Treningsforum

Trening => Forum for ungdom => Emne startet av: Kineskjo på 22. mars 2014, 21:15Tittel: Hvordan klare pullups, og hvordan gå ned i vekt?
Skrevet av: Kineskjo22. mars 2014, 21:15
Hei, jeg er ei jente på 17 år, drev med kickboxing før, og veide rundt 60 kilo (var ganske fornøyd), etter at jeg måtte slutte med denne idretten gikk jeg opp 20 kilo på et år, pga sykdom! Jeg kjenner at det er VELDIG krevende å gå ned i kilo igjen.. har et ganske ok kosthold tror jeg, eventuelt ikke noe jeg får gjort noe med ennå, siden jeg bor hjemme og må nesten bare spise det de andre skal spise til middag. målet mitt er å klare pullups, få litt markert rygg, samt gå ned noen kilo. Kunne godt tenke meg rundt 10 kilo ned (70kilo). Pullups har jeg aldri greid, og lurer på om noen har noen gode innspill til både hvordan jeg skal greie pullups, og hvordan jeg skal klare å gå ned i vekt, event noen som har en 'treningsplan' de tenker at kan funke for meg? (vet dette er vanskelig) trenger i hvertfall hjelp, for aner ikke hvor jeg skal starte å ta tak! også ganske frustrerende og føle at man ikke går ned.


Tittel: Sv: Hvordan klare pullups, og hvordan gå ned i vekt?
Skrevet av: bjornali14. november 2014, 20:41
det finnes apparater hvor du kan legge til vekt ved at du står på en stang så får du mindre motstand, eller så kan du ta lat pull down til du klarer sånn c.a din egen kroppsvekt, men burde vel trene hele kroppen og ikke bare fokusere på pull ups :)


Tittel: Sv: Hvordan klare pullups, og hvordan gå ned i vekt?
Skrevet av: SFV14. november 2014, 21:07
Strikk er bedre som hjelpemiddel enn maskin, gir mer naturlig bevegelsesmønster. Brukes mye i crossfit.