Treningsforum

Trening => Doggcrap => Emne startet av: Down and coming på 14. august 2005, 14:57Tittel: Et par Doggcrap spørsmål (ja jeg har lest oversettelsen)
Skrevet av: Down and coming14. august 2005, 14:57
Hei.

Leste nylig den norske oversettelsen av Dc-treningens hovedprinsipper, en av tingene som ble gjentatt ganske ofte er at man skal gjøre akkurat som hovedpersonen sier, og ikke tukle rundt med dc. Men for meg så må jeg feks kutte ut alt som heter lår-trening pga kneproblem om jeg skal trene det. Vil dette ha mye å si? Skal jeg velge å ikke trene det i det hele tatt siden jeg ikke har mulighet til å gjøre det fult ut?
Er også en del utstrekkingsøvelser jeg ikke kan gjøre, for man må gå ned på knærne osv når man gjør dem, hvilke utstrekkingsøvelser har dere å foreslå om jeg vil bytte ut dem?

Når man skal velge ut så og så mange øvelser for å ha erstattere når man ikke har fremgang lengre, hvor mange skal man velge ut? Et par?  Og hvor lenge er det man skal ta pause fra den øvelsen man ikke fikk fremgang i lengre, er det til fremgangen stopper i erstatterøvelsen?

Håper noen vil komme med et godt svar :)


Tittel: SV: Et par dc spørsmål (ja jeg har lest oversettelsen)
Skrevet av: Down and coming14. august 2005, 19:56
Bumper denne, hadde vert flott å få svar så fort som mulig :)


Tittel: SV: Et par dc spørsmål (ja jeg har lest oversettelsen)
Skrevet av: Kikki14. august 2005, 19:59
Slux... spiller du fotball??


Tittel: SV: Et par dc spørsmål (ja jeg har lest oversettelsen)
Skrevet av: Down and coming14. august 2005, 20:02
Vel, la oss bare si at jeg ikke var så veldig bestemt når jeg sa at jeg aldri skulle slutte  >:D Men blir litt "kardio" på 1,5 gymtimer i uka og 15 mins sykling til og fra gymmet, håper det ikke blir for mye.


Tittel: SV: Et par dc spørsmål (ja jeg har lest oversettelsen)
Skrevet av: Kikki14. august 2005, 20:14
Ok... forutsatt at du IKKE spiller fotball, Håndball, bedriver mye sykling og unødvendig kardio.... Så er det mulig å følge DC på alle de andre muskelgruppene enn Beina! Og jeg regner med det er biceps og skulderstrechingen du tenker på!? Finn alternativ tung streching for de muskelgruppene hvor du i DC skal stå på knea. Det er ikke akkurat DC-strechingen som er Alpha og Omega for å vokse.
Det er kostholdet til DC, Progresjons"reglene", Staticene, RP'ene OG strechingen i kombo!

Hvorfor kan du ikke bruke knea dine? Er du seriøst skadd, eller har du typisk fotball-betennelses-knær?
1Hvis du har vondt i knea, unngå å belaste dem en stund, få deg en legetime, og få deg Voltaren, brexidol eller naproxen, bruk varmere under trening, og unngå å trene bein inntil knea er bra!
2UNNGÅ fotball og håndball! Du vil ALDRI bli bra i knea medmindre du kutter ut det der!
Sykling er greit, men vær forsiktig med ting inntil du kan trene relativt smertefritt igjen.
3Det høres ut som om du sitter i rullestol, og ALDRI kommer til å kunne bøye knea dine igjen, slik som du skriver... Slutt å syte, fokuser på å bli bedre, og ikke lås deg fast i at du kommer til å få vondt og er "skadd i knea"...  :deal:
Ta deg sammen, lille venn!

Mvh Kikki


Tittel: SV: Et par dc spørsmål (ja jeg har lest oversettelsen)
Skrevet av: Down and coming14. august 2005, 20:22
Skal slutte å syte :)

Skaden er vel en salig blanding mellom slatters og bellastningsskader tror jeg. Har vel hatt det i et år, nå. Vert hos legen hun sa 4 uker fri (eller noe sånt) fra all springing, jeg gjorde det men ble ikke bra igjen. Så tror jeg bare skal la få knærne hvile nå til de blir bra igjen.  :)

Men høres bra ut at jeg får klarsignal ;) Da er det bare å begynne å mekke og styre, så kanskje jeg begynner med dc om et par-tre uker.


Tittel: SV: Et par dc spørsmål (ja jeg har lest oversettelsen)
Skrevet av: Down and coming14. august 2005, 22:02
Men du har ikke svar på spørsmålene mine? ;) Driver ikke du med dc? Og expediten? Eller? Kan jeg få se hvordan dere har gjort det med øvelser ("hovedøvelsene" og ekstraøvelsene)

Ah, kom på en ting til, gjør det noe om jeg kutter ut underarmstreninga der? Tror det er unødvendig, og dumt av meg å trene underarmene akkurat nå, har hatt smerter der tidligere (ikke positive smerter) pga for mye trening på de. Kan vel bytte ut underarmer med mage, så kjøre det på samme måte :)


Tittel: SV: Et par dc spørsmål (ja jeg har lest oversettelsen)
Skrevet av: Kikki14. august 2005, 22:17
Slux... Du har fått svar på det relevante spørsmålet ditt... Du svarte selv på det andre.. Selvfølgelig skal du holde på med den øvelsen du måtte bytte TIL helt til du tangerer 2 ganger der... Om du da bytter til en 3dje eller om du på død og liv vil tilbake til den du stagnerte på, det tror jeg ikke gjør allverdens forskjell, siden du ikke kan trene bein, ikkke syns du trenger/kan trene underarmer, og siden du tror mage kan "byttes" med underarmer.. Dante kjører vel mage annenhver treningsdag?!

Kaskje du skal la DC ligg til du er i stand til å trene det skikkelig? :) For dette blir bare tull... ;)


Tittel: SV: Et par dc spørsmål (ja jeg har lest oversettelsen)
Skrevet av: streetball14. august 2005, 22:23
jeg synes du skla vente litt... slatters'n går over etter hvert(går over når du slutter å vokse, eller tidligere hvis du er dritheldig). har slatters sjøl (er nesten ferdig å vokse), og jeg har for ikke så lenge siden begynt å kjøre beinøvelser. det funker fett for meg... jeg ville venta hvis jeg var deg...


Tittel: SV: Et par dc spørsmål (ja jeg har lest oversettelsen)
Skrevet av: Down and coming14. august 2005, 22:34
Ok ok kikki så skal jeg kjøre underarmer da. (Dante trente mage annenhver dag ja) Tror jeg nesten må kjøre dc nå, blitt litt overbevist om at det er det eneste som gjelder etter å ha lest ei stund. Men, det blir uten bein.  Om du ikke har andre argumenter for at jeg bør la det ligge? Jeg er vel ikke for ny i vekttreningsgamet for å trene dc?


Men dette med 2 tangeringer, det er vel valgfritt om man vil ha 2 tangeringer eller bytte den ut på den første.  Noen argumenter for at det er best å vente til man ikke har hatt fremgang på to økter? Kan tenke meg at dette er smart kanskje om det bare skyldes dagsformen eller noe sånt :)

Vil bare si at jo mer jeg leser om dc jo mer blir jeg overbevist at treningsmetodene er geniale. Så er det mye mer morro å trene når det blir litt avansert :)


Åh en ting til! :) På skolen er det slik at:
Uke 1: Er det 1 gymtime uka
Uke 2: Er det 2
Uke 3: er det 1 gymtime uka osv..

Ville det vært smartest å ha de ukene med 2 overkroppstrening i uka samme uker som når det er 2 gymtimer uka for å la leggene hvile, eller bør jeg heller ha de ukene med 2 leggøvelser uka samme uker som 2 gymtimer i uka for å la hele kroppen hvile litt mer? (siden det blir mer volum på rygg og brystdelen en andre delen siden jeg kutter ut lår)


EDIT:

Kommer på flere og flere spørsmål her, har tenkt å ha en eller to uker (alt etter hvor mye jeg trenger det) med cruising hver 4 uke og 1 hvileuke etter hver 3-4 periode (her også alt etter hvor mye jeg trenger det).
Leste i en annen tråd at uac foreslo å ha en cruising periode istedenfor å bytte ut øvelser, men hva med å gjøre det sånn at om jeg merker at det er mange øvelser som detter ut på en gang (4-5 stk gjennom en uke elns) skal jeg ta det som tegn at jeg bør ta cruising ukene da og ikke vente med de? Istedenfor å bare bytte ut de øvelsene og fortsette.

Kom på et til spm gitt:
Når jeg lager til øvelser som jeg skal ha som erstattere, skal jeg lage feks en spesiell en for skråbenk og en for benk, en for nedtrekk osv eller skal jeg bare ha et utvalg der jeg bare velger en uansett hvilken øvelse det er (såfremt at det er innenfor samme muskelgruppe seff ;))


Tittel: SV: Et par Doggcrap spørsmål (ja jeg har lest oversettelsen)
Skrevet av: Down and coming15. august 2005, 17:06
Bumpedidump.

Her er mitt øvelsesforslag:

DEL 1
Bryst
Hovedøvelser: Benkpress-Skråbenk-Skråbenk hantler
Utskiftingsøvelse: Deciline Benk

Skuldre
Hovedøvelser: Millitærpress stang-Millitærpress hantler-Foroverbøyd Sidehev
Utskiftingsøvelse: Sidehev

Triceps
Hovedøvelser: Kick Backs-Smalbenk-Dansken
Utskiftingsøvelse: Nedpress tau

Ryggvidde
Hovedøvelser: Nedtrekk-Smal Nedtrekk-Pinglechins
Utskiftingsøvelse: Nedtrekk bak hodet

Ryggtykkelse
Hovedøvelser: Markløft-Sittende roing-Foroverbøyd roing
Utskiftingsøvelse: Enhåndsroing

DEL 2
Biceps
Hovedøvelser: Bicepscurl-Bicepscurl stang-Konsentrasjonscurl
Utskiftingsøvelse: Preachercurl hantel

Underarmer
Hovedøvelser: Underarmcurls-Håndleddcurls-Overhåndscurls

Legger
Hovedøvelser: Stående tåhev-Sittende tåhev-Enfots tåhev
Utskiftingsøvelse: Tåhev i beinpressmaskin


Lår: Mine egne opptreningsøvelser

Har ikke funnet alternativ underarmsøvelse, og skipper franskpress fordi jeg har dårlig erfaring med den øvelsen. Samme gjelder nedpress som jeg har satt som ekstraøvelse, men den er ikke så gale.

Trenger jeg flere utskiftingsøvelser?


Tittel: SV: Et par Doggcrap spørsmål (ja jeg har lest oversettelsen)
Skrevet av: Big Boy15. august 2005, 19:54
Jeg bare ser en hau med isolasjonsøvelser  :nono: tenk om noen av gutta på IM ser dette ::huh2:: :woot:


Tittel: SV: Et par Doggcrap spørsmål (ja jeg har lest oversettelsen)
Skrevet av: Down and coming15. august 2005, 19:57
:P

Har du noen forslag til alternative forslag?


Tittel: SV: Et par Doggcrap spørsmål (ja jeg har lest oversettelsen)
Skrevet av: Big Boy15. august 2005, 20:02
:P

Har du noen forslag til alternative forslag?

http://www.fitnessprat.no/showthread.php?t=14066


Tittel: SV: Et par Doggcrap spørsmål (ja jeg har lest oversettelsen)
Skrevet av: Down and coming15. august 2005, 20:04
Haha surfa rundt på am. forum etter en skikkelig øvelsesoversikt, fant den men var bare engelsk som ble ltit for strevsomt for meg (ja det var  ventet men ikke at de har så sinnsykt ulogiske navn på øvelsene) så lå løsninger rett foran trynet mitt på en norsk nettside. Takk Big Boy, kommer til å legge ut programmet på nytt med "et par" nye øvelser.

Edit: seff så er det engelsk der også ;) lol. Men får bare tyde det, google en del.
Edit 2: Der var vist big boy og redda dagen enda en dag, med norsk liste.  ::2thumbsup::
Edit 3: Hvorfor sier du at skråbenk hantler ikke er så bra?


Tittel: SV: Et par Doggcrap spørsmål (ja jeg har lest oversettelsen)
Skrevet av: Big Boy15. august 2005, 20:07
Haha surfa rundt på am. forum etter en skikkelig øvelsesoversikt, fant den men var bare engelsk som ble ltit for strevsomt for meg (ja det var  ventet men ikke at de har så sinnsykt ulogiske navn på øvelsene) så lå løsninger rett foran trynet mitt på en norsk nettside. Takk Big Boy, kommer til å legge ut programmet på nytt med "et par" nye øvelser.

Edit: seff så er det engelsk der også ;) lol. Men får bare tyde det, google en del.
Edit 2: Der var vist big boy og redda dagen enda en dag, med norsk liste.  ::2thumbsup::
Edit 3: Hvorfor sier du at skråbenk hantler ikke er så bra?

for det er ikke så lett å legge på vekt der som med stang, derfor er stang/smith foretrukket foran hantler :)


Tittel: SV: Et par Doggcrap spørsmål (ja jeg har lest oversettelsen)
Skrevet av: Down and coming15. august 2005, 20:18
Ok ;)

Endra ikke på så mye, her er min andre edit:

DEL 1
Bryst
Hovedøvelser: Benkpress-Decline benk hantler (tør ikkje annet her)-Skråbenk hantler
Utskiftingsøvelse: Skråbenk stang, decline benk hantler og benkpress hantler

Skuldre
Hovedøvelser: Millitærpress stang-Millitærpress hantler-Foroverbøyd Sidehev
Utskiftingsøvelse: Sidehev

Triceps
Hovedøvelser: Undergreps benk-Smalbenk-Dansken
Utskiftingsøvelse: Nedpress tau og kickbacks

Ryggvidde
Hovedøvelser: Nedtrekk-Smal Nedtrekk-Pinglechins/rack chins ;)
Utskiftingsøvelse: Nedtrekk bak hodet

Ryggtykkelse
Hovedøvelser: Markløft-Sittende roing-Foroverbøyd roing
Utskiftingsøvelse: Enhåndsroing

DEL 2
Biceps
Hovedøvelser: Bicepscurl-Bicepscurl stang-Preachercurl hantel
Utskiftingsøvelse: Konsentrasjonscurl

Underarmer
Hovedøvelser: Underarmcurls-Håndleddcurls-Overhåndscurls

Legger
Hovedøvelser: Stående tåhev-Sittende tåhev-Enfots tåhev
Utskiftingsøvelse: Tåhev i beinpressmaskin


Lår: Mine egne opptreningsøvelser


Tittel: SV: Et par Doggcrap spørsmål (ja jeg har lest oversettelsen)
Skrevet av: Big Boy15. august 2005, 20:24
Ok ;)

Endra ikke på så mye, her er min andre edit:

DEL 1
Bryst
Hovedøvelser: Benkpress-Decline benk hantler (tør ikkje annet her)-Skråbenk hantler
Utskiftingsøvelse: Skråbenk stang, decline benk hantler og benkpress hantler

andre øvelser enn benk?

Skuldre
Hovedøvelser: Millitærpress stang-Millitærpress hantler-Foroverbøyd Sidehev
Utskiftingsøvelse: Sidehev

foroverbøyd sidehev????????

Triceps
Hovedøvelser: Undergreps benk-Smalbenk-Dansken
Utskiftingsøvelse: Nedpress tau og kickbacks

Dansken??løfter du på en danske ;D

Ryggvidde
Hovedøvelser: Nedtrekk-Smal Nedtrekk-Pinglechins/rack chins ;)
Utskiftingsøvelse: Nedtrekk bak hodet

OK

Ryggtykkelse
Hovedøvelser: Markløft-Sittende roing-Foroverbøyd roing
Utskiftingsøvelse: Enhåndsroing

OK

DEL 2
Biceps
Hovedøvelser: Bicepscurl-Bicepscurl stang-Preachercurl hantel
Utskiftingsøvelse: Konsentrasjonscurl

preacher med hantel??

Underarmer
Hovedøvelser: Underarmcurls-Håndleddcurls-Overhåndscurls

dropp underarm i starten

Legger
Hovedøvelser: Stående tåhev-Sittende tåhev-Enfots tåhev
Utskiftingsøvelse: Tåhev i beinpressmaskin

ok

Lår: Mine egne opptreningsøvelser

vet om skadene, men forklar hva dette går ut på?


Tittel: SV: Et par Doggcrap spørsmål (ja jeg har lest oversettelsen)
Skrevet av: Down and coming15. august 2005, 20:31
Hvordan skadene er i praksis eller opptreningsøvelsene?

Tror du mente opptreningsøvelsene, de er ikke annet en superslowe 10 reppere på benspark og lårcurl maskinen med letteste vekter som jeg får på, kjenner det bittelitt i låra men ikke i knærna så lenge jeg holder meg på forholdsvise lave reps. Eneste øvelsen for lår og utførelsen jeg har hatt til nå som ikke gir smerter i knærne.

Dansken, det navnet vet ikke jeg hvor kommer fra, det er hantel sidebøying over hodet om du skjønner;)

Preachercurl med hantel, vet ikke om det fins en sånn øvelse, men jeg sitter som på preachercurl, litt skråvendt og curler med en hantel på den støttebenken. Nesten som en høy preachercurl.

Foroverbøyd sidehev valgte jeg for at jeg leste et sted at bakside skuldre ikke går under ryggtykkelse med skuldre, ergo jeg ville ha en nesten rein bakside skuldre øvelse ;).

Har du noe forslag til en brystøvelse som ikke inkluderer benk? Har bare tilgang til stenger, hantler og et par kabelapparater.


Tittel: SV: Et par Doggcrap spørsmål (ja jeg har lest oversettelsen)
Skrevet av: Big Boy15. august 2005, 23:22
Hvordan skadene er i praksis eller opptreningsøvelsene?

hvordan har du fått skaden og hva heter den?

Sitat
Tror du mente opptreningsøvelsene, de er ikke annet en superslowe 10 reppere på benspark og lårcurl maskinen med letteste vekter som jeg får på, kjenner det bittelitt i låra men ikke i knærna så lenge jeg holder meg på forholdsvise lave reps. Eneste øvelsen for lår og utførelsen jeg har hatt til nå som ikke gir smerter i knærne.

ok, hvis den skaden jeg tror det er (som jeg ikke husker navnet på, men er det noe med vann i knærene?) Så gjør den til at bøy osv er uaktuelt over tid.. men du kan kjøre bøy gaaaanske lett og opp mot 30-40rep det vil hjelpe (ja jeg vet at det hjelper)

Sitat
Dansken, det navnet vet ikke jeg hvor kommer fra, det er hantel sidebøying over hodet om du skjønner;)

tri. ex over hodet det. ikke bruk det, franskpress! eller dips

Sitat
Preachercurl med hantel, vet ikke om det fins en sånn øvelse, men jeg sitter som på preachercurl, litt skråvendt og curler med en hantel på den støttebenken. Nesten som en høy preachercurl.

Hvis du bruker hantel på en slik øvelse vil det ta for lang tid, bruk en EZ stang.

Sitat
Foroverbøyd sidehev valgte jeg for at jeg leste et sted at bakside skuldre ikke går under ryggtykkelse med skuldre, ergo jeg ville ha en nesten rein bakside skuldre øvelse ;).

Bruk press bak nakke i smith (ikke lengreenn til hodet), baksiden vokser mye uansett på DC, tror meg jeg får ikke lov til å ta most musclar på scenen av poseringstreneren for jeg har for stor nakke ::huh2::

Sitat
Har du noe forslag til en brystøvelse som ikke inkluderer benk? Har bare tilgang til stenger, hantler og et par kabelapparater.

benk med laveste skrå nivået :)


Tittel: SV: Et par Doggcrap spørsmål (ja jeg har lest oversettelsen)
Skrevet av: Down and coming16. august 2005, 00:27
hvordan har du fått skaden og hva heter den?

ok, hvis den skaden jeg tror det er (som jeg ikke husker navnet på, men er det noe med vann i knærene?) Så gjør den til at bøy osv er uaktuelt over tid.. men du kan kjøre bøy gaaaanske lett og opp mot 30-40rep det vil hjelpe (ja jeg vet at det hjelper)
Skaden kom plutselig, kanskje et resultat av dårlig teknikk, det vet ikke jeg. 80% Sikker på at skaden er en blanding mellom slatters og overbellastning (for mye springing, knebøying med feil teknikk osv)

Sitat
tri. ex over hodet det. ikke bruk det, franskpress! eller dips
Franskpress tror jeg blir litt skummelt å kjøre hardt på siden jeg har kjent det rimelig i skuldrene med "vanlig" trening før.
På dips klarer jeg vel toppen 10 reps med kroppsvekt og vi har ingen maskin som hjelper på litt.

Sitat
Hvis du bruker hantel på en slik øvelse vil det ta for lang tid, bruk en EZ stang
Ok :)

Sitat
Bruk press bak nakke i smith (ikke lengreenn til hodet), baksiden vokser mye uansett på DC, tror meg jeg får ikke lov til å ta most musclar på scenen av poseringstreneren for jeg har for stor nakke ::huh2::
Har ikke smith

Sitat
benk med laveste skrå nivået :)
Det er det jeg bruker  til skråbenk, og den har jeg valgt allerede.


Tittel: SV: Et par Doggcrap spørsmål (ja jeg har lest oversettelsen)
Skrevet av: Big Boy16. august 2005, 00:33
1. ang dips, da kan du jobbe deg opp med å bruke benkdips :) ta to benker å sett armene på ene og beina på andre og dips i vei.

2. du hadde cablecrossover? har du en laaaang stang til den?

3. ta høy skråpress da:) " alle" sliter med øvredelen av brystet


Tittel: SV: Et par Doggcrap spørsmål (ja jeg har lest oversettelsen)
Skrevet av: Down and coming16. august 2005, 00:35
Ok.

Cable crossover har jeg ikke, men har et stativ med en kabel til nedtrekk, en til sittende roing, to for nedpress (eller lignende øvelser) og to for bicepscurl i kabel og lignende dra opp øvelser :)

Takk for hjelpen btw :)


Tittel: SV: Et par Doggcrap spørsmål (ja jeg har lest oversettelsen)
Skrevet av: Big Boy16. august 2005, 00:41
aha, men du kan kjøre press bak nakke i fri. grunnen til at jeg sa smith er for at jeg selv liker smithen veldig godt :)

bare hyggelig å hjelpe :)


Tittel: SV: Et par Doggcrap spørsmål (ja jeg har lest oversettelsen)
Skrevet av: Down and coming16. august 2005, 00:50
Men har du forslag til andre utskiftingsøvelser på triceps?
Og skuldre ;)Tittel: SV: Et par Doggcrap spørsmål (ja jeg har lest oversettelsen)
Skrevet av: Big Boy16. august 2005, 01:31
undergrepsbenk, JM-presses ikke at jeg vet hva det er ;D

stående roing, arnoldpress etc


Tittel: SV: Et par Doggcrap spørsmål (ja jeg har lest oversettelsen)
Skrevet av: Down and coming16. august 2005, 01:44
Stående roing som i foroverbøyd roing har jeg som ryggtykkelse, arnoldpress er greit, takk.

Undergrepsbenk har jeg allerede som øvelse, men glem den (tror jeg)

Her er programmet i excel fil, håper du forstår hva jeg mener! (Og til dere andre som har noen innvendinger, bare rop ut)

http://www.home.no/slux/dc2.xls

Som dere ser la jeg bare inn at det var 1 og 1 uke med cruising, men om jeg føler for det endrer jeg det til to uker. Vil også legge til at jeg tar totalfri fra alt som heter egg og tunfisk under cruisinga.

Har skrevet inne hvor mange uker alt skal kjøres, når jeg er ferdig med dette vurderer jeg fremgangen min, hvordan formen er og lysten til å fortsette.

Ps:Ja jeg er ordensfreak  ::blush::PPS:
Jammen kom jeg ikke på et til spørsmål her, er midt i et program der jeg har hatt en 20, en 15 og en 10 reps periode. Spørsmålet mitt er, når jeg starter dc, kan ikke vektene som jeg tok på 15 reps perioden være et godt utgangspunkt? Satser på å få  til 10 repitisjoner de første ukene, så øke repsa opp til 15-18 for å så øke vekta og gå ned igjen til 10 reps. (om det ikke er alt for lett, da øker jeg vekta) Høres dette greit ut? :)Tittel: SV: Et par Doggcrap spørsmål (ja jeg har lest oversettelsen)
Skrevet av: Big Boy16. august 2005, 20:36
Stående roing som i foroverbøyd roing har jeg som ryggtykkelse, arnoldpress er greit, takk.

Undergrepsbenk har jeg allerede som øvelse, men glem den (tror jeg)

Her er programmet i excel fil, håper du forstår hva jeg mener! (Og til dere andre som har noen innvendinger, bare rop ut)

http://www.home.no/slux/dc2.xls

Som dere ser la jeg bare inn at det var 1 og 1 uke med cruising, men om jeg føler for det endrer jeg det til to uker. Vil også legge til at jeg tar totalfri fra alt som heter egg og tunfisk under cruisinga.

Har skrevet inne hvor mange uker alt skal kjøres, når jeg er ferdig med dette vurderer jeg fremgangen min, hvordan formen er og lysten til å fortsette.

Ps:Ja jeg er ordensfreak  ::blush::PPS:
Jammen kom jeg ikke på et til spørsmål her, er midt i et program der jeg har hatt en 20, en 15 og en 10 reps periode. Spørsmålet mitt er, når jeg starter dc, kan ikke vektene som jeg tok på 15 reps perioden være et godt utgangspunkt? Satser på å få  til 10 repitisjoner de første ukene, så øke repsa opp til 15-18 for å så øke vekta og gå ned igjen til 10 reps. (om det ikke er alt for lett, da øker jeg vekta) Høres dette greit ut? :)Stående roing som i drag til hake.Tittel: SV: Et par Doggcrap spørsmål (ja jeg har lest oversettelsen)
Skrevet av: Down and coming16. august 2005, 20:38
Aha.

Som i at jeg står rett og drar vekta opp til overarmene og albuene mine peker rett ut og vekta er under haka eller foroverbøyd roing bare draging til hake?


Tittel: SV: Et par Doggcrap spørsmål (ja jeg har lest oversettelsen)
Skrevet av: Big Boy16. august 2005, 20:44
som første ja, den heter stående roing ;)


Tittel: SV: Et par Doggcrap spørsmål (ja jeg har lest oversettelsen)
Skrevet av: Down and coming16. august 2005, 20:45
Alright ;)

Men hva syns du jeg skal starte med i reps antall? Eller satse på å starte med? Og hvilken vekt skal jeg begynne med? Den jeg tar 15 reps med, den jeg tar 10 eller den jeg tar 20 reps med?


Tittel: SV: Et par Doggcrap spørsmål (ja jeg har lest oversettelsen)
Skrevet av: Big Boy16. august 2005, 21:02
15rep.

den vekten failure inntreffer mellom 13-17rep :)


Tittel: SV: Et par Doggcrap spørsmål (ja jeg har lest oversettelsen)
Skrevet av: Down and coming16. august 2005, 21:05
Da satser jeg på den, selv om det blir kanskje 13 reps med et nødskrik med de sene negativene.. :P

Er det anbefalt å starte forsiktig med vektene jeg bruker på feks chest strech?

Og likte du oppsettet mitt for program? Tror det blir greiere å se om jeg har gått opp eller ned på den måten.


Tittel: SV: Et par Doggcrap spørsmål (ja jeg har lest oversettelsen)
Skrevet av: Big Boy16. august 2005, 21:11
du skal ikke ha 6sek på negativene før du har truffet failure, men telle til 4-5 i ok fart.

start rolig så går du tyngre

har ikke helt sett på ecxel dok ennå. skal senere


Tittel: SV: Et par Doggcrap spørsmål (ja jeg har lest oversettelsen)
Skrevet av: Down and coming16. august 2005, 21:12
Ja, 4 sek på negativer i alle repsa så 6 sekunder negativ når jeg har komt til failure.

Teller sånn:
1001-1002-1003-1004... (tusenogen, tusenogto,tusenogtre,tusenogfire)


Tittel: SV: Et par Doggcrap spørsmål (ja jeg har lest oversettelsen)
Skrevet av: Big Boy16. august 2005, 21:18
tell vanlig til 6 heller en det stresset der :) på rene negativer kan du legge deg på 8-10 ekte sek


Tittel: SV: Et par Doggcrap spørsmål (ja jeg har lest oversettelsen)
Skrevet av: UpAndComming17. august 2005, 07:14
Ikke overfokuser på hvor lange negativene skal være. Kontroll er det som teller, ikke om det tar 3 eller 5 sekund.


Tittel: SV: Et par Doggcrap spørsmål (ja jeg har lest oversettelsen)
Skrevet av: Down and coming17. august 2005, 10:29
Ok, stop overanalysing i guess ;)


Tittel: SV: Et par Doggcrap spørsmål (ja jeg har lest oversettelsen)
Skrevet av: Down and coming13. september 2005, 20:55
Vel vel, som dere sikkert har skjønt så har jeg valgt å utsette dc et lang stund, til motivasjonen er tilbake og til jeg er 100% skadefri (ondt i ryggsøylen, underarmer og skuldre)