Treningsforum

Trening => Treningsprogrammer => Emne startet av: bBondok på 24. februar 2017, 15:46



Tittel: Nåværende program, nytt?
Skrevet av: bBondok24. februar 2017, 15:46
Heisann

Har trent i 2-3 måneder nå. Trente endel for nesten 2 år siden , 'en startet opp igjen nå. Har alltid vært slank og "lett" bygd men når jeg starta igjen for litt siden begynte jeg samtidig med å endre kostholdet samt spise mye mer. Veide mellom 60-62 kg når jeg startet og veier mellom 67-68 nå, så har lagt på meg både fett og muskler. Teller kalorier og prøver å ligge på rundt 3400 hver dag, med nok proteiner i tilrgg. Høyden er på ca 173 cm.

Har sett stor fremgang siden jeg startet , og ganske fornøyd med det , 'men har ikke kjørt et spesifikt kjent program så vurderer jo å endre på det . Har til nå kjørt 3 dager på 1 av og så videre

Dag 1: bryst/skuldre/mage
Dag 2: rygg/ biceps
Dag 3: bein triceps
Hviledag

Så fra dag 1 igjen

Har lest endel om 5x5 stronglift og tenker kanskje dette kan være noe å teste,men ser at dette er jo trening kun 3 dager i uka, og vil jo helst trene litt mer en det. Trenger derfor litt innspill her. Ønsker å bygge meg større og sterkere , og lurer jo også da litt på om 5x5 vil bygge nokk volum og ikke bare styrke ?

Takk på forhånd!


Tittel: Sv: Nåværende program, nytt?
Skrevet av: tenret23. juni 2017, 23:16
Hmm.. Dersom du vil trene flere enn 3 ganger i uka kan jo et PPL-program være noe for deg. PPL trener man jo oftest 6 dager i uka!
Anbefaler absolutt ikke StrongLifts.. Sier ikke at programmet ikke vil gi deg resultater, men det er altfor stort fokus på underkropp, og lite til ingen hypertrofi-spesifikk trening. Resultatet blir oftest at man spiser i overskudd, blir sterk i bein og småfeit.
Du kan jo prøve https://www.getfitness.no/push-pull-legs-treningsprogram-for-muskelmasse/ (https://www.getfitness.no/push-pull-legs-treningsprogram-for-muskelmasse/) eller https://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=149807833 (https://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=149807833) :)


Tittel: Sv: Nåværende program, nytt?
Skrevet av: rob118. juli 2017, 15:11
Hvor mye løfter du i de store løfta? Tross hva alle sier, så har hvor sterk du er og hvor stor du er/hvor stor du kan bli en sammenheng. Dersom du er "svak" vil det absolutt være fornuftig å prøve seg på stronglifts/starting strength en periode for å øke i styrke. Bare vær forsiktig så du ikke skader deg, for å øke 2,5kg i hvert løft hver gang du trener krever mye søvn og mat. Også viktig å holde mobiliteten på plass. Anbefaler å slenge på en horisontal ro-øvelse, og kanskje noe for rotator cuff musklaturen.