Treningsforum

Kosthold => Vektnedgang og Diett => Emne startet av: Fridam på 01. juni 2013, 16:50



Tittel: Slanking av armer?
Skrevet av: Fridam01. juni 2013, 16:50
Jeg er ei ung jente og har tatt til meg nye matvaner og trener mer for å slanke meg. Jeg er ikke overvektig, men vil bli kvitt overfødig fett. Hvilke øvelser (repetisjoner, serier, belastning) er best for overarmene da? OBS! Jeg plages med kraftige skuldrer og vil bli slankere i dette partiet, IKKE mer muskuløs!


Tittel: Sv: Slanking av armer?
Skrevet av: Aktivutdøver01. juni 2013, 17:42
Jeg er ingen ernæringsfysiolog, kun aktiv utdøver! Jeg kan alikevel nok til å si at om målet er å bli kvitt overflødig fett er det kun slanking som gjelder, noe du tydeligvis er i gang med gjennom endrede kostholdsvaner! Det er umulig å trene styrke for å mindre muskuløs. Det er også umulig å omdanne fett til muskler. Det eneste du kan gjøre er å gjøre fettcellene mindre, noe du gjør ved endret kost og kondisjonstrening.

Det er alikevel fornuftig å trene styrke for å styrke muskulaturen....hvis målet ikke er å få større muskler bør du heller ligge lavt i repetisjonsantall 3-6 reps fremfor høyere 10+ som jenter flest gjør.


Tittel: Sv: Slanking av armer?
Skrevet av: runforit24. juli 2013, 11:14
Hadde vi bare kunnet punktslanke! Men dessverre så styrer kroppen selv hvor den vil miste fettet først så løsningen er å gå ned i fettprosent inntil en har nådd målet sitt. Her det viktig at en ikke sulter seg så man mister muskelmassen i tillegg for da ender du bare opp med å bli tynnfeit. Så spis ren og sunn mat med 500 kcal underskudd og kombiner med trening så vil resten går av seg selv.