Treningsforum

Generelt => Åpent forum => Emne startet av: LauraCH på 03. september 2017, 00:32Tittel: Hvor lønner det seg å spørre om hjelp til refinansiering?
Skrevet av: LauraCH03. september 2017, 00:32
Hey everyone.

Er det noen av dere som sitter med litt kunnskap om refinansiering av gjeld? Er kanskje ikke relatert til trening, men tenker det er greit å spørre likevel..

Dro på meg en del kostbar gjeld i fjor som følge av varefinansiering. Har en litt uoversiktlig privatøkonomi og lite kunnskap om temaet. Kunne derfor trengt litt mer profesjonell hjelp utover å snakke med en person i skranken hos lokalbanken. Er ikke snakk om å søke gjeldsordning eller lignende. Trenger bare hjelp til å få ting på plass liksom

Leste et sted at noen siviløkonomer er villige til å hjelpe i bytte mot et honorar. Noen her som vet om det kan være en løsning?

Og er det noen av dere som vet hvor mye jeg kan forvente å betale hvis jeg refinansierer gjeld? Kjøpte sofa, tv og en del andre ting med avtale om nedbetaling. Innså bare ikke hvor sinnsykt dyrt det var. Nå sitter jeg med ca 90 000 i gjeld som baller på seg hver dag...   :-\  :-[


Tittel: Sv: Hvor lønner det seg å spørre om hjelp til refinansiering?
Skrevet av: LauraCH04. september 2017, 23:32
Kjedelig at treningsforumet er i ferd med å dø ut...Veldig lite respons her for tiden ser jeg. Vil uansett si at jeg fant svar på det jeg lurte på. Besøkte en nettside som heter Refinansiere.Net (https://www.refinansiere.net/) og så at rentenivået ligger omkring 10 prosent (effektivt) for refinansiering med akseptabel kredittverdighet. Vil anbefale alle som er i den samme situasjonen å søke flere steder. Jeg endte opp med 14% fordi jeg har middels/dårlig kreditt.


Tittel: Sv: Hvor lønner det seg å spørre om hjelp til refinansiering?
Skrevet av: .:P-Nutz:.07. januar 2018, 03:54
Google Tim Sharky hvis kreditten blir dårligere


Tittel: Sv: Hvor lønner det seg å spørre om hjelp til refinansiering?
Skrevet av: annashetty24. juni 2019, 10:45
Jeg ser det også, men heldigvis har du svaret
wuxiaworld (https://kiss-novel.com/wuxiaworld)