Treningsforum

Generelt => Åpent forum => Emne startet av: Liftgirl på 19. februar 2016, 20:19



Tittel: Til PT´er der ute!
Skrevet av: Liftgirl19. februar 2016, 20:19
Hei dere allerede PT´er der ute!

i dag fikk jeg en telefon om at jeg hadde fått jobb som trainee PT, altså at jeg ikke er ferdig utdannet enda. Det er jeg ikke før i midten av Juni. Med dette lurer jeg litt på hvordan dette fungerer, både når det gjelder lønn, kontrakter med kunder og andre generelle ting.

Har kun vært på to PT-kurs, så kan ikke alt for mye utenom egenerfaring så langt. Har dere noen generelle tips til nye PT´er? Dere ikke PT´er kan gjerne komme med innspill for hvordan du ønsker at din PT skal opptre :)


Tittel: Sv: Til PT´er der ute!
Skrevet av: madsis4419. februar 2016, 23:31
PT-yrke er en vits IMO. Personer som ikke har peiling på trening som kun har lyst til å bli PT for å skrive det på Facebook og Instagram. Deltar på et par kurs, vips kan man kalle seg personlig trener. Sier ikke at du er en slik person, men følte bare for å lufte tankene litt.


Tittel: Sv: Til PT´er der ute!
Skrevet av: Liftgirl20. februar 2016, 00:25
Rett at alle kan bli PT, men som i alle andre yrker er det noen flinke og noen slik du beskriver. Sånne finnes det egentlig over alt. Så så lenge du ikke har noe relavant å si til innlegget mitt, så plis gå og luft tankene et annet sted :)