Treningsforum

Trening => Forum for nybegynnere => Emne startet av: Osvaldi på 10. oktober 2018, 17:11



Tittel: Nok er nok, trenger utstyr
Skrevet av: Osvaldi10. oktober 2018, 17:11
Er ikke direkte nybegynner. Har trent på 2 forskjellige studioer i 20 åra og hjemme en del år men da 3 dager/uka pushups og manualer (pullback, skuldre, etc) og 90% av tiden umotivert og med dårlig kosthold. Kardioen har utestått totalt. Jeg kan riktig spising når viljen er tilstede, men kan ikke gå mer på studio pga angst og fight-or-flight mekanikker som sitter i nakke og rygg rundt folk.

Det jeg egentlig lurer på er å bytte ut pushups med benkpress eller en maskin som dekker overkroppen bra på utvikling av styrke i skuldre, bryst, nedre/øvre rygg og armer. Har begynt å sykle mye og går veldig mye opp og ned i trapper, det tar seg av beina, er ikke interessert i å glane på meg selv i speilet eller få store bein og driter i om jeg blir sett på som uproposjonell, stygg bleik hårete osv. Kun overkropp nok til at jeg føler meg optimalt sterk i forhold til min egen kropp. Er ferdig med å sammenligne meg med andre. Så, ikke nødvendigvis unaturlig monsterstørrelse, men vil være uargumenterbart bygd nok til å være medium avvæpnende eller at det ser ut som en tungvindt oppgave å begynne machotull, det er eneste område jeg vil bli vurdert på. Er helt ferdig med å legge meg flat eller selge meg ut i konfrontasjoner. Klarer det ikke lenger. Vil heller ikke starte kampsport da jeg ikke liker å slåss, men liker mindre å bli herjet med og spesielt føle meg som at jeg burde klart meg bedre hvis jeg bare ikke hadde vært lat.

Linker til maskiner som tar det meste av overkropp (gjerne en enkelt kombomaskin) og tips til plasser jeg kan kjøpe det på sørlandet, evt. få det levert hadde vært kjempefint. Gjerne litt kvalitet, men trenger i praksis kun fungere. Jeg veier 77kg, er 184 høy. Benker mellom 50-80 et sted for øyeblikket, og blir sikkert fornøyd med 120 eller deromkring.

Med det vil jeg avslutte med takk for du leste, og samtidig hei til alle sammen! :)


Tittel: Sv: Nok er nok, trenger utstyr
Skrevet av: Number116. oktober 2018, 11:54
For å bygge så bør du nok over til en benpress eller en benk med manualer hvor du kan kjøre flyes, pullover, skråbenk osv. Da får du nok økt brystkassa di ganske fort :)