Treningsforum

Kosthold => Kosthold og Ernæring => Emne startet av: Furyon på 19. september 2016, 22:35Tittel: Hvordan er deres daglige kosthold?
Skrevet av: Furyon19. september 2016, 22:35
Trenger litt inspo til forskjellige måltider man kan lage. Hva er en normal dag for dere? hva spiser dere før,etter trening, på jobb, frokost og sånt? Gode forslag til måltider før trening?

Er ute etter å få mest ut av treningen, så noe slankemåltid er ikke så veldig ønskelig :) Setter stor pris på tips og forslag


Tittel: Sv: Hvordan er deres daglige kosthold?
Skrevet av: plebinho20. september 2016, 09:59
Mye proteinrik mat kombinert med en shake før og etter trening. Nøtter/salat eller noe annet "lett" rett før leggetid.

Spørsmålet er vel: hva skal du oppnå? Skal du opp i vekt eller ned i vekt?


Tittel: Sv: Hvordan er deres daglige kosthold?
Skrevet av: Mksuperwoman21. november 2016, 21:15
Som han over mener jeg også det er viktig å legge kostholdet etter hva som er ønske/mål. Personlig er dette muskelvekst, og er på bulk nå. Prøver meg på High carb, men switcher inn noen dager med carb dager for å fylle opp med litt fett. Vanlig dag:
Frokost: havregrøt med peanøttsmør og banan. Gjerne toppet med proteinsjokoladepålegg eller annen prot kilde.
Mellommåltid: to klementiner/tilsvarende frukt med likende næringsinnhold
Lunsj: havregrøt
Middag: 1 stor kyllingfilet og 700 g (ish) ovnsstekte potetbåter. eller salat og 1 stor kyllingfilet stekt i biter med tacokrydder, guacamole av 1 avokado og 100 g mager kesam (smaker og virker identisk som rømme synes jeg. Prot rikt og fettfattig - vinn vinn!) dersom guacamole = med carb dag, kan bytte ut guac med speltlomper dersom det er High carb dag. Eller en porsjon biff og 200 g linser (målt når tørre). Pleide å spise mye søtpotet før, men fått litt avsmak i det siste. Ellers liker jeg også å bruke quinoa, ris og egg. Skulle gjerne hatt mer grønnsaker ellers.
Mellommåltider blir inntatt i forbindelse med trening. Før trening: PWO, kreatin, gjerne en banan eller annen rask karb kilde. Etter trening: 1 proteinshake og noen riskaker eller riskaker og sjokoprot pålegg.
Kveldsmat: litt frukt eller havregrøt.