Treningsforum

Kosthold => Kosttilskudd => Emne startet av: slappen på 22. januar 2005, 14:02Tittel: Protein, karbs eller kreatin.. eller alt???
Skrevet av: slappen22. januar 2005, 14:02
Lurer på hva som er det beste kostilskuddet for meg.. Har ennå ikke begynt å innta noen form for shakes eller noe.... En venn av meg sa at jeg skulle prøve kreatin, en annen protein og en tredje sa at jeg ikke trengte.
Jeg har høy nok fettprosent til at jeg ikke trenger å innta karbs.. tror jeg. Ser gjerne at fettprosenten går ned. Syns proteinpulver virker som en god plan. Vet igrunnen ikke helt hva effekten av kreatin er, men har hørt det gjør at musklene tåler mer. Vet ikke om dette stemmer..
Kan dere komme med noen meninger om hva som dere syns virker smart... ?

takker-


Tittel: SV: Protein, karbs eller kreatin.. eller alt???
Skrevet av: Banned4Life22. januar 2005, 14:05
Det viktigste er maten du spiser. Men vil anbefale deg en proteinshake eller to først. Så fettsyrer (tran, efa-omega, udo's choice osv). Så multivitaminer/mineraler. Står mye bra på kosthold's forumet og kosttilskudd forumet. ;D


Tittel: SV: Protein, karbs eller kreatin.. eller alt???
Skrevet av: MonsterMartin22. januar 2005, 18:48
Proteiner og karbohydrater er hvertfall viktig etter trening.Og da mener jeg rett etter trening.Da bør du få i deg både raske proteiner og karbohydrater for det er da trangen på disse næringstoffene er høyest.


Tittel: SV: Protein, karbs eller kreatin.. eller alt???
Skrevet av: slappen22. januar 2005, 19:24
Ok. Så en protein shake og pasta eller noe etter trening er bra?  ::kokk::


Tittel: SV: Protein, karbs eller kreatin.. eller alt???
Skrevet av: MonsterMartin22. januar 2005, 19:31
Det er bra det.Men hvorfor få i seg noe som er bra da man kan få i seg noe som er bedre? hehe. Druesukker er vel det beste siden det har en GI på rundt 100. Sjekk GI tabellen.Jo høyere jo bedre.(med tanke på rett etter trening)