Treningsforum

Generelt => Loggbok Online => Emne startet av: Christine_NO på 05. mars 2017, 19:46Tittel: Fra fett til sprett
Skrevet av: Christine_NO05. mars 2017, 19:46
Etter å ha slitt med spiseforstyrrelse halve livet ble jeg endelig erklært frisk et par år tilbake. Jeg er dog ikke helt fornøyd med hva spiseforstyrrelsen og behandlingen av sådan har etterlatt seg. Jeg er normalvektig, men har en litt for høy fettprosent etter min smak. Jeg ønsker derfor å bygge muskler og stramme opp noen steder. Jeg er kanskje ikke ny hva det gjelder trening og sunt kosthold, men trenger litt hjelp hva det gjelder kroppsbyggingen. Det hadde vært supert med svar og hjelp på veien.

Christine  :)


Tittel: Sv: Fra fett til sprett
Skrevet av: chr1st1an05. mars 2017, 21:37
Lykke te =)


Tittel: Sv: Fra fett til sprett
Skrevet av: Christine_NO06. mars 2017, 00:29
Takk  ;D

Jeg trenger kanskje det. Jeg må ærlig innrømme at jeg er litt redd for å brenne meg på det, men forhåpentligvis vil det ordne seg.


Tittel: Sv: Fra fett til sprett
Skrevet av: chr1st1an06. mars 2017, 10:46
Ta tia til hjelp, og husk, de beste resultatene kommer gjerne når man tar det ytterst med ro merker jeg selv i det minste. Tenk litt på det som tipset man gir til folk som skal slanke seg. Bedre å bruke lang tid, å komme ned på en stabil vekt enn rett ned og rett opp..  (som går i at man må få en livvstil som man blir vandt med). I steden for resultater per mnd/år, tenk resultater pr 5 år :-)Tittel: Sv: Fra fett til sprett
Skrevet av: Christine_NO06. mars 2017, 14:13
Takk! :)

Det er dessverre lettere sagt enn gjort, jeg har lett for å bli for utålmodig.