Treningsforum

Trening => Doggcrap => Emne startet av: jab på 12. september 2005, 23:20Tittel: Doggrap for nybegynner
Skrevet av: jab12. september 2005, 23:20

Hei. Har trent i ca 6 mnder. Har lest litt om doggrap. Er dette treningsprinsippet for "nybegynnere", eller burde jeg vente til jeg har trent en stund??Tittel: SV: Doggrap for nybegynner
Skrevet av: Down and coming13. september 2005, 20:53
Kanskje du burde lese de andre trådene her før du spør?

Grunnet at du måtte spørre (alså ser det ut som du ikke har lest nok) og fordi du bare har trent i 6mnd ville jeg ha ventet minst et halvår/år til.


Tittel: SV: Doggrap for nybegynner
Skrevet av: jab13. september 2005, 22:33
Det var en kvass tone. Får vel lese ltt mere. Beklager :ohmy:


Tittel: SV: Doggrap for nybegynner
Skrevet av: Down and coming14. september 2005, 11:27
Beklager, er bare lei av at det hagler inn spørsmål som du lett kunne fått svar på ved å lese tidligere tråder eller lese oversettlesen som ligger her ute.


Tittel: SV: Doggrap for nybegynner
Skrevet av: HotWheels14. september 2005, 12:36
Er det ikke bra at spørsmål som er aktuelle blir repetert med jevne mellomrom? Slik føler ihvertfall jeg at informasjonen synker bedre og bedre inn. Dessuten, når det er snakk om "populære" ord en søker på, så blir det rimelig tidkrevende å gå gjennom alt for å finne det en leter etter. Søker en for eksempel på Doggcrap så kommer det jo opp både spørsmål, profiler, osv... Men klart, til tider, når det er et populært emne som blir tatt opp ofte, så er det muligens like lett å bla litt.


Tittel: SV: Doggrap for nybegynner
Skrevet av: UpAndComming14. september 2005, 12:39
Saken er jo også den at man bør forvente at man har lett litt. Og når det ligger såpass bra stickies her på DC så bør man i hvert fall ha tittet på de syntes nå jeg. Men for all del, det er spørsmål dette forumet er til for. :)


Tittel: SV: Doggrap for nybegynner
Skrevet av: HotWheels14. september 2005, 12:58
Det jeg mener. Men klart, de mest omtalte emnene burde en kunne tenke seg til at nettopp har vært populære på forumet, og lete litt.


Tittel: SV: Doggrap for nybegynner
Skrevet av: HITman15. september 2005, 15:12
Svaret på trådstarters spørsmål: Nei, Doggcrapp er ikke for nybegynnere. Punktum finale. Du bør ha trent minst en 3-4 år og ha mer enn grunnleggende kunnskaper om trening og kosthold før du begynner på DC, og du bør ha lest en masse artikler om DC, og forstått dem.  ;)

HTittel: SV: Doggrap for nybegynner
Skrevet av: jab15. september 2005, 23:58

Vel. da har jeg fått svar på det jeg lurte på. Takk for tilbakemelding ::blush::