Treningsforum

Kosthold => Kosthold og Ernæring => Emne startet av: todos_tsx på 02. november 2016, 22:01Tittel: sunn mat til jobb. help me:)
Skrevet av: todos_tsx02. november 2016, 22:01
hei. jobber på fabrikk man - fre 0700- 1600 og trener kampsport 2 ganger i uka, relativt aktiv men begynner å få en mage jeg vil få bort og forhindre, nå kuttet ut all brus ettersom det er noe jeg har drikket mye av, men spørsmålet mitt er egt:
har med meg 6 brødskiver med vanlig pålegg (kneip) 3 stk til 09 pausa og 3 stk til 12 pausa, tenker nå og lage meg 1 kylling filet og 3dl ris samt masse broccoli på jobb som jeg fordeler over begge pausene, vil denne være slankende i forhold til brødskivene eller har noen gode tips, da jeg også trenger å bli mett da jeg er veldig aktiv.


Tittel: Sv: sunn mat til jobb. help me:)
Skrevet av: Rita Immerstein15. november 2016, 13:25
Sannsynligvis vil du ha effekter av å bytte ut matvarene. 6 skiver med pålegg er på mange måter veldig relativt og cirka for meg som leser. Hvor tykke er brødskivene og hva slags pålegg og hvor mye pålegg benytter du? 1 kyllingfilet høres ut som veldig lite mot 3 dl ris. Bruk også masse grønnsaker - gjerne 300-400 gram om dagen med brokkoli, paprika, blomkål, erter, bønner og lignende det er rikt på fiber og virker sånn sett mettende. Pass på å få i deg en solid frokost; havregrøt med bær, banan og lettmelk eller en eggeomelett gjør seg. Eggeomelett kan også anbefales som et lunsjmåltid sammen med en blandet salat tilsatt en avokado. Du kommer langt med egg, kylling, ris og grønnsaker. Bruk en mager dressing, olje eller sukkerfri ketchup, samt godt krydder så smaker maten ekstra godt. Knekkebrød finnes i mange gode grove varianter. Legg gjerne inn 2-4 av dem i løpet av arbeidsdagen.