Tittel: oppskirft på peanutsaus? Skrevet av: itsalifestylenotahobby på 07. september 2013, 10:45 oppskirft på peanutsaus?
Tittel: Sv: oppskirft på peanutsaus? Skrevet av: Gærneheia på 07. september 2013, 14:08 Her er noen forskjellige nøttesmør typer;
Cashewnøttsmør 500 g usaltet Cashewnøtter 175 g tahini (sesamfrøpasta) 1/2 dl rapsolje 1 ss salt Forvarm stekeovnen til 250 C. Legg nøttene på en oljet bakeplate og rist dem gylne, 10-15 minutter. Kjør alle nøttene unntatt ½ dl, tahini, olje og salt til en jevn masse i matprosessoren. Grovhakk resten av nøttene og bland dem i nøttesmøret. Oppbevar nøttesmøret i et glass med tett lokk Pistasjesmør 50 g pistasjenøtter usaltet 1 chilipepper 1dl rapsolje 1 dl finhakket persille salt og pepper Ta skallet av pistasjenøttene og gni dem mot hverandre for å få av mest mulig av den grå hinnen utenpå nøttene (eller kjøp ferdig skrelte pistasjenøtter). Ha nøtter og hakket chilipepper i en matprosessor og kjør det så vidt sammen til en jevn blanding uten å være most. Rør inn olje og persille og smak til med salt og pepper. Sett kaldt til servering Valnøttsmør rapsolje Valnøttkjerner Litt karri Nøttene hakkes fint og blandes med olje. Mengde er etter hva du har bruk for. Smak til med karri. Tittel: Sv: oppskirft på peanutsaus? Skrevet av: itsalifestylenotahobby på 07. september 2013, 15:30 vill ike ha noe SMØR skal ha SAUS
bare drit i å svar på det jeg spørr om du Tittel: Sv: oppskirft på peanutsaus? Skrevet av: ThePredator på 07. september 2013, 15:40 vill ike ha noe SMØR skal ha SAUS bare drit i å svar på det jeg spørr om du Snakk om å være utakknemlig. Kanskje han misforsto? Tittel: Sv: oppskirft på peanutsaus? Skrevet av: Gærneheia på 07. september 2013, 15:44 Saus! Hva i hele tatt skal du med saus da? Skal du smøre deg inn så du blir nøttegodt eller noe? ;)
|