Treningsforum

Generelt => Antidoping => Emne startet av: SFV på 13. januar 2014, 12:26



Tittel: Sirus intervjuer 15 norske steroidbrukere
Skrevet av: SFV13. januar 2014, 12:26
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Derfor-bruker-norske-menn-stereoider-7428970.html#.UtPLQ8yA01k

Her er rapporten :

http://www.sirus.no/filestore/Import_vedlegg/Vedlegg_publikasjon/sirusrap.8.132.pdf

Utdrag :

De beskrev en vanskelig overgang der den hormonelle ubalansen førte til negative psykiske effekter. Ole forklarte hvordan han opplevde denne overgangen:

Nei, man merker jo depresjoner og sånn når man går av. Man blir sosialt svakere enn man ellers er. Man fungerer ikke like godt med mennesker rundt seg lenger. Man blir altfor hengt opp i sin egen boble. Det er klart når man går av 12 uker med testosteron så produserer ikke kroppen det selv lenger. Du er østrogendominert. Så i praksis så er du egentlig ei jente hormonelt da. Det er ikke nødvendigvis... ja, man blir egentlig helt rar av det altså. Det er veldig opp-ned humør, depresjoner og sånne ting.


Fra testosteronmonster til jente. Men de har jo PCT (post cycle treatment) som hjelper til å få testosteronproduksjonen igang og midler som motvirker utviklingen av jentepupper sånn generelt sett.

Men jeg skjønner at det er fristende å aldri gå helt av testosteroninntaket og heller svinge mellom testomonster og noe som ligner mer på en kunstig versjon av en mannskropp. Men sannsynligheten for at langtidsvirkningene står i kø blir mye større.