Treningsforum

Trening => Skader og Smerter => Emne startet av: Tobio på 11. oktober 2018, 17:58Tittel: Uspesifisert plage i serratus/skulder/pectoralis/triceps
Skrevet av: Tobio11. oktober 2018, 17:58
Hei!

Beklager idiotisk tittel. Jeg har drevet aktivt med vektløfting/muskelbygging i 2 år, og begynte for et halvt år siden å merke skjevhet i løftene mine. Mest visuelt under benkpress hvor venstre skulder tendenserer til å trekke seg opp, og vinklene på albuene blir ulike. Det skal sies at jeg er relativt sterk i løftet like vel, men merker at venstre side kompenserer på uheldige måter. I tillegg merker jeg stor forskjell på muskelkontakt og pump mellom høyre og venstre lats under ryggtrening.

I det siste har jeg hatt vondt, spesielt i serratus, deltoid og triceps. Etter skuldertrening blir jeg gjerne helt nummen i venstre skulder/arm. Vært hos flere fysioterapeuter uten særlig suksess, kiropraktor, og nylig nå også vært hos idrettslege som utelukket skader i skulderen med røntgen. Har en mistanke om at det enten dreier seg om stram pec, eller trøbbel i serratus hvor mye av smerten/ømheten utspiller seg.

Har veldig lyst til å komme i kontakt med noen som har høy kompetanse på området som kan lede meg i riktig retning. Trening er viktig for meg, og dette er i ferd med å drepe gleden og motivasjonen.

Hører gjerne fra dere som har vært i tilsvarende situasjoner. Takk!