Treningsforum

Helse & Velvære => Helse og Livsstil => Emne startet av: bangjacobs på 08. mai 2017, 15:54Tittel: Muskelsammentrekninger
Skrevet av: bangjacobs08. mai 2017, 15:54
Hei. Har trent i flere år, litt av og på. I perioder med mye trening og høy framgang, opplever jeg en haug med muskelsammentrekninger. Dette skjer både dager jeg trener, men også på fridagene. Jeg opplevde det første gang for noen år siden, da var det kun i brystet. Nå får jeg det i både rygg og bein også. Det skjer oftest hvis jeg for eksempel sitter med armene i kryss, for så å trekke fort ut. Det synes også, det er som om alle muskelfibrene beveger seg i horisontale linjer, ser helt sykt ut. ::)

Det virker tilsynelatende ikke farlig på noen som helst måte, lurer bare på hva det kommer av. Det virker som det skjer spesielt mye der det har skjedd relativt store forandringer over kort tid.


Tittel: Sv: Muskelsammentrekninger
Skrevet av: annashetty09. august 2018, 11:02
Your articles are really amazing and I got a lot of information and guidance reading them. 
driving directions (https://driving-directionsmaps.com/)


Tittel: Sv: Muskelsammentrekninger
Skrevet av: arianapham04. desember 2018, 05:35
The article is very useful for us, please to be updated daily  youtube for android tv (https://youtubetv.netlify.com/)  and  youtube video converter (https://youtubekids.netlify.com/)


Tittel: Sv: Muskelsammentrekninger
Skrevet av: alanabui07. desember 2018, 06:10
I really like your website and specially this post and that's the reason I am commenting here MangaFox (https://mangafox.online)


Tittel: Sv: Muskelsammentrekninger
Skrevet av: annashetty09. juli 2019, 08:57
Thanks for this wonderful article and continue sharing more topics like this.
run 3 (https://run3run.com/)