Treningsforum

Helse & Velvære => Helse og Livsstil => Emne startet av: maripia på 01. september 2005, 11:21Tittel: trenger litt råd ang trening:)
Skrevet av: maripia01. september 2005, 11:21
Har et spørsmål til dere mer erfarne der ute.  Jeg har nå tenkt å gå fra å bare jogge tre ganger i uka til å trene mere styrketrening, og skal da melde meg inn på treningssenteret her. Tenkte å ta en time i uka med kombi spinning(35 min) og bodypump(55 min) på tirsdager, og så tenkte jeg å trene styrke på egenhånd på torsdag og fredag. Skal jeg da kjøre et program på hele kroppen eller skal jeg kjøre ett to splittsprogram? Etter styrkeøkta tenkte jeg å ta ca en halv time med kardiotrening. I tillegg skal jeg jogge lett før frokost hvertfall 3 dager i uka, ca 45 min hver gang, forhåpentligvis oftere..må se hva jeg har tid til..jobber 50% ca ved siden av skolen..så dagene er litt fulle:)


Tittel: SV: trenger litt råd ang trening:)
Skrevet av: SilverFox01. september 2005, 11:25
Har et spørsmål til dere mer erfarne der ute. Jeg har nå tenkt å gå fra å bare jogge tre ganger i uka til å trene mere styrketrening, og skal da melde meg inn på treningssenteret her. Tenkte å ta en time i uka med kombi spinning(35 min) og bodypump(55 min) på tirsdager, og så tenkte jeg å trene styrke på egenhånd på torsdag og fredag. Skal jeg da kjøre et program på hele kroppen eller skal jeg kjøre ett to splittsprogram? Etter styrkeøkta tenkte jeg å ta ca en halv time med kardiotrening. I tillegg skal jeg jogge lett før frokost hvertfall 3 dager i uka, ca 45 min hver gang, forhåpentligvis oftere..må se hva jeg har tid til..jobber 50% ca ved siden av skolen..så dagene er litt fulle:)

Det beste hadde jo vært og rokert litt på de treningsdagene slik at bodypumpen og spinningen kom innimellom styrkedagene. I såfall ville jeg nok valgt et helkroppsprogram. Må du ta styrken komprimert på torsdag og fredag så ville jeg derimot valgt en tosplitt.


Tittel: SV: trenger litt råd ang trening:)
Skrevet av: maripia01. september 2005, 11:33
Kan ikke rokere på dem..har bare spinn pump kombi på tirsdager. Hvilke muskelgrupper burde jeg ha på samme dag da? Noe jeg ikke bør kjøre på samme dag?


Tittel: SV: trenger litt råd ang trening:)
Skrevet av: Woody05. september 2005, 17:13
Les artikkelen om "Treningssplitter" som ligger på forsiden.