Treningsforum

Bilder => Bilder av Medlemmene => Emne startet av: Frukten på 18. oktober 2004, 14:36



Tittel: flise frukt frukten
Skrevet av: Frukten18. oktober 2004, 14:36
benkpress: 52kg x 3 :what:

Trener 3 dager i uka, har trent 2 mnd. (Bildene er før jeg startet)
Vil muligens ha fremgang på treningen, blir dette bra til sommeren hvis jeg endrer på kosthold og ikke skulker trening ?

Takk


Tittel: SV: flise frukt frukten
Skrevet av: yates18. oktober 2004, 18:46
om det blir bra er opp til deg. tenk ikke for mye på hva slags maksløft du klarer, heller på jevn framgang. som så mange andre har fått høre: spis mat gutt. masse karbohydrater, proteiner og andre godsaker skal nok gjøre susen hvis du vil legge på deg både masse og styrke. tren baseøvelser som benkpress, markløft, knebøy, skulderpress o.l. en stund så skal du se det blir fart i sakene, krutt i musklene og kjøtt på kroppen..


Tittel: SV: flise frukt frukten
Skrevet av: Frukten18. oktober 2004, 22:10
takk skal du ha.
Anbefaler du gainer ? isåfall hvilken typ ?

Mvh frukten


Tittel: SV: flise frukt frukten
Skrevet av: yates05. november 2004, 23:43
jeg er ikke den første som anbefaler pulver til nybegynnere, og aldri gainere. det beste du kan gjøre er å spise store mengder vanlig mat som inneholder mye karbohydrater (og proteiner da :D ), da vil kroppen få et overskudd i forhold til hva du forbrenner og du vil legge på deg (vil nok øke også i fettprosent, men ikke tenk noe særlig på det).

altså: spis (mengden bestemmer du) regelmessig, slik at du er mett hele tiden (kan være vanskelig i starten, men du blir vant til det etterhvert), det er da man virkelig vokser. som regel er det ikke treningsprogram som må byttes ut, men matinntaket som må økes.

lykke til!