Treningsforum

Kosthold => Kosthold og Ernæring => Emne startet av: Rayman på 21. januar 2017, 22:03



Tittel: Kefir, Kulturmelk, Biola, Cultura. Hva er sunnest?
Skrevet av: Rayman21. januar 2017, 22:03
Jeg har begynt å bytte ut den vanlige melka i PWO shaken med syrnede melkeprodukter. Hvorfor ikke få med seg litt prebiotiske bakterier når man likevel skal innta melkeprodukt sant? "Cycler" litt mellom kulturmelk, biola og Kefir, da jeg sliter litt med å få kunnskap/innsikt nok til å lande på en av dem.
Noen som har en klar oppfatning av hvilke syrnede melkeprodukter som vil være mest gunstig for mage og tarmsystemet til den gjengse nordmann? Ser at Kefir inneholder en lang listehttps://draxe.com/wp-content/uploads/2014/04/Kefir-Probiotic-Facts.jpg (https://draxe.com/wp-content/uploads/2014/04/Kefir-Probiotic-Facts.jpg) med gunstige bakterier, mens Biola skilter A, B og LGG bakterier. Kulturmelk fra Tine inneholder A og B bakteriene men ikke LGG. Noen som har gode innspill og veiledning å komme med i denne jungelen av melkeprodukter? :)
Ernæringsmessig er vel alle disse produktene ganske like bortsett fra Biola med smak som inneholder mye sukker.