Tittel: Variasjon av mat Skrevet av: king-kong på 27. september 2016, 20:22 Ta f.eks karbohydrater.
Vill det være det samme å spise 200 kalorier fra pasta kontra ris? Om man da også får i seg det samme antall karbohydratene fra dem 2 forskjellige matvarene? Er på diett og synes det er litt kjedelig å kun spise det samme så og si hele tiden. For å vri litt på spørsmålet. Om man f.eks skal ha 50g proteiner, 30g karbs og 10g fett i ett måltid, om man da velger sunne reine matvarer, har det da noe å si om man varierer på matvarene om man havner på samme antall pro, fett og karbs? Tittel: Sv: Variasjon av mat Skrevet av: Number1 på 18. oktober 2016, 12:46 Det er ikke noe i veien for å bygge ut ris med pasta og omvendt.
Det har ikke noe å si så lenge det er sunne matvarer. Men ikke bytt for eksempel 50g karbohdyrater fra ris med 50g karbohydrater fra hvitt brød (loff). Da begynner det å bli stor forskjell. |