Treningsforum

Kosthold => Vektnedgang og Diett => Emne startet av: Hpettersen86 på 19. oktober 2014, 03:45



Tittel: Søker "slankevenninne":):
Skrevet av: Hpettersen8619. oktober 2014, 03:45
Heihei! Jeg er ei jente på 24 år, og bor i Akerhus. Jeg savner forståelse og motivasjon i hverdagen min, og ser etter en eller fler "slankevenninne(r)". Jeg ønsker en jente, som sliter med det samme som jeg sliter med. Jeg er litt lei av å lese alle suksesshistorier overalt. Jeg er over 20 kg overvektig og har sliti med vekta hele livet uten å klare å gå ned i vekt og bli der. Jeg sliter med overspising, noe som ikke hjelper i det hele tatt på vektproblemet.

Så jeg søker deg som har utallige mislykkede slankeforsøk bak deg, og som trenger å gå ned over 20 kg du også (ikke et krav). Men jeg er også lei av å se tynne jenter klage over vekta over alt).  Hvis du sitter fast i et svart hull, fylt med mat, mat, mat, skuffelser, og motgang, og vil ha noen å dele erfaringer/tanker/følelser/tips og motivasjon med så kontakt meg gjerne her eller på hpettersen86@hotmail.com.


Tittel: Sv: Søker "slankevenninne":):
Skrevet av: birgmikk23. oktober 2014, 23:08
Hei :) jeg er nettopp begynt å trene selv, for å ned i vekt/fettprosent. Om du ønsker en treningspartner over nett eller bare noen å drøfte/snakke med, så stiller jeg mer enn gjerne opp:) jeg er selv 24 år gammel, bor i Kristiansand og har alltid vært god å rund i kantene:)  ikke alvorlig overvektig, men overvektig. mitt mål er å ned 10% i fett på 12 uker.. frem til nå har det gått veldig bra, og jeg deler gjerne tips og inspirasjon :) om ikke du føler for å snakke med meg, så ønsker jeg deg lykke til videre og stå på!:)


Tittel: Sv: Søker "slankevenninne":):
Skrevet av: millis07. november 2014, 22:28
Del gjerne dine tips og motivasjon her også birgmikk, vi er nok mange i samme situasjon :)