Treningsforum

Trening => Kroppsbygging og Fitness => Emne startet av: Saerdna på 02. oktober 2013, 17:17Tittel: Cardio på bulk?
Skrevet av: Saerdna02. oktober 2013, 17:17
Har nå vært på bulk ca et år, vekta har gått fra 70kg til 90kg. Selvfølgelig en del høyere fettprosent nå enn tidligere, og begynner å merke magen godt nå. Lurer på om dere andre kjører cardio når dere er på bulk? Hadde vært fint om noen kunne gitt meg en liten innføring i dette. Når? Hvor ofte? Hensikten bak det? Vedlikeholde eller miste fett samtidig som man legger på seg muskler? Hva kan jeg forvente av å kjøre cardio mot ikke noe cardio?

Som sagt skal fortsette å bulke, men håper på å legge på meg litt mindre fett fram mot 100 tallet, evt miste samtidig som jeg legger på meg.


Tittel: Sv: Cardio på bulk?
Skrevet av: Number104. oktober 2013, 14:49
20 kg er jo ganske mye. Så det er ville vært rart om fettprosenten ikke steg. :) Det kan være vanskelig å få fettprosent ned via kardio på bulk. Men det er nok best å bulke mer rent. nå vet jeg ikke hvrodan du spiser. Men jeg synes det er meningsløst å bulke når du legger på deg mer fett enn muskler. Da får du bare masse jobb siden å deffe bort fettet. Det er vel der må nå tenker jeg. For å bli kvitt mage. En real deff så du får frem definisjoner for du har nok helt klart lagt på deg en god del muskler også :)