Treningsforum

Trening => RYP => Emne startet av: xxtianxx på 10. juni 2013, 21:56Tittel: Komme tilbake til gamlekroppen etter graviditet... HELP!
Skrevet av: xxtianxx10. juni 2013, 21:56
Hei, jeg er ei jente på 18 år og fikk en sønn for et halv år siden. kroppen min er ikke som den en gang var, men ønsker veldig å komme i gang med treningen igjen.
Jeg har ikke klart å kommet meg på gymmen ordentlig enda, men mosjonerer et par ganger i uken. Jeg ønsker å gå ned i vekt samt stramme opp kroppen litt. Problemet er at jeg ikke har noe treningsprogram og har ikke så veldig mye peiling på å sette sammen et heller, så derfor lurte jeg på om noen har tidligere erfaring eller om noen kan hjelpe meg med å sette sammen et program?

På forhånd takk for hjelpen  :)
Mvh Trine Louise


Tittel: Sv: Komme tilbake til gamlekroppen etter graviditet... HELP!
Skrevet av: Number111. juni 2013, 20:58
Du bør også se på kostholdet ditt da det er som vil avgjøre resultatene. Trening og kostholdet henger sammen - du må ha begge ting på plass. Nå vet jeg ingenting om verken vekt, høyde eller annen aktivitetsnivå. Dette må man vite for å sette opp kostprogram. Ellers vil jeg anbefale denne artikkelen: http://www.treningsforum.no/php/art.php?id=1544 for treningsprogram samtidig som du trener kardio (gå tur) før frokost om morgen hver dag. Ta med deg sønnnen på trilletur :)