramme gradvis og bygge seg oppover etter som du blir mere vant til dette

kan gjerne surre selv og i starten vil du nokk greie og stramme hardt nokk selv, bare pass på at du strammer likt på begge  ;)





Tittel: Sv: Knebind
Skrevet av: Wanna be fast26. mai 2013, 22:59
Vær forsiktig med å bruke bare bind om du ikke er vandt til det, veldig fort å komme frempå med vekter man ikke er i stand til å håndtere.