Treningsforum

Kosthold => Kosttilskudd => Emne startet av: Relax på 30. november 2002, 17:34



Tittel: Thermo X 650
Skrevet av: Relax30. november 2002, 17:34
Min samboer har kjøpt slike piller. Har også hørt at disse pillene ikke selges i Norge. Ved inntak av disse pillene, vil det slå ut positivt på dopingtester?

For ekspertene på stoffer så inneholder disse pillene: Citrus Arantium, Guarana, Acetyl L-Karnetin, Vit Willow Bark,Gulgulsteron.

Disse pillene skal vist være svært effektive når det gjelder fettforbrenning og økt energi.

Håper på svar


Tittel: Re: Thermo X 650
Skrevet av: Number130. november 2002, 17:45
Her er det en masse info om Thermo X 650: http://www.testosterone.net/html/body_83ads.html

Jeg ville fått dama di til å slutte med dette og heller satse på et godt kosthold samt flittig med trening.


Tittel: Re: Thermo X 650
Skrevet av: kalleklovn30. november 2002, 22:10
Har prøvd ett slikt preparat selv, og kan ikke si at det er noe "vidunder middel". Det er mer som en "boost" til deffinga/dietten. Det likner veldig på en ECA Stack (Effedrin Cofein og Aspirin), men er ikke sikker på hva alle stoffene du ramser opp er. Slike preparater har sine side effekter også. Guarana og Vit Willow(Aspirin?) gjør at du føler deg mer energisk, og hjertet pumper raskere. Du bør heller ikke bruke slike piller innen 6 timer før du legger deg (Skaper søvn problemer). Du kan også miste noe matlyst, og det dehydrer deg. Så drikk mye vann!

Skal ikke si meg sikker på at dette produktet fungerer som en Stack, men likner veldig. Slike produkter er heller ikke bra for organene i kroppen. Mange leger mener det er mer ødeleggende for organene i kroppen enn det AS gjør! (har ingen artikkel å henvise til, men har lest det på en legeside ett sted) Så ikke dytt i deg for mye av slike saker!

Selv prøvde jeg en boks. Jeg syntes det hadde for mange side effekter (fikk bla. ikke sove skikkelig om natta). Og det er svært ødeleggende for organene. Fant derfor ut at det er mye bedre å gå ned i vekt på god gammel dags måte  ;)


Tittel: Re: Thermo X 650
Skrevet av: kalleklovn01. desember 2002, 00:52
Vet ikke om dette produktet er ulovlig, men ECA Stack er ulovlig i Norge og Sverige i så fal...


Tittel: Re: Thermo X 650
Skrevet av: PowerMan01. desember 2002, 01:10
Følgende innlegg baserer seg ikke på Thermo X 650, men på stack inneholdende efedrin....

Efedrin som finnes i noen typer stack regnes som et
dopingmiddel i norge og er ulovlig! Til info inneholder noen stackprodukter ikke efedrin...

Fra lommelegen.no
Tar du mye efedrin, kan du få effekter som ligner på de du får av amfetamin, bare svakere. Det vil si at hjerneaktiviteten "speedes" opp og du kan også utvikle avhengighet. Hjernen venner seg til de stimuli som efedrin gir og "stiller" seg inn på dette. Når du så slutter, kan du få en reaksjon i form av "lavere" aktivitet. Dette kan gi seg utslag i depresjon, tretthet og følelse av utmattelse. For høye doser med efedrin er farlig særlig med tanke på hjertet. Efedrin kan blant annet utløse alvorlige hjerterytmeforstyrrelser. Kombinert med alkohol øker sannsynligheten for alvorlige bivirkninger. Dødelig dose med efedrin er oppgitt å være ca. 2 gram.


Jeg anbefaler aldri til å ta noe slikt under noen omstendigheter!
Dette kan være direkte farlig og skadelig for deg!

Minner om at dette er et dopfritt forum!


Tittel: Re: Thermo X 650
Skrevet av: Relax02. desember 2002, 16:51
Takker for svar  :)

Personlig bruker jeg ikke dette stoffet selv, har mer tro på naturlig vektnedgang via riktig kost og trening, selvfølgelig. Er  ikke så veldig opptatt av det heller. Jeg var bare litt skeptisk til dette i forhold til min samboer. Hun fikk vite det av en venninne som brukte det og som igjen hadde en venninne som hadde gått ned så og så mye osv. Det skal vist være helt fantasiske greier dette stoffet. Uansett greit å få vite andre steder (her) hva slags bivirkninger og hvor risiskofylt dette stoffet er. Som alle andre vektreduserende piller hun har prøvd finner hun nok ut at dette ikke er noe særlig heller  :-/.Det ble solgt i en kost-foretning i svinesund, så det burde ikke være så farlig å bruke det, ikke verre en red bull som de selger der borte. Da varer isåfall ikke den butikken lenge, noe de sikkert vet.


Tittel: Re: Thermo X 650
Skrevet av: Byggern10. desember 2002, 12:23
Citrus Arantium ,der har du effedrinet
Guarana, der har vi koffeinet
White Willow Bark, heisann minsan  der var vel aspirinen og så dekket.

ThermoX650 er et flott tilskudd for de som ønsker å bruke slikt , det er i utrolig få tilfeller at det faktisk er bruke for dette.
La Kardio + mat gjøre jobben og supplementer med Pyruvate og om du ikke blir kvitt fettet på slutten på A2 rike plasser så leng inn litt Yohimbe for å blokkere de reseptorene .evnt. Yohimburn.


Tittel: Re: Thermo X 650
Skrevet av: Relax10. desember 2002, 14:24
Se der ja. gutten som har lest leksa si. Godt å høre at det er ufarlig å bruke det, har tenkt å beholde dama mi litt til  ;D