Treningsforum

Trening => Forum for ungdom => Emne startet av: slight på 23. april 2014, 20:16



Tittel: Starting strength på kaloriunderskudd?
Skrevet av: slight23. april 2014, 20:16
Heisann, jeg byttet nylig fra ett 4splitt program til starting strength, og skal nå også deffe litt før sommeren og har dermed en del spørsmål.

1. Vil starting strength være nok til å beholde musklene jeg allerede har fått? Er spesielt "nervøs" for bryst musklene, og noe biceps siden de får veldig lite trening av øvelsene.
2. mister jeg kanskje enda mer av musklene jeg bygde opp fra 4-splitten nå som jeg går i underskudd?
3. Burde jeg kanskje vende tilbake til 4-splitten under deffingen?
4. Vil det være mulig å fortsette å øke i styrke på underskudd?
5. Kanskje litt irrelevant, men har ett spørsmål om holdning. Påvirkes holdning av styrke, eller muskelstørrelse? Tentke på om jeg kanskje kan få bedre holdning av å øke ryggstyrken min en del under deffingen.


Tittel: Sv: Starting strength på kaloriunderskudd?
Skrevet av: Rita Immerstein28. april 2014, 10:43
Tren intensivt og fokusert med starting strengt og suppler heller for biceps og bryst om du ønsker å prioritere det. Underskudd bør ikke nødvendigvis bety tap av muskler, men i større grad vedlikehold av det du har bygget opp. Kjør f.eks 4 uker på hvert program. Når det gjelder holdning så er ryggtavla vår en viktig muskelgruppe å prioritere å trene godt og riktig. En utviklet ryggmuskulatur og bruk av denne vil bidra til en bedre kroppsholdning. Prioriter gjerne rygg og bein:) Lykke til!