Treningsforum

Helse & Velvære => Helse og Livsstil => Emne startet av: Tedster85 på 06. mars 2014, 11:50Tittel: Hjelp, jeg må opp i vekt!!
Skrevet av: Tedster8506. mars 2014, 11:50
Hei:)
Jeg er en jente på 28 år som har rast ned i vekt på grunn av malaria jeg fikk da jeg bodde i Kenya. Jeg har alltid vært aktiv og i grei form, aldri vært tjukk, men er glad i god mat, og jeg har alltid likt formene mine. altså å ha litt rumpe og pupper. jeg tror min ideal vekt er 60 kg (+/-) Jeg er 170 høy. Nå veier jeg 53 kg, og jeg hadde ingen anelse om hvor vanskelig det skulle være å gå opp noen kg igjen.
Jeg prøver å spise sunt, men mye. Jeg er ikke noe flink til å trene på treningsstudio, men jeg går turer med hundene mine hver dag i 45-60 min, mye oppoverbakker og fjell. Jeg forstår at disse turene kanskje gjør at jeg forbrenner en del?? Men jeg vil jo holde meg i form..

Jeg vil ha tilbake kroppen min med mye kjøtt, litt fett og en del muskler, spesielt i rumpa. Jeg har vært frisk i ca 2 mndr, og hadde trodd jeg skulle gå opp mer enn 1 kg på denne tiden  ???
Er det noen snille folk der ute som kan gi meg noen tips?  :-*


Tittel: Sv: Hjelp, jeg må opp i vekt!!
Skrevet av: froggy06. mars 2014, 12:08
Hei,

jeg syns en kg på to mnd er ganske bra, ikke noe poeng i stappe i seg mye mat og skape uvaner for så å kanskje få problemer med for mye overflødig fett siden. Kombinert med trening så tror jeg resultatet blir bra. Enig i at du ikke bør kutte ut trening selv om du forbrenner ekstra på det, det er mye annet enn vekt trening er godt for. I den farten du har nå så vil du kanskje være oppe i den vekta du ønsker på denne tiden neste år, høres kanskje lenge ut men tida går fort :)

Syns det er fint at du holder deg til sunne ting og ikke kjører på med skrapmat for å legge på deg. Hvis du virkelig vil gå raskere opp i vekt så fins det ingen andre løsninger enn å spise enda mer, sats på litt kalori- og karbohydratrik mat, f. eks grovbrød, pasta, havregrøt og lignende.


Tittel: Sv: Hjelp, jeg må opp i vekt!!
Skrevet av: Tedster8506. mars 2014, 13:30
Okey:) Dette har ikke akkurat vært et problem tidligere, så jeg har tydligvis ingen peiling på hvor langt tid dette kan ta:p Men jeg glemte å skrive i det første innlegget at jeg selvsagt ønsker å legge på meg jevnt over. Tidligere har jeg alltid lagt på meg på magen og puppene, aldri lår og armer. Nå er magen min helt flat, for første gang noensinne.. Det kan den godt få lov til å være også;)

Men hvis jeg vil legge på meg jevnt over, gjelder det å ta tiden til bruk?? Eller er dette rett og slett ikke noe vi kan styre?


Tittel: Sv: Hjelp, jeg må opp i vekt!!
Skrevet av: froggy06. mars 2014, 14:05
Mye er genetisk, noen har store pupper, andre ikke ;-) Du kan ikke styre hvor på kroppen fettet legger seg men hva slags trening du bedriver vil selvfølgelig ha innvirkning på hvordan kroppen din ser ut.


Tittel: Sv: Hjelp, jeg må opp i vekt!!
Skrevet av: archerd18. august 2014, 12:22
First of all make a proper diet (http://www.trepup.com/hcg.drops.canada.buy.hcg.diet.online.in.canada) and food plan for gaining weight (http://www.purchasehcgdietdrops.com/). Add raw veggies,meat,fresh fruits and vegetables in your plan. Drink water as much as you can and try to eat meals three times in a day.


Tittel: Sv: Hjelp, jeg må opp i vekt!!
Skrevet av: nata03. desember 2018, 03:02
Please treat each other well. instagram likes free (http://roninpic.com/) Everybody has difficulties that we have to overcome, do not know later but how to live each day happily. instagram photo size (http://picfever.com/)


Tittel: Sv: Hjelp, jeg må opp i vekt!!
Skrevet av: alanabui07. desember 2018, 06:11
I really like your website and specially this post and that's the reason I am commenting here instagram photo size (http://picinonline.com)  and instagram video size (http://picinweb.com)