Treningsforum

Trening => Forum for nybegynnere => Emne startet av: Skyline94 på 07. april 2017, 12:09



Tittel: Prøve å legge på meg igjen
Skrevet av: Skyline9407. april 2017, 12:09
Har kommet til den perioden hvor jeg har tenkt å prøve nok en gang å legge på meg etter flere tap..

Tenkte å prøve å trene i tillegg for å se om det forhåpentligvis bygger muskler og evnt øker matlyst. Har funnet ut at peanøtter er god og billig kilde til kcal og proteiner. Så trykker i meg dette imellom måltidene. Ettersom jeg bare veier rundt 66kg og 187cm høy så trenger jeg vel ikke all verdens med proteiner , men. Har begynt å prøve å drikke mye melk, havregryn, proteiner på brødskiva med masse majones, egg osv.

Lurer litt på dette med kalorier. Er det sånn at det er viktig med matinntak hyppig for at man ikke forbrenner underveis, eller er det det samme så lenge man får i seg feks 3500kcal i løpet av dagen?

Og lurte på om det er mulig å sjekke hvor mye kalorier man forbrenner daglig, eller finnes det bare standardverdier og regnestykker til dette? Samme med pulsklokke? Eller kan man finne ut individuell forbrenning om man mistenker høy forbrenning?

Pga. jobb så har jeg også veldig dårlig tilgang til trening. Jobber en uke av og en uke på, og trenger søvnen. Men hva er gode effektive kroppsvekt treninger uten vekter? Armhevinger, utfall, knebøy på en fot?


Tittel: Sv: Prøve å legge på meg igjen
Skrevet av: Skyline9407. april 2017, 12:12
Mente selvfølgelig dårlig tilgang til trening NÅR jeg er på jobb. Så trening mot egen vekt på rommet er eneste måten å få tid til det.


Tittel: Sv: Prøve å legge på meg igjen
Skrevet av: Pajero08. april 2017, 04:10
Push ups!


Tittel: Sv: Prøve å legge på meg igjen
Skrevet av: Skyline9409. mai 2017, 09:25
Ok, har tenkt ut dips/pushups for tri/bryst, chinups(evnt noe annet?) For bi.

Og knebøy på ett ben/beinhev + situps for lår og mage da.

Noen som har tips til bedre øvelser?