Treningsforum

Kosthold => Vektnedgang og Diett => Emne startet av: Martin N0ttaD på 03. mars 2014, 16:54Tittel: Lyst til å fly på en diett..
Skrevet av: Martin N0ttaD03. mars 2014, 16:54
Hei, har vel en stund vurdert å fly på en diett.. Eller kanskje bare endre på livsstilen min (fortsatt usikker).

Målet med å gå på en diett vil være å gå ned i fettprosent uten at det ødelegger fullstendig for hvordan jeg presterer på trening. Det som er litt vanskelig er at jeg ikke spiser så godt som noe som helst godteri utenom et par ganger i måneden hvor jeg stapper i meg typ 1000 til 1500kcal med drittmat. Og på fredager hvor vi har tacodag i huset.

Har trent CrossFit det siste året halvannet så har dette som en del av et styrkeprogram. (Haters gonna hate).. Uansett så forbrenner jeg ekstremt mye og spiser også mye. Overspiser ikke men spiser til magen sier den er mett og spiser når den skriker "SUUULTEN!!"

Kroppen:
- Gutt
- 18år
- ca 78kg
- fettprosent: like rundt 10-11


Men med tanke på at jeg ikke vil miste alt for mye mukelmasse og fortsatt vil prestere bra på trening så lurer jeg på om det er noen som har noen tips? Evt skal jeg begynne med noe fatt burner opplegg? Eller vill dette kun gjøre at jeg spiser mer?

Håper på positive svar og hjelp fra noen som kan det og hvis noen skulle lure på noe så bare spørr :)


Tittel: Sv: Lyst til å fly på en diett..
Skrevet av: Number103. mars 2014, 21:21
Det beste er å sette opp en matplan med et kcal underskudd på 500 kcal fra vedlikeholdnivå. Deretter legger du inn kardio.

Fatburners er ikke nødvendig nå. Start med diett (det er en fatburner i seg selv) så kan du heller starte med noe burners etter hvert for å booste litt ekstra.